עבור לתוכן

ווינדוס 7 לא מצליח לעלות - bootmgr is missing

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

הדלקתי את המחשב ואני מקבל חלון שחור שאומר: bootmgr is missing

565da6ab18f83.jpg

(חלון זה מופיע עוד לפני הטעינה של הווינדוס עצמו)

אני אפרט את סדר הפעולות שעשיתי עד לקבלת חלון זה:

1. אתמול קניתי כונן SSD חדש והתקנתי אותו על המחשב

2. כאשר התקנתי אותו פיזית במחשב הוא פעל כראוי ומיד נכנסתי להגדרות ניהול אחסון דרך חלון המחשב שלי כדי להגדירו.

3. בהתחלה לא כל כך לא הבנתי איך להגדיר את הכונן החדש אך לאחר חיפוש קצר באינטרנט מצאתי הסברים איך כן להגדירו.

4. כנראה שבטעות ביטלתי באחת מהאפשרויות שהתעסקתי בהן שהווינדוס לא יעלה דרך הכונן הישן שבו הוא מותקן ומכאן הבעיה.

ניסיתי לסדר זאת בעזרת יצירת: windows repair disk, ברגע שאני מפעיל את הדיסק הוא בהתחלה נותן לי חלון שחור של טעינת קבצי ווינדוס ואחר כך נותן לי את החלון הזה:

565da79d7c6f1.jpg

(המחשב הוא נייח ולא נייד כמו שמוצג בתמונה הלקוחה מהאינטרנט, אבל החלון או או חלון)

מה עושים? ככה או ככה אני רציתי לפרמט ולהתקין ווינדוס חדש על הכונן SSD, אבל לפני זה רציתי לגבות דברים חשובים שנמצאים בכונן הישן שלי ולכן אני חייב להצילו אם עדיין יש תקווה.

אני מאוד אודה לעונים ולכל עזרה שתינתן, יום טוב!

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

תפרמט , אבל רק את הSSD ,

כשמפרמטים לא חייבים לפרמט את כל הכוננים.

פורסם

הרי רשום לך בפרוש שיש שגיאת קלט פלט !  לא פלא שהקובץ לא נמצא.

תתקן את הבעיה הזאת. 

החלפת מיקום, החלפת כבלים, תיקון שגיאות והחלפת הכונן.

פורסם

גבר אתה חיברת SSD בלי לנתק את הישן ואולי גם בלי להגדיר את הSSD ראשון בביוס.מה שקורה זה שהקבצי בוט שלך והמחיצה הפעילה בה הם מאוחסנים עדיין יכולים להיות בכונן הישן שלך ולכן צריך להגדיר

אותו ראשון בביוס הוינדוז אמור אז לעלות ואז אפשר לנסות לתקן את זה ולהתקין את הקבצי בוט על הSSD עם תוכנה כמו EsayBCD.אפשרות נוספת זה דיסק התקנה של וינדוז בבוט ואז תקן את המחשב שלי

ואז לבחור שם שורת הפקודה ולרשום את שני הפקודות הבאות אחת אחרי השניה.Bootrec.exe /fixboot ואז Bootrec.exe /fixmbr.באופן כללי אני מעדיף לנתק הארדיסק ישן ורגיל לפני התקנת כונן SSD ואז

הוא היחיד בביוס ואין שום בעיות עם מנהל הבוט שצריך לתקן אחר כך כמובן.אם בשני הכוננים יש מערכת הפעלה וצריך דואל בוט אפשר לנסות לבדוק בקפדנות שהSSD מוגדר ראשון בביוס ואז כנראה הקבצי

בוט החדשים יווצרו על הSSD אבל לפי דעתי יש פה קצת רמת סיכון מיותרת,כי פשוט אפשר להוסיף שורת וינדוז חדש נוספת למנהל בוט שיווצר על הSSD שוב עם תוכנה כמו EasyBcd או בעזרת הפקודה 

Msconfig ושם בוט או עם הפקודת דוס Bcd בCMD עם הרשאות מנהל(Win+x שורת פקודה מנהל.)

פורסם

הדיון היה רדום מיום חמישי. למה להגיב עליו עכשיו ?

עקרונית אתה צודק אבל לא במקרה הספציפי הזה.  יש לו שגיאת קלט/פלט

שגיאת חומרה  והפתרון שלך מתאים לשגיאה לוגית ב MBR

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים