עבור לתוכן

עזרה בהתקנת proofing tools ל office 2016

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מעוניין להתקין את ה proofing tolls בשביל ה office 2016, אבל באתר של מיקרוסופט קיים רק הגירסה של 32 ביט, ואני צריך גירסה של 64 ביט.

שיניתי את הכתובת להתקנה של גירסה של 64 ביט, ואחרי שהורדתי את הגירסה, הוא אומר לי שיש בעיה אחרת.

בפירוט, כתוב שיש גירסה של אופיס וגירסה של windows installer או משהו כזה, והוא לא יכל להתקין לי את זה.

יש אפשרות להשיג את הגירסה שתעבוד, ואוכל להתקין את הערכה הזאת?

תודה.

פורסם

אני מבין שיש לך גרסה אנגלית ואתה מעונין בכלי הגהה בעברית?

אלו גרסאות אופיס אתה רואה בלוח הבקרה?

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

כן אני משתמש בגירסה באנגלית.

מה הכוונה גרסאות אופיס בלוח הבקרה?

בהוספה/הסרה?

יש לי office professional  2016

פורסם

ה Proofing Tools 32 Bit תואם גם לגרסת 64 ביט, כך שהבעיה היא אחרת. 

אתה יכול להעלות תמונות של הודעת השגיאה, ושל התוכניות המותקנות אצלך בהוספה \ הסרה בלוח הבקרה?

פורסם

תסיר את כל גרסאות האופיס וכל שאר הרכיבים שלו שמותקנים אצלך במחשב.

התקן כרגיל את Office 2016 64 Bit. 

התקן את ה LAP שאתה מעוניין בו (https://support.office.com/en-us/article/Language-Accessory-Pack-for-Office-2016-82ee1236-0f9a-45ee-9c72-05b026ee809f). זה אמור לעבוד. 

הבעיה היא לא אי תאימות בין ערכת השפה לאופיס, אלא בין ערכת השפה לרכיבים אחרים. 

פורסם
  • מחבר

בעיקרון, אין לי גרסאות אחרות של אופיס, חוץ מהתוכנות המובנות של WINDOWS 10.

יש לי רק את הגירסת אופיס 2016 הזאת.

לגבי הלינק ששלחת, הוא כותב, ברגע שאני מנסה להתקין, זה שיש בעיית תאימות של חתימות.

פורסם
ציטוט של nachum37

תסיר את כל גרסאות האופיס וכל שאר הרכיבים שלו שמותקנים אצלך במחשב.

פורסם
  • מחבר

זאת הגירסה היחידה שיש לי במחשב אז זה רק להסיר אותה אז.

דרך אגב זה משנה במידה ויש גרסה של VL של אופיס?

פורסם

יש לך כל מיני רכיבים של אופיס חוץ מהאופיס עצמו, והם כנראה אלו שגורמים לבעיה. אתה יכול להעלות תמונות של התוכנות המותקנות בהוספה \ הסרה בלוח הבקרה?

בקשר לשאלתך, מייקרוסופט כותבים בקשר לערכות שפה ש:

NOTE   If you are using a Volume License version of Microsoft Office 2016, you can download an ISO image of the language packs, language interface packs, and proofing tools from the Volume Licensing Service Center (VLSC). Please contact your administrator for more information.

אבל אני חושב שהמשמעות היא שניתן גם להוריד את ה ISO הזה, ולא רק. 

פורסם
  • מחבר

כמו שכתבתי מקודם, יש את התוכנות המובנות שמגיעות עם WINDOWS 10, אך חוץ מזה רק התוכנה של האופיס מותקנת.

אני אוכל יותר מאוחר לעלות תמונה, אך אני אישית לא מצאתי עוד תוכנות. יש כמובן את כל התכונות שאופיס נותנת, שניתן דרך השינוי בהוספה/הסרה, להכניס או להוריד, אבל לא מדובר בתוכנה אחרת נוספת.

לגבי מה שכתבת ב NOTE, זה מה שקראתי, ולכן רציתי לוודא את זה. במידה ואין משמעות לכך, ואני לא צריך להשתמש בזה על מנת להתקין את הערכה של הספה, אז הבעיה פחות מובנת.

פורסם
  • מחבר

נראה שזה הסתדר.

פורסם

איך הסתדר?

פשוט הסרת והתקנת ואז זה עבד?

כי גם לי היה את אותה בעיה אבל עם OFFICE 2013

• 1 שנה מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

הסתדר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים