עבור לתוכן

עזרה בבעית התחברות ps4

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,אני קצת חדש בתחום הPS4, אבל בעל ידע בתחום הטכנולוגי.

קניתי ps4 עשיתי חשבון והתחברתי בהצלחה,היום לא הצלחתי להתחבר לPSN דרך הסוני גם שמחובר לרשת עם כבל לראוטר וגם בWIFI. עשיתי בדיקה קטנה ועשיתי נקודת רשת דרך הסמארטפון ואז התחברתי דרך הסוני ואז הצלחתי להתחבר לPSN.

כלומר הבעיה עם הרשת הביתית/ראוטר.... פתחתי פורטים ונעזרתי בכל המדריכים שיש באינטרנט וללא הצלחה... אשמח לעזרה

פורסם
  • מחבר

Up

פורסם
שלום לכולם,אני קצת חדש בתחום הPS4, אבל בעל ידע בתחום הטכנולוגי.

קניתי ps4 עשיתי חשבון והתחברתי בהצלחה,היום לא הצלחתי להתחבר לPSN דרך הסוני גם שמחובר לרשת עם כבל לראוטר וגם בWIFI. עשיתי בדיקה קטנה ועשיתי נקודת רשת דרך הסמארטפון ואז התחברתי דרך הסוני ואז הצלחתי להתחבר לPSN.

כלומר הבעיה עם הרשת הביתית/ראוטר.... פתחתי פורטים ונעזרתי בכל המדריכים שיש באינטרנט וללא הצלחה... אשמח לעזרה

היו בעיות שרתים של PSN בסוף השבוע. אולי הצלחת להתחבר בסוף רק לאחר שהבעיות נפתרו?

ושתדע לך שרשת PSN מאוד בעייתית, אז תצפה לבעיות שכאלה בעתיד (גם בלישה וגם בהורדות).

פורסם
  • מחבר

בסופש בדקתי כמה פעמים באתר של סוני את הstatus של הרשת...וגם כשהיא הייתה פעילה היו לי בעיות חיבור.

התכתבתי עם נציג תמיכה באתר של סוני והוא נתן לי עוד כמה פורטים לפתוח והסביר לי איך לעשות ריסט נכון...לבינתיים עובד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים