עבור לתוכן

בעיה דחופה, לא מצליח להתקין ווינדוס 7 על לפטופ חדש

Featured Replies

פורסם

שלום, קניתי לפטופ לנובו ideapad 300-15, המחשב בא ללא ווינדוס מכיוון שההפרש בין בלי ווינדוס לעם ווינדוס 10 הוא 600 ש"ח, ואני בכלל רוצה להתרין עליו ווינדוס 7 שיש לי.

הבעיה שלי היא כזאת הווינדוס 7 צרוב על דיסק און קי ותקין ב 100%, אך כשאני מעלה את המחשב דרכו כדי להתקין, מגיע למסך של בחירת שפה והמשך ואז להתקין,

אחרי שאני לוחץ "התקן" בכחול מופיע מסך ואומר ש"לא ניתן לטעון מנהל התקן" או משהו כזה שנמצא ב cd ויש אפשרות "עיון/סרוק(לא מוצא כלום),

ואני לא יכול ולהמשיך בהתקנה.

מה אני יכול לעשות?

תודה רבה

פורסם
  • מחבר
באג ידוע, אבל יש פתונות רבים, שונים ומשונים. כנראה בגלל שההודעה טועה ומטעה בדרך כלל.

גוגלת ?

https://www.google.co.il/search?q=w7+install+cd+driver&gws_rd=cr,ssl&ei=9yxZVsyZM8PXygPtjKOYCQ

כן, אך לצערי אף פתרון לא עוזר לי שם

ניסיתי להחליף פורט מ usb 2, ל 3 והפוך- לא עזר

גם ניסיתי להוריד דרייברים מהאתר של lenovo, שמתי על אותו דיסק און קי שעליו יש את מערכת ההפעלה, אך אני לא רואה את הדרייברים שם

ומשהו שעוד שמתי לב, כשאני אני לוחץ browse כדי לחפש דרייברים/משהו, זה לא מראה לי את הדיסק און קי בכלל אלא רק

D: local disk

X: boot

זה אמור גם להראות את ה usb עם הווינדוס לא?

נערך על-ידי Un8080

פורסם

גוגל - זה כל מה שיש.

אני מניח שאתה מוכשר לפחות כמו כל אחד אחר לחפור שם.

תנסה להשיג כונן תקליטורים רק להתקנה.

פורסם
  • מחבר
גוגל - זה כל מה שיש.

אני מניח שאתה מוכשר לפחות כמו כל אחד אחר לחפור שם.

תנסה להשיג כונן תקליטורים רק להתקנה.

עדכון: הורדתי בסוף על דיסק און קי אחר ווינדוס 8, התקין בלי בעיה והכל עלה, אך אני צריך עכשיו דרייברים

הדגם של המחשב הוא lenovo 300-15isk משום מה באתר אין לו דרייברים לווינדוס 8 שם, אך יש דרייברים ל 8 לאותו המחשב עם הדגם lenovo 300-15ibr

האם זה משנה הדרייברים למחשב שבסיומת זה ibr או isk?

תודה

פורסם

יש סכוי טוב שיתאימו. תנסה.

יש ללנוובו באתר תוכנת שרות לעדכון אוטומטי לדיריברים, למה שלא תריץ אותה ?

https://support.lenovo.com/il/he/documents/ht003029

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אופציה נוספת לדעתי, זה לנסות לנטרל ב-Bios את הכונן האופטי רק לצורך התקנת מערכת ההפעלה. אולי כאשר המחשב יזהה שאין כונן אופטי, הוא לא יינסה לחפש את הדרייבר המתאים לו.

לדעתי יש סיכוי שזה יעזור. אחרי שמערכת ההפעלה תותקן, תפעיל שוב את הכונן האופטי דרך ה-Bios. ייתכן שזה ימצא את הדרייבר דרך Windows update.

מקווה שעזרתי וחג אורים שמח,

dr70 :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים