עבור לתוכן

רוצה לשמוע ב 5.1 סרטים ואני לא מצליח ffs

Featured Replies

פורסם

טוב אני כבר לא יודע מה לעשות, ניסיתי כל דבר אפשרי ואני לא מצליח!

נתחיל עם רקע קטן: יש לי רמקולים 5.1 , כרטיס קול 5.1 של קריאייטיב הכל טוב ויפה, הכל גם מחובר כמובן ב 5.1 ואני שומע את המחשב ב 5.1 (סידרתי את זה בהגדרות..)

בקיצור יש לי לא מעט סרטים שמקודדים בב ac3 = אני אמור לשמוע את הסרטים בסראונד!

אז אכן התקנתי את המקודד ac3 בגרסה החדשה ביותר (0.70 כמדומני..) ואני לא שומע את הסרטים בסראונד!

אני חושב ששינתי את ההגדרות כמה פעמים ב ac3 אבל אני לא שומע

ניסיתי גם להשתמש בכמה תוכנות כדי לראות אולי באחת מהן ה ac3 יעבוד (ניסיתי ב WMP, micro dvd ועוד כמה..)

אבל בכולם אני לא מצליח!

מישהו יודע מה עלי לעשות כדי באמת לשמוע סרטים בפורמט הנ"ל? כאמור הכל מחובר ב 5.1 ואפילו המקודד מותקן אבל אני לא שומע כלום בסראונד :(

פורסם

ac3 support multi channel. but just because it's ac3 encoded doesn't mean it's has multi channel sound. download Matrix Mixer from sourceforge.net, it can expand stereo to surround. you need a player that supports it, like Media Player Classic, which you can also get from sourceforge.net. it's a great player, 10 times better than any other player and it also support quick time movies but you need to have quick time installed.

פורסם

תעשה ככה ותגיע רחוק

(רמז:תסתכל על המפרט שלי)

0.5) אם יש לך דרייברים שהגיעו עם הכרטיס תתקין אותם ב-מ-ל-ו-א-ם !

1) תתקין את הדרייברים האחרונים שיצאו לכרטיס קול שלך (אם זה אודיג'י אז זה מהתאריך 31-12-2002 בערך 13 מגה)

2) תתקין את הקודק פאק של אתר "לב האריה" (אם אתה צריך כתובת מדויקת שלח לי לפרטי, אני לא רוצה לפרסם אותם כאן)

3) תוריד את הנגן MV2Player. תשיג אותו מאותו אתר.

4) תתקין את ה Creative PlayCenter.

5) תלך לקונטרול פאנל ותבחר שם ב 5.1 רמקולים (זה בטח כבר מוגדר שם כך)

6) תפתח את הפליי סנטר ותחת CMSS תבחר ב ON

תפעיל סרט DIVX בקידוד AC3 עם הנגן MV2PLAYER והכל יהיה בסדר.

אם הסתבכת, תן צעקה וננסה לעזור לך ;)

HF

פורסם
  • מחבר

אני צועקקקקקקקקקקק :)

אוקיי אז קודם כל תודה על התגובות

דבר שני בהמשך למה שרשמת:

1) ממממ אין לי מושג אם הדרייברים שיש לי הם הכי מעודכנים אני אבדוק באתר של קריאייטיב בנוגע לעידכון

2) חחח אהבתי "לב האריה" :) מממ זה בסדר מבחינת קודאקים אני מסודר פיקס אני בטוח באלף אחוזים...

3) אוקיי אני אשיג את הנגן הזה אבל...האם הוא תומך בכתוביות? במיוחד ב srt ו sub?

4)Creative PlayCenter מותקן אצלי (מהדיסק של הדרייבר..)

5) זה כבר מוגדר שם..

6) וואי באמת סימנתי עכשיו CMSS ואני שומע פתאום גם בסנטר (לפני זה נהגתי לשמוע רק בפרונד ובסראונד ובסאב כמובן)

אז מה עכשיו בעצם?

פורסם

אני צועקקקקקקקקקקק :)

אוקיי אז קודם כל תודה על התגובות

דבר שני בהמשך למה שרשמת:

1) ממממ אין לי מושג אם הדרייברים שיש לי הם הכי מעודכנים אני אבדוק באתר של קריאייטיב בנוגע לעידכון

2) חחח אהבתי "לב האריה" :) מממ זה בסדר מבחינת קודאקים אני מסודר פיקס אני בטוח באלף אחוזים...

3) אוקיי אני אשיג את הנגן הזה אבל...האם הוא תומך בכתוביות? במיוחד ב srt ו sub?

4)Creative PlayCenter מותקן אצלי (מהדיסק של הדרייבר..)

5) זה כבר מוגדר שם..

6) וואי באמת סימנתי עכשיו CMSS ואני שומע פתאום גם בסנטר (לפני זה נהגתי לשמוע רק בפרונד ובסראונד ובסאב כמובן)

אז מה עכשיו בעצם?

1) תבדוק. תעדכן. וגם אותנו.

2) אם אתה בטוח, אז גם אני בטוח (למרות שהייתי בודק את גירסת ה"שיחרור" שלהם...)

3) הוא תומך במה שאתה רק רוצה, ואני אומר את זה ברצינות. הוא פשוט מדהים. וככל שעובר הזמן אתה מגלה עוד דברים ועוד דברים...

4) תעדכן גם אותו.

5) תיארתי לעצמי, ועכשיו תפעיל את ה Audio HQ של קריאייטיב, וגם שם תגדיר 5.1 (חשוב והכרחי) , תלחץ על Settings ותסמן V

תחת Bass Redirection תקבע משהו כמו 100HRZ ושים את השאר על מקסימום.

6) I Told You ;D

7) תגיד מה קורה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים