פורסם 2015 בנובמבר 279 שנים כרגע יש ברשותי Corsair Vengeance 1300 שכבר מתקלפות ואני מרגיש שעברו זמנם למרות שעדיין עובדות בסדר.אני מחפש אוזניות מקצועיות, בעקרון מעדיף באיזור ה-450 שקל אבל אפשר קצת יותר.אני יותר שומע מוזיקה מאשר משחק, אבל מעדיף שהם יהיו גם טובות לגיימינג.אפשרי אוזניות ללא מיקרופון אבל מעדיף עם.שמתי עין על M50X וגם על HD598 שבמבצע כרגע, אבל הבעיה שלא הטענתי את הויזה ולכן אין אפשרות לרכוש אותן במבצע.מאיפה אפשר לקנות את M50X בזול מחו"ל?והבנתי שהן לא נוחות כ"כ - האם זה נכון? אני רוצה אוזניות נוחות, הנוכחיות שלי לא משהו בנוחות.אני באמת רוצה אוזניות שהן כמה רמות מעל בכל הנוגע למוזיקה לעומת אלו שיש לי.תודה.
פורסם 2015 בנובמבר 279 שנים ה598 נשמעות הרבה הרבה יותר מM50X וגם מתאימות יותר לשימוש ממושך מבחינת נוחות. מצד שני הן פחות אוטומות ודי גדולות ולכן לא מתאימות לשימוש ציבורי אלא לשימוש ביתי.ה598 יהיה המון רמון מעל הקורסאיר שיש לך עכשיו
פורסם 2015 בנובמבר 279 שנים מחבר הבעיה היא שהן יקרות מאוד ואני לא יכול לקנות את המבצע הזה.הבנתי של-598 יש דליפת סאונד גדולה, ואני די מעדיף שזה לא יהיה.יש מקום אחר לקנות ממנו?
פורסם 2015 בנובמבר 279 שנים 598 זו אוזניה פתוחה- דליפת הסאונד היא בכוונה- והיא יוצרת סאונד פתוח, מאוורר וגם נוחות לשימוש ארוך.אוזניה אטומה לא מאפשרת אוורור של האוזן, מחממת אותה וקשה להשתמש באוזניה כזו יותר משעה-שעתיים. הסאונד גם מרגיש סגור יותר.אם אתה רוצה את הסגנון הזה(סאונד פתוח) אבל זה לא בתקציב שלך- חפש את האחות הקטנה שלה- ה558, או הראשונה בסדרה- 518אם הסגנון הזה של האוזניה לא מדבר אליך- חפש אוזניה אחרת
פורסם 2015 בנובמבר 279 שנים מחבר מה לגבי M50X? יש בבאג ב-700 שקל למרות שזה יקר לי.M40X יספיק לי? יהיה הבדל גדול בין השניים?איך הן לגיימינג?
פורסם 2015 בנובמבר 289 שנים לא יודע מה זה ל"גיימינג".אני לא הייתי יכול להשתמש בM50X יותר משעתיים ברצף לכן לא הייתי משמתמש בהן לגיימינג. ההבדל בין הM50X ל40 הוא משמעותי בייחוד בתחום הבאס.נסה לחפש את הסנהייזר GAME ראיתי שהן נמכרות באייבורי או KSP במחיר מיוחד לבלאק פריידי. אלו 558 עם מיקרופון לגיימינג
פורסם 2015 בנובמבר 289 שנים מחבר יקרות מדי...לא יודע, היום יצא לי לקרוא גם דברים רעים על M50X שהפתיעו אותי, חשבתי הן באמת משהו מדהים.אמרו שהבאס שלהן חזק ובולט מדי ולא נוחות בכלל.
פורסם 2015 בנובמבר 289 שנים מבחינת דליפת סאונד, אם אתה לבד בחדר עם דלת סגורה, אך אחד לא אמור לשמוע (אלא אם כן יש קיר גבס) את הסאונד הדולף גם אם תשים את עוצמה מחרישת אוזניים. כמובן שככל שהווליום גבוה יותר הזמן שבו ניתן להישאר על עוצמת SPL נתון מבלי לפגוע בשמיעה יורד דרסטית.
פורסם 2015 בנובמבר 289 שנים מחבר על איזה אוזניות כדאי... אני מאוד מתלבט.האם יש אולי מקום זול יותר לקנות את M50X או M40X? אפשרי מחו"לושמעתי גם על Sony MDR 7506 שנוחות יותר וטובות יותר אבל לא מוצא מקום שמוכרים אותן..
פורסם 2015 בנובמבר 289 שנים גם אוזניות פתוחות הן עדיין אוזניות, זה לא רמקולים...אף אחד בחדר השני לא ישמע אותך, גם אם הקיר הוא "רק" קיר גבס.הבעיה עם אוזניות פתוחות היא יותר במקומות ציבוריים, בתחבורה ציבורית וכו' - זה לחלוטין לא מתאים ובמיוחד לא בווליום גבוה... מי שיושב לידך ישמע הכל.אוזניות סגורות טובות יותר בקטע הזה, אבל יש להן את החיסרון שלהן - פחות נוחות לשימוש בזמן ממושך, במיוחד אם קיץ וחם.. מצד שני במקומות ציבוריים אתה בד"כ לא נמצא יותר משעה-שעתיים (נסיעה באוטובוס/רכבת..).תחליט קודם מה אתה מחפש.אם זה בשביל שימוש במחשב בבית, אז אוזניות פתוחות עדיפות.
פורסם 2015 בנובמבר 289 שנים אף אחד בחדר השני לא ישמע אותך, גם אם הקיר הוא "רק" קיר גבס.אתה טועה, מנסיון. כמובן זה תלוי בכמה האוזנייה באמת זורקת סאונד החוצה אבל עם 2 אוזניות שונות העירו לי דרך קיר גבס.
פורסם 2015 בנובמבר 289 שנים http://www.juno.co.uk/products/beyerdynamic-dt770-pro-studio-headphones-80-ohm/386767-01/ייצא לך כ-100 פאונד אחרי משלוח ועמלת כ"א, הם שולחים בדואר רגיל אז יש סיכוי סביר שיעבור חלק במכס.
פורסם 2015 בנובמבר 289 שנים מחבר אני די מעדיף אוזניות סגורות.הקורסייר שיש לי כרגע הן סגורות אז אני די רגיל לזה, לצערי אני רגיל לזה שזה לא הכי נוח באוזן אז מניח שאסתדר טוב עם סגורות.מה אלו האוזניות שהראית לי ב-100 פאונד? אם ייתפס במכס זה יהיה יקר יותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.