עבור לתוכן

טשטוש באותיות במסך dell p2314h ועזרה לגבי אופציות לפיתרון

Featured Replies

פורסם

טוב למרות החששות שהיו לי בפורום טרם הרכישה, החלטתי לנסות לחסוך בכסף ולקנות את המסך הנ"ל.

חיברתי אותו למחשב נייד עם חיבור של DP-MINI DP ולא משנה מה עשיתי, האותיות מטושטשות מידי בצורה בולטת מאוד לעין.

עכשיו עומדות ברשותי 2 אפשרויות:

א) לקנות מסך TN פשוט של חברה כמו פיליפס בגודל של נניח 21.5 אינצ' FHD.

ב) לשדרג את המסך של דל למסך QHD כמו Dell P2416D שעולה עוד 500 ש"ח תוספת (במידה ויאשרו לי)

השאלה שנשאלת היא האם השדרוג הנ"ל יסדר את הבעיה של הטשטוש של האותיות והאם המחשב הנייד שברשותי יתמוך ברזולוציה הזאת?

המחשב הנייד הוא חדש מאוד (נקנה לפני שבועיים) HP SPECTRE X360 I7 6500U INTEL GRAPHICS HD 520

קישור למפרט של המחשב נייד:

http://store.hp.com/us/en/pdp/Laptops/hp-spectre-x360---13-4103dx-%28energy-star%29

קישור למפרט של המסך של דל:

https://www.pc365.co.il/product-6637-Dell_2375_P2416D_%D7%99%D7%91%D7%95%D7%90%D7%9F_%D7%A8%D7%A9%D7%9E%D7%99_%D7%91%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%99

תודה רבה לעוזרים :)

נערך על-ידי מירו

פורסם

לכמה מכוונת הרזולוציה אצלך ?

היא חייבת להיות 1920 על 1080 . חייבת !

בנוסף הרצת cleartype המובנת בחלונות מאפשרת כיוונים להצגת הטקסט לטעמך.

פורסם
  • מחבר

היא על 1920 על 1080. מה זה

cleartype הזה שכולם מדברים עליו? זה באמת יכול לעזור? יש משהו בכיול של המסך שיכול לעזור?ההרגשה שלי היא שהרזולוציה של המסך לגודל המסך הזה יוצרת צפיפות פיקסלים נמוכה מידי וזאת הסיבה לטשטוש.

איך אני יכול לדעת עד איזו רזולוציה חיצונית מקסימלית המחשב שלי תומך? המסך שלו הוא FHD אבל השאלה בחיבור צגים חיצוניים האם אפשר לחבר צגים שהם מעל FHD?

נערך על-ידי מירו

פורסם

ולמה שלא תנסה בעצמך את הקלירטייפ ?

פורסם
  • מחבר

Ivan תודה, אני אנסה את זה ואעדכן כאן לגבי התוצאות.

אם למישהו בפורום יש עוד רעיונות לפתרון אשמח לשמוע. סה"כ אני מאוד מרוצה מהמסך חוץ מהקטע הזה.

בנוסף אם אתה יודע אשמח אם תוכל לענות לי על:

איך אני יכול לדעת עד איזו רזולוציה חיצונית מקסימלית המחשב שלי תומך? המסך שלו הוא FHD אבל השאלה בחיבור צגים חיצוניים האם אפשר לחבר צגים שהם מעל FHD? ואם כן עד איזו רזולוציה?

תודה על העזרה :)

נערך על-ידי מירו

פורסם

הרזולוציה תלויה בכרטיס המסך (מובנה או חיצוני) והדריבר שלו.

תחפש פרטים טכניים על הכרטיס שלך ותדע.

פורסם
  • מחבר

סבבה בדקתי תומך עד 3840X2160.

פורסם
  • מחבר

Ivan, שאלה אחרונה.

אם אני אשדרג ל-

Dell P2416D שזה מסך QHD אני יהיה אמור להיות שיפור משמעותי

בחדות של המסך או שזה לא כזה משמעותי ההבדלים?

פורסם

אין לי שום מושג.

פורסם

תתקין את התוכנה של דל, לי זה עזר מאוד בנראות של הטקסטים.

DELL MANGER DOSPLAY

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים