עבור לתוכן

WD 80GB 7200RPM 8MB איך הוא

Featured Replies

פורסם

אם תחבר אותם ביחד זה לא יאיט את פעולת ההרדיסק החדש שישמש בתור הרדיסק מאסטר למערכת הפעלה

בגלל ששתיהם ATA100 אז הם לא יאיטו אחד את השני כל עוד אתה כמובן משתמש בכבל ATA100\133 שבטח הגיע לך אחד כזה עם הלוח

אפשר להבדיל בינו ובין הרדיסק של הATA33 (לסידירומים) בזה שההרדיסקים משתמשים בכבל עם 60 גידים דקים והATA33 ב30גידים דיי עבים

בכל מקרה לעניינינו ה8 מגה כן משמעותי

וההרדיסק הזה בדרך כלל לא בעייתי חוץ מזה שהוא לא ממש שקט

אכן יש אותו להרבה אנשים והוא הרדיסק מאוד נפוץ תתחדש על הקניה וגם אחלה מסך

פורסם

קודם כל תוודה איזה כבל IDE אתה מחבר לדיסק. הוא חייב להיות 80 PIN ו לא 40 ! דבר שני על תחבר דיסק ישן על אותו IDE ביחד עם חדש ו גם לא CD !

פורסם

אבא שלי הזמין אותו בגלל שאין לנו מקום בהארד דיסק

איך הוא מבחינת ביצועים מה הוא ישפר בתודה עמית

[

/quote]

קודם כל שים לב איזה כבל IDE אתה מחבר. אתה צריך כבל 80 גידים ולא 40. דבר שני : בחיים על תחברל דיסק חדש הזה על אותו כבל ביחד עם דיסק ישן ואיטי, אחרת לא עשינו כלום. אסביר לך: דיסק ישן פועל בקצב 33 עד 66 BIT. החדש שיש לך הוא ULTRA ATA 100\133 ולכן הוא צריך כבל בנפרד ל IDE 0 ! ואל תחבר ל CD ! הדיסק הזה נהדר ! תתחדש

פורסם

חח כן דימה תעשה עריכה להודעה הראשונה ואת השניה תמחוק

גמד בביקיני.... אני מאוד שמח שמצאת זמן להקדיש לכתיבת הודעה בתארד הזה, כולנו מודים לך תרמת המון ועזרת מאוד לפותח התארד

ובאמת זה 40 פינים ו80 פינים שאני כתבתי 30 ו60.. טעות שלי (לא ממש ישבתי לספור אותם אף פעם)

ההרדיסק הישן שלו הוא גם ATA 100 כמו החדש אז אין בעיה לחבר את שתיהם ביחד

פורסם

קודם כל תוודה איזה כבל IDE אתה מחבר לדיסק. הוא חייב להיות 80 PIN ו לא 40 ! דבר שני על תחבר דיסק ישן על אותו IDE ביחד עם חדש ו גם לא CD !

dima79p בדיוק בשביל דברים כאלה יש כפתור modify.gif. תמחק את אחת ההודעות ותערוך את השניה ככה שיהיה כתוב בה כל מה שתרצה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים