פורסם 2015 בנובמבר 2310 שנים שלום ,אני מעוניין במתג ספציפי הזה בגלל שהוא מאפשר QOS .אני במחשב אחד ישר לי קליינט טורנט ובשאר מחשבים אני מריץ סרטים STREAMING דרך קודי לצורך העניין , ואני עושה QOS - תעדוף לפורטים , בעצם פורט של טורנט הכי נמוך ושאר הפורטים של המחשבים הכי גבוהה , אז אני מקבל 2 ציפורים במכה - מצד אחד הטורנט יוריד מהר רק עם באפר של DELAY מסוים והקודי ירוץ חלק בשאר המחשבים כי PACKETS מתועדפים ראשונים ? הערה : או מכוון שPACKETS מתועדפים בסדר נמוך של הטורנט זה משפיע באופן ישיר על מהירות של הטורנט גם שהיא מוגדרת מבחינת מהירות UNLIMITED ?קישור למתג : http://www.amazon.com/TP-LINK-TL-SG108-1000Mbps-Desktop-Gigabit/dp/B00A121WN6/ref=sr_1_22?s=pc&ie=UTF8&qid=1448271475&sr=1-22&keywords=TPLINKתודה מראש.
פורסם 2015 בנובמבר 2310 שנים יכולה להיות השפעה על המהירות של הטורנט, תלוי בכמות הפאקטות האחרות מהמחשב וכמה זמן היא הסוויץ ימתין לפני שיוציא את הפאקטות של הטורנט החוצה.אומנם לא חקרתי לעומק איך עובד טורנט, אבל אני לא רואה דרך שבה אתה משתמש בפורט בודד להוריד טורנט. אתה משתמש בפורט בודד כדי להעלות. כשאתה מוריד, אתה תיגש בפורט שאותו אדם בצד השני הגדיר. בהנחה שסטרימינג בקודי עובד תמיד על אותו פורט, אתה תוכל להגדיר את זה עם תעדוף גבוה ולתת לשאר best effort.הייתי גם בודק שאפשר להגדיר שם QoS לפורטים שאתה מגדיר ושזה לא עובד רק עם רשימה מוגדרת מראש.
פורסם 2015 בנובמבר 2310 שנים זה לא נכון, בפרוטוקול TCP/IP יש פורטים של כניסה ושל יציאה. כלומר אתה תצא מפורט יציאה מסויים מהחיבור שלך, ותתחבר למשתמש בפורט כניסה שהוא הגדיר. אתה יכול להגדיר בקליינטים מסויימים גם פורטים להורדה, כמו למשל ב- qBittorrent: נערך 2015 בנובמבר 2310 שנים על-ידי Distortion
פורסם 2015 בנובמבר 2310 שנים המתג הזה בכלל לא מנוהל. לא קשה להבין גם שזה ציוד זול שמיועד רק לaccess multiplexing ולא יותר.הוא יכול לעבוד עם tagging של 802.1p. בשום מקום לא כתוב שהוא יכול להגדיר QoS.
פורסם 2015 בנובמבר 2410 שנים מחבר המתג הזה בכלל לא מנוהל. לא קשה להבין גם שזה ציוד זול שמיועד רק לaccess multiplexing ולא יותר.הוא יכול לעבוד עם tagging של 802.1p. בשום מקום לא כתוב שהוא יכול להגדיר QoS.תודה ,אני קצת בילבלתי אותכם , התכוונתי יש אפשרות תעדוף מ-1 עד 4 ( ש-1 הכי גרוע ו-4 זה תעדוף הכי גבוהה ) מבחינת פורט פיזי ולא פורט וירטואלי .( הכוונה למספר פורט פיזי שאני מחבר את הכבל רשת ) .השאלה אם זה יעזור לי מבחינת הבעיה הספציפית , אם אני מחבר את RUTORRENT במחשב שמחובר לפורט ראשון ואותו מתעדף הכי גרוע - 1 ואת השאר שיש קודי ב-4 אז הכל יזרום חלק ברשת ולא יהיה לי העמסה על BANDWITH ברשת ? הכוונה שגם קודי יראו חלק וגם RUTORRENT יוריד בלי לשחק בהגדרות של התוכנה מבחינת הגבלת מהירויות ? הערה: המתג הזה לא איכותי מבחינת 1GB ולמטרה שלי מבחינת QOS ? כי רשום שהוא QOS , ולגבי ניהול נכון אין לא ממשק WEB-GUI יש לו תוכנה שאתה מתקין במחשב עצמו ויש לך גישה למתג דרך התוכנה ושמה אתה מגדיר לו IP וגם את QOS .תודה רבה.DISTORTION - מה שרשום לך זה OUTGOING פורט הכוונה מה שאתה מעלה ולא DOWNLOAD שזה לדעתי INGOING .LLECTRONIC - אני התכוונתי לפורט פיזי.
פורסם 2015 בנובמבר 2410 שנים אתה יכול לקבוע תעדוף לפי פורט פיסי מהתוכנה וגם להגביל רוחב פס.לא ראיתי עדיין אם מישהו אכן בדק עד כמה זה עובד טוב. נערך 2015 בנובמבר 2510 שנים על-ידי multicore
פורסם 2015 בנובמבר 2410 שנים DISTORTION - מה שרשום לך זה OUTGOING פורט הכוונה מה שאתה מעלה ולא DOWNLOAD שזה לדעתי INGOING .אני לא חושב. הפורטים האלה הם לחיבורים יוצאים, כלומר כאשר אתה רוצה להוריד ממישהו קובץ מסויים אתה יוזם אליו חיבור (outgoing).לעומת זאת, כשמישהו רוצה להוריד ממך משהו (ואתה צריך להעלות אליו) הוא יוזם את החיבור ומבחינתך זה חיבור נכנס (incoming): נערך 2015 בנובמבר 2410 שנים על-ידי Distortion
פורסם 2015 בנובמבר 2510 שנים מחבר אתה יכול לקבוע תעדוף לפי פורט פיסי מהתוכנה וגם חהגביל רוחב פס.לא ראיתי עדיין אם מישהו אכן בדק עד כמה זה עובד טוב.מאיזה תוכנה של RUTORRENT ? או אתה מתכוון לתוכנה של המתג ? - האם יש הבדל בין הגבלת רוחב פס דרך RUTORRENT לבין תעדוף במתג עצמו לפי QOS ? כי אין ספק גם שמורידים את המהירות של RUTORRENT עדיף מרגישים שהרשת קצת כבדה גם עם מהירות של 30 מגה ואתה מגביל הורדה ל-200 KB , ייתכן שעדיין יש דברים בהגדרות שקשורים לרוחב פס שצריכים לא לסמן ? תודה רבה.
פורסם 2015 בנובמבר 2510 שנים מהתוכנה של המתג כמובן.פשוט תגביל את כמות החיבורים המקביליים בתוכנה. אתה חדש בעולם ה bit torrent?
פורסם 2015 בנובמבר 2510 שנים זה לא נכון, בפרוטוקול TCP/IP יש פורטים של כניסה ושל יציאה. כלומר אתה תצא מפורט יציאה מסויים מהחיבור שלך, ותתחבר למשתמש בפורט כניסה שהוא הגדיר. אתה יכול להגדיר בקליינטים מסויימים גם פורטים להורדה, כמו למשל ב- qBittorrent: לי זה בכלל נראה כמו הגדרת פורט המקור כשאתה יוצא להוריד (לא יודע למה התכוונת ביציאה כניסה). אם כשאתה יוצא להוריד תקשיח את פורט היעד והמחשב בצד השני לא מאזין לפורט הזה, הוא לא יקבל את הבקשה.
פורסם 2015 בנובמבר 2610 שנים מחבר מהתוכנה של המתג כמובן.פשוט תגביל את כמות החיבורים המקביליים בתוכנה. אתה חדש בעולם ה bit torrent?בעולם הטורנט בכללי לא , בנוגע להגדרות לגבי הגבלת רוחב פס עדיין לא הצלחתי לתפוס איך זה עובד בדיוק .במתג אני מגביל את הפורט , ולגבי הגבלת כמות החיבורים המקבילים אני מאמין שהתכוונת ל-RUTORRENT , היכן הגדרות של חיבורים מקביליים נמצאים כדי להגדיר ועל כמה כדאי להגדיר ? תודה רבה.
פורסם 2015 בנובמבר 2610 שנים מעולם לא נגעתי ב client הזה ואני בכלל שומע עליו פעם ראשונה, אבל איכשהו ישנם מנועי חיפוש בימינו...https://www.google.co.il/search?q=rutorrent+concurrent+connection
פורסם 2015 בנובמבר 2610 שנים מחבר מעולם לא נגעתי ב client הזה ואני בכלל שומע עליו פעם ראשונה, אבל איכשהו ישנם מנועי חיפוש בימינו...https://www.google.co.il/search?q=rutorrent+concurrent+connectionתודה רבה ,פשוט נכנסתי ללינק הראשון ולא הצלחתי להבין שמה מי נגד מי , איפה אני אמור להגביל את מהירות העלאה והורדה ? ומזה אומר concurrent ?ואם אני מצליח בסופו של דבר להגביל את זה ברמת התוכנה אין צורך למתג שיעשה ברמת החומרה של PRIORITY? אתה ממליץ על המתג הזה או זה סתם בזבוז כרגע כי בכל מקרה יש לי אינטרנט 30 מגה בייט .תודה.
פורסם 2015 בנובמבר 2810 שנים לי זה בכלל נראה כמו הגדרת פורט המקור כשאתה יוצא להוריד (לא יודע למה התכוונת ביציאה כניסה).אם כשאתה יוצא להוריד תקשיח את פורט היעד והמחשב בצד השני לא מאזין לפורט הזה, הוא לא יקבל את הבקשה.זה פורט יציאה (outgoing), אולי אפשר לקרוא לזה "פורט מקור" אני לא יודע למה אתה מתכוון בזה.זה לא קשור לפורט יעד. זה הפורט שממנו אתה יוזם את החיבור, לא קשור לפורט יעד, גם את תגביל את הפורט יציאה זה לא ישנה את פורט היעד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.