עבור לתוכן

התייעצות לפני קנייה

Featured Replies

פורסם

אהלן, לפני כמה זמן התייעצתי כאן ואחרי עוד קצת רפרוף באינטרנט הגעתי ל lenovo yoga 3 שאותו ארכוש ברביעי ויש לי כמה שאלות

א. אחת העובדות שלי רוכשת בשבילי את המחשב מאילת, הבנתי שKsp לא מסכימים לרשום את הקבלה על שם מישהו אחר האם זה תקף גם לגביי תשלום מזומן? האם יכולה להיות בעיה עם האחריות? זו אחריות חיצונית בכל אופן.. והאם היא ניתנת לשימוש בכל מקום בארץ?

ב. המחשב מגיע כרגע ללא כונן ssd האם אוכל להחליף בעתיד במידה וארצה? (לא כזה לחוץ לי כרגע המפרט יחסית טוב ומספק)

תודה על העזרה

נערך על-ידי msean

פורסם

היי אז ככה בעקרון האחריות היא פשוט על השם שאתה נותן בקנייה במיוחד עם אתה קונה במזומן אם אתה קונה באשראי אפשר פשוט לבקש לשים את האחריות על שמך (לא בטוח אם זה ככה גם ב ksp)

ולגביי הssd אפשר תמיד להחליף את ההארד דיסק הקיים אין עם זה בעיה

פורסם
  • מחבר
היי אז ככה בעקרון האחריות היא פשוט על השם שאתה נותן בקנייה במיוחד עם אתה קונה במזומן אם אתה קונה באשראי אפשר פשוט לבקש לשים את האחריות על שמך (לא בטוח אם זה ככה גם ב ksp)

ולגביי הssd אפשר תמיד להחליף את ההארד דיסק הקיים אין עם זה בעיה

היי תושה על התשובה וכמה שאלות, האם החלפת הכונן יכולה להסיר את האחריות?

האם ייש מחשב עם ssd אולי שעדיף בתקציב ?

זה היוגה שחשבתי עליו

http://ksp.co.il/?select=.271..159..1483.&list=1&sort=2&glist=1&uin=26723&txt_search=Lenovo+Yoga+2+Pro&buy=&minprice=0&maxprice=0

התקציב הוא בערך המחיר שלו דרישות מסך 14 לפחות ומגע משהו בסביבות המפרט שלו.. ראיתי גם את היוגה עם ssd רק שאני לא מוצא אותו במלאי בשום מקום באילת..

עוד שאלה היא בנוגע למסך, יכוך להיות שהוא רגיש לשברים על יתר במידה ?בהקשר לאיזה אשכול שראיתי כאן שלמישהו נשבר המסך בפרו לטענתו ללא מכה

פורסם

החלפת הכונן לא תיפגע באחריות אם אתה עושה זאת דרכם אם לא אז תשאל יש חברות שמאשרות את זה

לגביי במחשב זה אחלה מחשב באחלה מחיר במיוחד במחיר אילת ולא שמעתי משהו לגביי המסך השביר לטענתך אבל זה שווה בדיקה מקיפה יותר לפני הקנייה

פורסם
  • מחבר
החלפת הכונן לא תיפגע באחריות אם אתה עושה זאת דרכם אם לא אז תשאל יש חברות שמאשרות את זה

לגביי במחשב זה אחלה מחשב באחלה מחיר במיוחד במחיר אילת ולא שמעתי משהו לגביי המסך השביר לטענתך אבל זה שווה בדיקה מקיפה יותר לפני הקנייה

יש באתר שלהם גם את הyoga 700 שמשלב כונן ssd ומעבד skylake i5 ב4460 השאלה אם זה שווה את התוספת הכספית כי המחיר של היוגה כרגע מצויין

מה שכן אני גם לא בקיא במחירים כמה תעלה החלפת כונן ssd בערך? אשמח לדעתך

נערך על-ידי msean

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים