פורסם 2015 בנובמבר 1910 שנים אהלן, לפני כמה זמן התייעצתי כאן ואחרי עוד קצת רפרוף באינטרנט הגעתי ל lenovo yoga 3 שאותו ארכוש ברביעי ויש לי כמה שאלותא. אחת העובדות שלי רוכשת בשבילי את המחשב מאילת, הבנתי שKsp לא מסכימים לרשום את הקבלה על שם מישהו אחר האם זה תקף גם לגביי תשלום מזומן? האם יכולה להיות בעיה עם האחריות? זו אחריות חיצונית בכל אופן.. והאם היא ניתנת לשימוש בכל מקום בארץ? ב. המחשב מגיע כרגע ללא כונן ssd האם אוכל להחליף בעתיד במידה וארצה? (לא כזה לחוץ לי כרגע המפרט יחסית טוב ומספק) תודה על העזרה נערך 2015 בנובמבר 1910 שנים על-ידי msean
פורסם 2015 בנובמבר 2210 שנים היי אז ככה בעקרון האחריות היא פשוט על השם שאתה נותן בקנייה במיוחד עם אתה קונה במזומן אם אתה קונה באשראי אפשר פשוט לבקש לשים את האחריות על שמך (לא בטוח אם זה ככה גם ב ksp) ולגביי הssd אפשר תמיד להחליף את ההארד דיסק הקיים אין עם זה בעיה
פורסם 2015 בנובמבר 2210 שנים מחבר היי אז ככה בעקרון האחריות היא פשוט על השם שאתה נותן בקנייה במיוחד עם אתה קונה במזומן אם אתה קונה באשראי אפשר פשוט לבקש לשים את האחריות על שמך (לא בטוח אם זה ככה גם ב ksp) ולגביי הssd אפשר תמיד להחליף את ההארד דיסק הקיים אין עם זה בעיה היי תושה על התשובה וכמה שאלות, האם החלפת הכונן יכולה להסיר את האחריות?האם ייש מחשב עם ssd אולי שעדיף בתקציב ?זה היוגה שחשבתי עליוhttp://ksp.co.il/?select=.271..159..1483.&list=1&sort=2&glist=1&uin=26723&txt_search=Lenovo+Yoga+2+Pro&buy=&minprice=0&maxprice=0התקציב הוא בערך המחיר שלו דרישות מסך 14 לפחות ומגע משהו בסביבות המפרט שלו.. ראיתי גם את היוגה עם ssd רק שאני לא מוצא אותו במלאי בשום מקום באילת..עוד שאלה היא בנוגע למסך, יכוך להיות שהוא רגיש לשברים על יתר במידה ?בהקשר לאיזה אשכול שראיתי כאן שלמישהו נשבר המסך בפרו לטענתו ללא מכה
פורסם 2015 בנובמבר 2210 שנים החלפת הכונן לא תיפגע באחריות אם אתה עושה זאת דרכם אם לא אז תשאל יש חברות שמאשרות את זהלגביי במחשב זה אחלה מחשב באחלה מחיר במיוחד במחיר אילת ולא שמעתי משהו לגביי המסך השביר לטענתך אבל זה שווה בדיקה מקיפה יותר לפני הקנייה
פורסם 2015 בנובמבר 2210 שנים מחבר החלפת הכונן לא תיפגע באחריות אם אתה עושה זאת דרכם אם לא אז תשאל יש חברות שמאשרות את זהלגביי במחשב זה אחלה מחשב באחלה מחיר במיוחד במחיר אילת ולא שמעתי משהו לגביי המסך השביר לטענתך אבל זה שווה בדיקה מקיפה יותר לפני הקנייהיש באתר שלהם גם את הyoga 700 שמשלב כונן ssd ומעבד skylake i5 ב4460 השאלה אם זה שווה את התוספת הכספית כי המחיר של היוגה כרגע מצוייןמה שכן אני גם לא בקיא במחירים כמה תעלה החלפת כונן ssd בערך? אשמח לדעתך נערך 2015 בנובמבר 2210 שנים על-ידי msean
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.