עבור לתוכן

העתקת windows לכונן חדש מלי לפרמט

Featured Replies

פורסם

היי,

רכשתי כונן קשיח חדש כתוספת למחשב,

ותהיתי האם ניתן להעתיק את התקנת ה windows לכונן החדש ובעצם להפעיל את הווינדוס דרכו? ( windows 7 home premium )

הקטע שממש לפני חודש וחצי פירמטתי את המחשב, ועד שביצעתי את כל ההתקנות שהייתי צריך... לא בא לי שוב לפרמט ולהתחיל את התהליך הזה \:

* תהיתי אם זה קשור יותר לכאן או לפרום windows, אם יש צורך להעביר את הת'רד...

תודה רבה,

יניב.

פורסם

אין שום בעיה. אפשר להשתמש בתוכנת שכפול כמו Clonezilla, Ghost, Acronis TruImage ואחרות.

פורסם
  • מחבר

<p><blockquote data-ipsquote="" class="ipsQuote" data-ipsquote-username="QttP" data-cite="QttP"><div>אין שום בעיה. אפשר להשתמש בתוכנת שכפול כמו Clonezilla, Ghost, Acronis TruImage ואחרות.</div></blockquote><p>היי, תודה על התגובה.</p><p>ביצעתי גיבוי ושחזור באמצעות TRUEIMAGE ( לקח יותר מ 24 שעות ).</p><p>בסוף התהליך, מכיוון שיש לי גם מערכת אובונטו מותקנת, ניסיתי להעזר ב GRUB בשביל ה BOOT.</p><p>יש אכן זיהוי של מערכת ההפעלה בכונן, אך לא מתבצע BOOT.</p><p>אני אנסה בהמשך השבוע לנתק את הקשיח עם מערכות ההפעלה ולהשאיר רק את החדש, ולבצע תיקון באמצעות דיסק ווינדוס ( מאמין שזה יפתור את הבעיה? ).</p><p>אם זה לא יעזור, אין מנוס מלהתקין מחדש.</p><p>תודה בכל אופן,</p><p>יניב.</p></p>

פורסם

העתקת דיסק לדיסק או מחיצה לדיסק?

פורסם
  • מחבר

דיסק לדיסק דרש יצירת מחיצות חדשות, מה שלא רציתי.

עשיתי גיבוי קבצים ושחזורם, זו הדרך היחידה שמצאתי כדי להעתיק מחיצה אחת לאחרת.

פורסם

גיבוי קבצים ושחזורם לא מטפל בענייני boot sector. זו לא הדרך לעשות את מה שאתה רוצה.

תנסה לתקן את ה boot sector באמצעות דיסק התקנה של חלונות כמו שחשבת. אם לא יעבוד, תנסה לחזור על התהליך כך: תיצור מחיצה ריקה על הדיסק החדש, ותעתיק מחיצה למחיצה, רק את המחיצה שבה התקנת חלונות שלך.

לחילופין, תתקין מערכת הפעלה חדשה על הדיסק החדש (זה יהפוך אותו ל bootable בין השאר), ואז "תשחזר" את המחיצה, כך שתוכן המקורי יידרס עם התוכן של ההתקנה הנוכחית שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים