פורסם 2015 בנובמבר 1610 שנים התוכנה שמגבה אצלנו בחברה את הקונפיגורציה של ציוד התקשורת היא SOLARWINDS.כאשר אני מקבל דו"ח על שינויים שבוצעו - אני בפועל מקבל מייל שצד אחד של המייל מופיע הלפני ומהצד השני האחרי - interface Vlan20 = interface Vlan20 description description Floor 2,3,4,7 VLANNN | description description Floor 2,3,4,7 VLANעכשיו אם מופיע "|" - משמע שבוצע שינוי.אם מופיע "=" - משמע שלא בוצע שינוי בשורה המדוברת.בגלל שהקונפיגורציה של הSWITCH המדובר באורך המדבר....הייתי שמח לדעת אם מישהו מכיר תוכנה שתוכל לקרוא את המייל, ולשלוח ליעד המבוקש את השורה עם השינוי ביחד עם 10 שורות לפני ועשר אחרי.ואם אפשר שגם תצבע את השורה הרלוונטית בירוק.
פורסם 2015 בנובמבר 1610 שנים Solarwinds זאת חברה ולא מוצר.אתה לא יכול להגדיר את זה באותו מקום ששולך לך התראות על שינויים (היה עוזר אם היית מציין באיזה מוצר מדובר)?
פורסם 2015 בנובמבר 1610 שנים מחבר multicore אתה צודק במאה אחוז.מדובר על המוצר NCM שלהם....לצערי לא מצאתי אפשרות כזאת אז אני מחפש פיתרון מסביב כמו שאומרים.
פורסם 2015 בנובמבר 1710 שנים אני לא מכיר אישית את המוצרה הזה, אבל ממבט של כמה שניות עליו הוא מציג diffים בצורה מאוד מובנת: אני רואה על זה גם איזוכר (דיי הגיוני) בפרק 15 של הRTFM. http://cdn.swcdn.net/creative/v15.7/images/screenshots/products/NCM/Lg/En/ncm_boa_config_monitor_lg_EN.png
פורסם 2015 בנובמבר 1710 שנים מחבר מה שנכנסת אליו זה הדו"ח בתוך המערכת.יש אפשרות לשלוח את אותו דו"ח בדיוק באותה תצורה - אם שולחים בHTML יש את הצבעים הנחמדים של הירוק אדום וכו'.אם שולחים בTEXT - אז המערכת מסמנת ב"=" וב"|".הבעיה שלי שבשני המקרים המערכת שולחת את מלואהקונפיגורציה במקום רק את השינויים.הקונפיגורציה היא באורך אלפי שורות.....מה שדורש זמן מהבנאדם שקורא את הדו"ח כי הוא צריך לחפש ידנית את השינויים.הייתי שמח למצוא פיתרון איך לשלוח רק את השינויים ביחד עם כמה שורות מעל ומתחת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.