עבור לתוכן

מבקשת המלצה למסך 24-27 אינץ'

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מחפשת מסך 24-27 אינץ' לצורך העבודה שלי בתחום התרגום. אני בעיקר קוראת טקסט ופותחת הרבה קבצים ותוכנות במקביל.

המסך יהיה מחובר למחשב נייד מדגם Toshiba sattelite Z30-A-1E8, אין כרטיס גרפי מעבר למה שבא עם המחשב, מעבד i5 4520.

א. איזה דגם כדאי לי לרכוש?

-יש לי חיבורי HDMI ו-VGA (לא קריטי אם יהיה צורך במתאמים). פחות חשובים לי זווית צפייה, דיוק בצבעים ומהירות תגובה, המסך לא ישמש לגיימינג וכדומה. מה שחשוב לי זה שהטקסט יהיה חד ושהעיניים לא יהרסו לי אחרי שעות של קריאה מהמסך. תקציב עד 1000 ש"ח (אם יש משהו עדיף בהרבה בקצת יותר אני יכולה להתפשר על הסכום).

ב. האם המחשב הנייד שלי יכול לתמוך בשני מסכים של 24 או 27 אינץ'?

תודה!

נועה

נערך על-ידי NoaS
טעות בדגם מעבד

פורסם
  • מחבר

מקפיצה.

פורסם

P2414H נמצא בטווח העליון של התקציב. בגלל סוג הפנל (קראי עוד בנעוץ) אפשר להוריד את רמת הבהירות שלו בלי לאבד פרטים במסך מה שמקל על עבודה ממושכת. בכל מקרה אני לא ממליץ לבהות בצורה ממושכת במסך, אלא להסיר ממנו מדי פעם את העיניים ולתת להן להתמקד מדי פעם במשהו אחר. אם אפשר, עדיף להתמקד דרך החלון במקום רחוק. המחשב יוכל בקלות לטפל בדו-מימד בשני מסכים ואפילו ביותר.

פורסם
  • מחבר

תודה על הדאגה, אני מסירה את העיניים מהמסך מדי פעם :)

ותודה על ההמלצה!

האם יש דגם דומה שכן יש לו חיבור HDMI?

פורסם

יש, אך הם קצת יקרים יותר.

אין לך באמת צורך בHDMI. את יכולה להשתמש בכבל / מתאם מHDMI לDVI. זה מעביר אותו סיגנל בדיוק, אז מתאם פאסיבי זול ופשוט יעשה את העבודה, בלי אובדן איכות ובלי תקלות.

פורסם

היי אני יכול להמליץ לך על מסך 24" של סמסונג עם חיבור של Hdmi את יכולה להשיג אותו במחיר טוב אפילו נמוך יותר ממה שתכננת להוציא

http://1pc.co.il/product-7412-%D7%9E%D7%A1%D7%9A_%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_Samsung_S24D300HS_%E2%80%8F24_%E2%80%8F%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A9_%D7%A1%D7%9E%D7%A1%D7%95%D7%A0%D7%92.aspx

פורסם

זה פאנל TN והייתי מעדיף להימנע מכאלה אם יש אפשרות כזו, למרות שהיא אמרה שזוויות צפייה לא מעניינות אותה. אז לשיקולה. :)

פורסם
זה פאנל TN והייתי מעדיף להימנע מכאלה אם יש אפשרות כזו, למרות שהיא אמרה שזוויות צפייה לא מעניינות אותה. אז לשיקולה. :)
לא מעניינות זוויות הצפייה, לא דיוק בצבעים, לא מהירות תגובה... מה נשאר? שהטקסט יהיה חד. דהיינו, כל מסך שהוא עם פוקוס תקין ואפשרות לשים בהירות באמצע ולהעלות קונטרסט עד הסוף - יעבוד (נכון שזה לא מה שעושים בד"כ, אבל פה זה לקריאת טקסט)! ואני אישית הייתי ממליץ בכלל על שני מסכים זולים מאוד של 22 אינץ'. היכולת לקרוא את המקור בצד ימין ולכתוב בצד שמאל כשבפינה יש את המסך של הלפטופ עצמו שאפשר לפתוח אותה על גוגל לצרכי עבודה - תוספת פרודוקטיביות רצינית באותו תקציב. אז מה אם הפאנל זה TN, מה 'כפת לה בעצם?
פורסם

שאלה, קרה משהו לאחרונה לאתר או שזה המחשב / דפדפן שלי? כל מה שאני כותב כאן בפורומים יוצא כטקסט רציף...

פורסם

קרה גם לי. תנסה Ctrl+F5 (רענון מאולץ) כדי לאפס את ההגדרות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים