עבור לתוכן

לאחר אכזבה ממסך U2715H, מחפש המלצה למסך חדש

Featured Replies

פורסם

היי חברים, ברשותי משרד פרסום, ואנחנו בשלבי גדילה, חיפשנו באינטרנט מסך איכותי וטוב שישרת אותנו לאורך זמן.

לפני שלושה ימים קנינו מסך של DELL מדגם U2715H, והוא מדהים בעיני, מסגרת דקה, מסך IPS, צבעים חיים, מואר מאוד ונעים לעבודה,

יום לאחר השימוש במסך, התגלו פסים אנכיים מרצדים בצבעי RGB שעוברים ממש ממש ממש חלש ברקע (כשיש תמונה לבנה במסך), לאחר בירור עם DELL וחיפוש באינטרנט, לא נמצאה בעיה מוכרת בנושא, ולכן החלטנו להחזיר את המסך לחנות, כשהגענו לשם, ביקשנו שיחליפו לנו אותו, ובמעמד ההחלפה, נפתח המסך השני (מאותו הדגם) כדי לוודא שהוא תקין.

גם למסך החדש שנפתח בו ברגע הייתה את אותה הבעיה באיזור מרכז המסך, ושוב לאחר שיחה עם נציג של DELL נאמר לנו שזה לא אמור להיות ככה, ולכן ביטלנו את העסקה.

אנחנו 2 מעצבים ומתכנת אחד, עובדים בעיקר בעולם הדיגיטלי (בניית אתרים, אפליקציות, פיתוח וכו') ומעט בדפוס (פליירים, לוגואים וכו').

סביבות 10-12 שעות ביום מול המחשב, לכן המסך צריך להיות כמה שיותר איכותי, רצוי בגודל 27, ורצוי ברזולוציית 2560*1440 מינימום (גם במחשבה עתידית).

אשמח להמלצות על מסכים, טכנולוגיות חדשות או כל המלצה אחרת שיכולה לעזור לנו.

התקציב הוא בטווח המחירים של המסך שקנינו 2500-2800 ש"ח בערך.

תודה על העזרה.

נערך על-ידי Gunner

פורסם

קח PLS של סמסונג

פורסם

dell u2713hm/h אם זה בארץ.

אני מציע לך יותר להתעניין באשכולות שנוגעים למסכים קוריאניים. במיוחד אלה שהם 8bit-10-bit. הם שונים בין מודל למודל, מותג למותג, אבל בדרך כלל האיכות די טובה.

והמחיר זול.

איך בדקתם את המסך החדש בחנות? אתה משתמש במחשב נייד? מהי מערכת ההפעלה? מהו כרטיס המסך?

פורסם
  • מחבר
dell u2713hm/h אם זה בארץ.

אני מציע לך יותר להתעניין באשכולות שנוגעים למסכים קוריאניים. במיוחד אלה שהם 8bit-10-bit. הם שונים בין מודל למודל, מותג למותג, אבל בדרך כלל האיכות די טובה.

והמחיר זול.

איך בדקתם את המסך החדש בחנות? אתה משתמש במחשב נייד? מהי מערכת ההפעלה? מהו כרטיס המסך?

היי, תודה, קוריאנים לא באים בחשבון בעיקר בגלל שהצורך במסכים הוא די דחוף.

לגבי ה2713, הוא יקר יותר ב1K כך שהוא לא נכנס לתקציב שלנו.

את המסך שקנינו, בדקנו עם כמה מחשבים, כמה כרטיסי מסך וכמה כבלים שונים,

(וינדוס 8.1 וגם וינדוס 10. כרטיס מסך INTEL וגם כרטיס מסך NVIDIA ועוד)

את המסך בחנות בדקנו עם מחשב אחד בלבד, אבל הבעיה הייתה קיימת, מורגש שזו בעיה סדרתית.

פורסם
היי, תודה, קוריאנים לא באים בחשבון בעיקר בגלל שהצורך במסכים הוא די דחוף.

לגבי ה2713, הוא יקר יותר ב1K כך שהוא לא נכנס לתקציב שלנו.

את המסך שקנינו, בדקנו עם כמה מחשבים, כמה כרטיסי מסך וכמה כבלים שונים,

(וינדוס 8.1 וגם וינדוס 10. כרטיס מסך INTEL וגם כרטיס מסך NVIDIA ועוד)

את המסך בחנות בדקנו עם מחשב אחד בלבד, אבל הבעיה הייתה קיימת, מורגש שזו בעיה סדרתית.

חבל. אני רואה שהורידו את 2 הגרסאות מהאתרים של ivory וksp. הוא היו בסביבות ה3000 בזמנו.

https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14297

ביקורת פרסומית/שטחית:

אחרי חיפוש ממושך, לא מצאתי עוד מידע טכני שיכול לעזור לך.

מעבר לזה שיש לו ציפוי matt.

אין לי נתונים לגבי גאמה, אחידות המסך ותלונות לגבי זליגת אור, למשל.

יש לו ביקורות טובות של משתמשים, אבל אני אף פעם לא סומך עליהם.

עריכה:

אני יודע שהסרטון בשפה זרה. רוב מה שאומרים הוא חסר משמעות בכל מקרה, ואתה יכול השתיק ולהסתכל על הפיצ'רים, שהם בעצם כל מה שאתה צריך לדעת ממבט ראשון.)

נערך על-ידי meir_l

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים