עבור לתוכן

מחשב בן שנה וחצי z87

Featured Replies

פורסם

מחפש לשדרג בקרוב לskylake בין היתר בשביל לנסות מודינג ואני כנראה אמכור את המחשב.

מפרט:

i5 4670K לא בוצע אף פעם OC

Gigabyte Z87-DS3H

Scythe Ninja 3

HyperX Beast T3 2x4GB 2400MHz לא בוצע OC (סטוק 1600 בביוס וזה זוג שקיבלתי חדש אחרי שזוג שכן עשיתי לו OC נדפק)

Gigabyte GTX 770 2GB

NZXT Phantom 410

FSP Group HEXA 700W

הכל באחריות מאפריל 2014, הרוב ל3 שנים, לא בטוח לגבי הקייס והקירור ונראה לי שיש מצב שהספק ל5. חוץ מזה הזיכרון לכל החיים

תודה רבה

נערך על-ידי FireCharge

פורסם

בשביל מה לך לשדרג לskylake שום שיפור אתה לא תראה.

פורסם
  • מחבר
בשביל מה לך לשדרג לskylake שום שיפור אתה לא תראה.

בתכלס זה סתם, אבל בלי קשר אם משהו אז אני אשמור לעצמי את המעבד ואעבור לz97 (כנראה ה gaming 5 של גיגהבייט או משהו כזה, אני לא מוצא את הkrait עוד), אחליף זיכרונות ל Fury באדום שחור כי זה יראה יותר טוב, וזהו כעיקרון מהבחינה הזו. סקיילייק זה סתם לוקסוס

פורסם

^ וכל זה משעמום? :)

אם כבר לזרוק כסף אז הייתי מחליף את הכ. מסך ל GTX970 ומרחיב את הזיכרון ל 16 גיגה.

נכון שהלוח שלך קצת חלש עבור אוברקלוק רציני אבל שידרוג של הכ. מסך ייתן לך שיפור הרבה יותר גדול בביצועים.

פורסם
  • מחבר
^ וכל זה משעמום? :)

אם כבר לזרוק כסף אז הייתי מחליף את הכ. מסך ל GTX970 ומרחיב את הזיכרון ל 16 גיגה.

נכון שהלוח שלך קצת חלש עבור אוברקלוק רציני אבל שידרוג של הכ. מסך ייתן לך שיפור הרבה יותר גדול בביצועים.

אני יודע, אני מתכנן להחליף ל980 דווקא כי יש לי קצת כסף, ואז לעשות קירור מים להכל, אני גם כנראה אקנה קיט של 16 גיגה זיכרון, השאלה אם שווה לעשות את זה ב4 סטיקים כדי שזה יראה יותר טוב, כי תאכלס אין Quad channel לz97 לפי מה שאני זוכר

ולגבי ההחלפה של הכל זה הרוב בשביל להתנסות במודינג וקירור מים והכל, אז אני כן רוצה להחליף את הלוח אם, וחוץ מזה גם אם יתברר בסופו של דבר שdx12 מכפיל את ה VRAM ו משפר איכות של SLI הבוארד הזה לא תומך.

בכללי אפשר אבל לדעת אם אני רוצה למכור את כל זה (בנפרד/ביחד) כמה המחשב יהיה שווה? כי זה די הפך לדיון של "למה אתה משדרג את זה ולא ככה או ככה"

נערך על-ידי FireCharge

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים