עבור לתוכן

מחפש כרטיס מסך low profile חזק

Featured Replies

פורסם

ברשותי HTPC המורכב ממארז משודרג לטובת אוורור טוב ויעיל

Athlone x4 640

לוח gigabyte 880 usb3

120 Intel ssd

2T storage

360 seasonic psu

עד כה המחשב שימש אותי לkodi ו DVR.

אני נוטש את הDVR בגלל חוסר שימוש ורוצה לשדרג את השימוש למטרת משחקים וצפייה

ב 4k.

Crysis3, call of duty הכבדים יחסית ועוד פיצ'פקס קטנים לאורחים.

לאחר חיפוש מצאתי כי 750ti הוא החזק ביותר למארז LP עם הספק נמוך ללא חיבור ישירות לספק.

אני מחפש כרטיס חזק יותר, שיהיה LP כמובן, אך בניגוד לרוב LP HTPC ,יש לי ספק חזק יותר עם תקע 6pin מוכן, בנוסף יש לי גם תקציב ליותר מ750ti.

אין בעיה מבחינת אורך הכרטיס ומקום כפול על חשבון חריץ pcie, רק בעיית LP ותאימות pci-e 2 x16.

תודה מראש לעוזרים.

תקציב - ניתן להגיע לאלף ופתוח להצעות...

פורסם

750 ti לcrysis 3 ב4k אתה מתבדח?

פורסם

אין כרטיסים חזקים מה750 Ti , וגם זה מותח את הגבול לLP , לוח מודפס קטן ואתה צריך מקום לכל האלקטרוניקה ו+ כל כרטיס חזק מזה הוא קפיצה גבוהה בצריכת חשמל.

פורסם

המערכת לא מתאימה.

עבור 4k נדרש ספק עם 6 פינים+8פינים לפחות, אולי 2x8. כרטיס ב3-3.5 אלף שהוא גם נחשב גבולי, במידה ויהיו לך את אלו, המעבד יגביל את הכרטיס.

**קראתי עוד פעם, ה4k זה רק לסרטים?

פורסם
  • מחבר

כן, ה4k זה רק לסרטים, כל השאר מקסימום 1080, יש לי חיבור 6 פינים פנוי מספק 80+

Seasonic360watt, כל עזרה או רעיון יתקבלו בברכה, מבחינת מקום במארז ואיוורור אין בעיה (למעט בעיית הLP כמובן... )

פורסם

המצב הוא כזה, שהGTX750 Ti , זה הכרטיס הכי חזק שקיים בתצורה הזאת , כך בחשבון הליבה עצמה לוקחת מקום,יש המון אלקטרוניקה שצריך לשים כמו שבבי GDDR5 שהכמות שלהם הולכת וגדלה עם כל קפיצה ברמה של הליבה הגראפית ,למייצבי מתח שהכמות שלהם הולכת וגדלה עם כל קפיצה בצריכת חשמל ועוד כל מני בקרי שקר כלשהו פחות מעניינים, זה פשוט המצב, ואף אחד אחד לא יוציא כרטיס PCI-E LP באורך 35 סנטימטר כמו שאתה מתאר, או יעשה איזה PCB Sandwich מוזר (תחשוב בסגנון לוחות הITX המתקדמים של ASUS עם לוח אנכית ללוח אם עצמו שמכיל את מערכת החשמל של הלוח כי פשוט אין מקום למערכת גדולה כזאת על הלוח עצמו) בלי קשר גם הליבה שעליהם מבוססים כרטיסים כמו אפילו הGTX960 גדולה מדי ויהיה לך קשה לדחוף אותה לגובה של 8 ס"מ פלוס להשאיר מקום לתושבת שעליה יושב הקירור מסביב לליבה, בקיצור , זה לא פשוט ואם זה היה פשוט כבר היה יוצא כרטיס כמו שאתה מחפש. מה שגם שמארזי HTPC דקים מגיעים עם קירור על הפנים שלא יסחוב כרטיס מסך של 150W ומלעה בנוסף למערכת הקיימת ,המחשב שלך פשוט יתחמם בצורה מפגרת ולא תקבל מזה כלום.

בלי קשר לזה,כנראה שגם פשוט לא רוצים

א.לOEM הגדולים זה לא מפריע ,הם ממילא לא משתשמים בכרטיסים שאתה ואני קונים, הם עושים מה שהם יודעים לעשות מהמחשבים הנידיים, ליבות גראפיות ניידות ,לוקחים משהו דומה למה לליבות שאתה יכול למצוא בליין השולחני ופשוט משווקים את זה בתור סתם לדוג' GTX960 .

ב.מי שבאמת צריך כרטיס מסך חזק יותר ישקיע במארז מתאים וכיום לא חסר מארזי mITX שמיועדים לשימוש עם PCIE Riser ככה שאין מגבלת גובה כי כרטיס המסך "שוכב" במקביל ללוח האם

בקיצור אין צורך לזה, למעט מקרים בודדים כמו שאתה מתאר, ככה שכנראה תצתרך להסתפק כעט לפחות ב750Ti , זה יתן לך חוויה דומה לקונסולה וקצת מעבר מבחינת ביצועים ,אבל לא באמת יתן לך את הביצועים שאתה רוצה בגיימינג.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים