עבור לתוכן

יש לי 100 מגה, ומקבל 5-20 מגה בwifi בחדר. האם homplug ישפר את המהירות?

Featured Replies

פורסם

הראוטר שלי הוא בעצם הוטבוקס שנמצא בסלון. החדר עם הלפטופ נמצא כ6 מטר מהראוטר, אך עם קיר שמפריד. בבדיקת מהירות אני מקבל בין 5-20 מגה וטעינת סרטונים איטית. האם הדרך הבטוחה להשיג מהירות הקרובה ל100 מגה היא באמצעות מתאם רשת על גבי חשמל (homeplug)?

בנוגע למגדיל טווח, אני מפחד שזה יעשה בעיות ויגרום לניתוקים ולא ישפר משמעותית את המהירות, מה דעתכם?

מגדיל טווח שחשבתי עליו:

http://www.amazon.de/gp/aw/d/B00NHLEP8M/ref=mp_s_a_1_3?qid=1446804656&sr=8-3π=SY200_QL40&keywords=wifi+extender&dpPl=1&dpID=31QIWXWasML&ref=plSrch

Homeplug שחשבתי עליו:

http://www.amazon.de/gp/aw/d/B00FRCDFYE/ref=mp_s_a_1_2?qid=1446804729&sr=8-2π=SY200_QL40&keywords=Homeplug&dpPl=1&dpID=31ABbcG3jXL&ref=plSrch

פורסם

דרך חלופית היא לעבור ל-FIBERBOX ולהוסיף MINI FIBER בחדר.

פורסם
  • מחבר

המיני פייבר מתפקד בדיוק כמו מגדיל טווח? אל מה הוא מתחבר? אם אין לי תעלה בקיר מהסלון לחדר, איך יחברו לי אותו?

לא יודע אם ישתלם לי לעבור לפייברבוקס, למרות שאיני יודע את המחירים, אבל בכל אופן, מה יהיה עדיף עבורי מבין האופציות ששאלתי לגביהן?

נערך על-ידי yoni_h

פורסם

ה-MINI מתחבר ל-FIBER באמצעות כבל קואקס של הכבלים ומשמש כנקודת גישה אלחוטית. HOT יעבירו לך כבל קואקס בין הסלון לחדר. הפתרון הזה יותר איכותי מחיבור חשמל.

פורסם

כדי לקבל את מלא המהירות אתה חייב חובור קוי !!!

כל שאר הפתרונות זה פתרונות דחק ומשתמשים בהם רק כשאין ברירה.לפעמים הם עובדים לא רע ולפעמים הם עובדים גרוע, רק כשתנסה אצלך בבית, תוכל לדעת אם ואיך זה יעבוד.

אם אתה לא מתמצא, ואני מניח שאתה לא, אני מציע לך לתת להוט לישבור את הראש עם החיווט ועם הקופסאות שלהם.

מה שהקופסאות החדשות שלהם עושות זה שיש בהם רכיב MOCA מותקן מראש וזה מאפשר להשתמש בכבלים של הוט או יס בדומה לכבל רשת אבל רק בין רכיבי MOCA.

נערך על-ידי shlomi6

פורסם
  • מחבר

אוקיי, ו-HOMEPLUG לא שווה ערך לחיבור קווי? הבנתי שזה תלוי באיכות כבלי החשמל, רעש סטטי וכו', אבל עד כמה זה כבר יכול להשפיע? סדר גודל של עשרות מגה?

בכל אופן אבדוק את האופציה של הפייבר. תודה רבה על העזרה!

פורסם

תאורתית ה

HOMEPLUG מגיע למהירויות של 200 וגם 500 מגה כתלות בדגם.אבל זה רק בתנאי מעבדה.

המהירות הכי גבוהה שראיתי בתנאי שטח אמיתיים זה כ 30 מגה, לרוב אני מקבל בין 10 ל 20 מגה בפועל, אבל אני פונה לפתרון הזה כשאין ברירה או שהמהירות הנדרשת היא לא גבוהה ונדרש פתרון מיידי.

נערך על-ידי shlomi6

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים