עבור לתוכן

המלצה לכרטיס מסך (בודד או SLI\CF) עד 4500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני מעונין להחליף את הכרטיס מסך שלי (HD7950) התקציב שלי נע בין ה3200 ש"ח ועד 4500 בלי מרווח מעבר ל4500 (לא מתכון ל50-60 שקל אלא ליותר) אני רוצה להשיג את הביצועים הטובים ביותר לגיימינג וגם לעבודה במידול תלת מימד ורינדור של המודלים (לומד פיתוח משחקים לומד ועובד במידול בתלת מימד) אני יודע (וגם העדפה אישית) שהכרטיסים של AMD טובים יותר לעינין של המידול ורינדור אבל במידה ויש יתרון גדול במערך SLI של כרטיס X של אנוידיה מול CF של AMD אז אעדיף.

אשמח להצעות משתי החברות במידה וזה רלוונטי ולהצאות לכרטיסים בניצול מינימלי של הכסף וניצול מרבי.

מפרט:

מעבד:I7 6700K

לוח אם: asus maximus viii hero

זכרונות:2X8GB kingstone ddr4 2400mhz

ספק:TT 730W 80+ bronze

במידה ויש עוד איזה חומרה שרלוונטית לנושא תגידו ואכתוב

תודה רבה לעוזרים :)

פורסם

על איזה רזולוציה אתה משחק?

באילו תוכנות אתה משתמש ?

פורסם

תלוי ברזולוציה , אך אני יכל להמליץ בחום על הפיורי הרגיל בגרסת ה TRI-X , יש אפשרות לפתוח לו שיידרים ואז הוא ואם יש לך מזל הוא יהיה כמו או כמעט כמו פיורי X מלא.

שלי נפתח ל 95% שזהה כ 2% פחות מ פיורי X מלא , אני עובד ב 4K והכל רץ חלק ללא שום פשרות.

פורסם
  • מחבר

כרגע משחק עם מסך 1080P מחליף בקרוב למסך 4K רחב (יש לסמסונג וLG מסכים רחבים 30" בארך)

עובד בעיקר עם מאיה ומאדבוקס בנושא התלת מימד ועם המון תוכנות אחרות לשימושים גראפים אחרים ומנועים גראפים יוניטי 5 ואנריל 4

כמובן חשוב שתיהיה תמיכה טובה לעתיד שלא עוד שנתיים נגיד הכרטיס לא יחזיק משחקים בצורה טובה

נערך על-ידי fenix5545

פורסם

במקרה כזה אני הייתי בהחלט לוקח את ה פיורי , יחס ביצועים/עלות מצוינים , שרק משתפרים ב 4K.

וHBM מהווה חלון לשיפור בעתיד עם DX12 במשחקים.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה ושאלה למה לא להשקיע את העוד 400 שקל ולקנות את הפיורי X?

יש למישהו עוד הצאות?

פורסם

כמה חשוב לך\לתוכנות נפח זיכרון?

לפיתוח ב 4K ושמיועד להחזיק למשך שנים 4GB עלול שלא להספיק. 980TI מגיע עם 6GB.

פורסם

הבדל בסופו של יום בין הפיורי הרגיל לבין ה X הוא כמובן בקירור ומבחינת ביצועים פחות מ 2% , שווה עוד 400 ש"ח והתעסקות עם עוד ראדיאטור ? (עניין אישי כמובן).

980TI יקר יותר ב 1000 ש"ח , סכום זה אפשר לחסוך ולשדרג עוד שנתיים לדור השני שיהיה ב 16ננמטר ויגיע כבר עם בין 8 ל 12 גיגה ראם בשוטף (כמובן HBM2).

פורסם
  • מחבר

מה בנוגע למערך SLI\CF נגיד 2 GTX980 או 2 R9 390 ?

במידה והולך על כרטיס בודד כניראה אקנה או את הפיורי X או את ה980 TI

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים