עבור לתוכן

ווליום נמוך בחיבור מגבר ופטיפון עם מתאם RCA לרמקולים

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני לא מבין גדול בסאונד וחיבורים, יש לי בעיה שהייתי שמח לפתור ואשמח לשמוע את דעתכם.

יש לי פטיפון של SONY מדגם PS242 ומגבר של SONY מדגם STR-242S, על פניו שניהם עובדים והכל טוב ויפה.

בזמנו היו לי רמקולים ישנים שהייתי מחבר עם חיבור כמו של חשמל ישן כזה של רמקולים, הם מזמן לא קיימים ומפאת חוסר מקום רציתי לחבר את המערכת אל הרמקולים של המחשב שלי מדגם ATP3.

קניתי מתאם מ-RCA לAUX והוא עובד ושומעים אחלה, הבעיה שהווליום מאוד נמוך, הגלגלת של הווליום במגבר לא משפיעה (זה בגלל המתאם?) וגם כשאני מגביר ברמקולים עד הסוף לא שומעים חזק במיוחד. כן שומעים אבל הייתי מעוניין לפעמים בעוצמה גבוהה יותר.

בקיצור, יש למישהו רעיון מה הסיפור? יכול להיות שיש בכלל בעיה במגבר? או שצורת החיבור היא זו שפוגמת בווליום?

תודה!

פורסם

תמונה של התחת של המכשיר ומה מחובר אליו תעזור מאוד.

פורסם

הוא יכול אולי לחבר את הפטיפון לPhono ולהוציא מהTape Out לרמקולים המוגברים שלו.

פורסם
  • מחבר

הפטיפון מחובר בRCA למגבר ומהמגבר יוצא RCA החוצה, זה כל החיבורים שקיימים.

לא לגמרי הבנתי את ההצעות כמו גם למה אני צריך PREAMP אם יש לי מגבר ובזמנו עם רמקולים אחרים וחיבור אחר הוא הגביר יופי?

פורסם
  • מחבר

אוקיי הבנתי,

יש לי כניסת PHONO והפטיפון מחובר למגבר בחיבור PHONO והכבלים לרמקולים יוצאים מה-REC OUT.

אם אני צריך PREAMP אז הוא צריך להיות מחובר בין המגבר לרמקולים? או בין הפטיפון למגבר?

עדיין נראה לי הזוי שבעבר עם רמקולים אחרים הכל היה בסדר, זאת אומרת שלפי איך שאני מבין את הדברים הבעיה היא בעצם היציאה שממנה אני מוציא כבלים לרמקולים.

יש דרך להשתמש בחיבורי רמקולים הישנים (כמו חוטי חשמל) ולהוציא מהצד השני שלהם חיבור נורמלי?

פורסם

אי אפשר לחבר רמקולים ללא מגבר ל REC OUT

הסיגנל נמוך מדי ולא מתאים.

מה זה, אין למגבר שלך חיבור לרמקולים ? איזה מין מגבר זה ?.

ממש לא ברור איזה סלט עשית ומה זה בכלל "חיבורי רמקולים הישנים"

פורסם

ובנוסף לפונו יש בדר כלל 2 מצבים או כניסות בהתאם לראש שמותקן בפטיפון.

יש ראש קרמי ויש ראש מגנטי והעוצמה שהם מוציאים שונה.

פורסם

זה אומר בדיוק מה שאמרתי

ראש קרמי הזול יותר מוציא מתח גבוה יותר מראש מגנטי (היקר יותר) ולכן המגבר מגביר את הסיגנל מהראש המגנטי

יותר מאשר מהראש הקרמי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים