עבור לתוכן

אופטימיזציה (קטנה?) לWindows 10

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

1. רכשתי לאחרונה נייד חדש של DELL. לאחר התקנה נקיה של Windows 10, עדיין יש לי כ1.6-2GB זיכרון RAM בשימוש ישירות לאחר ההדלקה.

על אף שהמערכת נהדרת, לטעמי ישנם הרבה-יותר-מידי שירותים מיותרים שעולים יחד איתה (חיפוש- 30MB, מארח שירותי מערכת- 20MB, וכו' וכו'... אני סופר 200 מגה והרשימה רחוקה מלהסתיים). אמנם רוב השירותים צורכים מעט זיכרון, אך הכמות המטרידה שלהם וכו'... יש רשימה מעודכנת של כל שירות ומה הוא עושה, איפשהו?

טיפים לאופטימיזציה נכונה של Windows 10?

2. גם התוכנה של McAffe מעצבנת אותי בנושא. הגנת האינטרנט והסריקה בזמן אמת- לא יודע כמה הן נחוצות (וזה 250-300MB בזיכרון כל הזמן). יש למישהו המלצה לתוכנת הגנה קלילה יותר?

3. ולבסוף- Chrome. וואו. אחרי שכתבו בכל מקום שהעדכון החדש ידע לנצל זיכרון טוב יותר... לא להאמין. 2 לשוניות פתוחות- 600MB בזיכרון. משחק פייסבוק? 1,050MB+ (זו לא טעות). מדובר גרסא האחרונה ב64bit. מה לעזאזל...?

פורסם

לפי דעתי אפשר לוותר על אנטי וירוס צד שלישי ולהסתפק במובנה של ווינדוס , הוא לא לוקח הרבה משאבים ועושה עבודה טובה .

לגבי שימוש בזכרון , אפשר לעשות קצת אופטימזיה , אבל כדאי יהיה לשים 8 גיגה זכרון ועל פי רוב לא לדעת מחסור .

פורסם
  • מחבר

יש 8GB. ו-i7 סקיילייק וSSD. זה לא הענין- פשוט מעצבן שבלינ להתאמץ חצי מהזיכרון בשימוש. לכן אני מחפש פתרונות לסעיפים 1-3

פורסם

חצי מהזכרון ?

איך אתה יודע זאת ? היכן אתה בודק ?

פורסם
פשוט מעצבן שבלינ להתאמץ חצי מהזיכרון בשימוש.
בשביל מה יש לך זכרון במחשב? בשביל להסתכל עליו?
פורסם
  • מחבר

לא, לא כדי להסתכל עליו. ואני רואה את צריכת הזיכרון במנהל המשימות.

ושוב, לא נראה לי הגיוני שמערכת נקייה של Windows 10, i7 6500U, 8GB RAM ו-SSD, תשתמש ב4GB+ בהפעלה של 3-4 לשוניות כרום, והמעבד יהיה על 40-6-% שימוש.

שואל שוב: אילו שירותים של Windows אפשר בבטחה לבטל, והאם ישנה דרך לטפל בזלילת הזיכרון של כרום. אם צריך אעלה צילומי מסך

פורסם

שירותים של Windows לרוב לא צריך לבטל.

כדי להתמודד עם זלילת הזכרון של כרום, תפסיק להשתמש בכרום.

פורסם
חצי מהזכרון ?

איך אתה יודע זאת ? היכן אתה בודק ?

לא טרחת לענות......

בטול שרותים זה בזבוז זמן והתועלת אפסית.

פעם, מזמ מזמן היה בזה משהו (די זניח) ועם גודל הזכרון היום זה ממש זניח ומיותר.

וגם אז לא חויתי שום שיפור בשום דבר לאחר הביטולים.

לא מכאן תבוא הישועה שלך

נערך על-ידי Ivan

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

צודק

הרגע פתחתי מחשב נייד עם 10 מהקופסא ויש 2GB ראם בניצול (מתוך 8)

פורסם

קודם כל 2/8 זה לא הרבה, אני לא מבין מה כל כך מפריע לך. אם הבנתי נכון הWIN משתמש בזה להאצת תהליכים, ובעליית מחשב יש המון תהליכים.

האנטי וירוס של מיקרוסופט שניתן להוריד מהאתר שלהם הוא אחלה.

ובאמת אני לא מבין מה הטענה שלך, זה פוגע לך בביצועים ? אתה מרגיש מחסור בראם שאתה במחשב או שסתם מציק לך לראות שהמחשב משתמש בראם ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים