פורסם 2015 באוקטובר 3010 שנים לאחרונה רכשתי את כונן ה- SSD - Samsung Evo 850 250GB , שיניתי בביוס ל AHCI ( אני חושב). ביצעתי בדיקה עם התוכנה AS SSD Benchmark - והתוצאות לא משהו ביחס לבנצמרקים אחרים שראיתי . מה יכולה להיות הבעיה? תודה
פורסם 2015 באוקטובר 3010 שנים מחבר [ATTACH=CONFIG]9911[/ATTACH]מסתבר שהייתי על SATA 2 - עכשיו אני על 3 התוצאות השתפרו אך עדיין לא משהו בכלל... נערך 2015 באוקטובר 3010 שנים על-ידי elad144
פורסם 2015 באוקטובר 3110 שנים אם הוא לא היה מוגדר היתה מופיע הערה איפה ששני המילים בצבע ירוק בצד שמאל למעלה.לפי התמונה עם הבקר של מארוול התוצאות גרועות יותר, תעלה עם imgur את כל התוצאות.
פורסם 2015 באוקטובר 3110 שנים מה זה לוח ישן עם בקר SATA II מובנה בצ'יפסט של אינטל + בקר צד שלישי SATA III?הבקרים המשולבים של אינטל יותר יעילים מבקרי צד שלישי.אז מצד אחד נפח התעבורה המקסימלי יעלה בבקרים צד שלישי אלו בגלל ההבדל בין SATA II ל III, אבל מהירויות המינימום דווקא ירדו בגלל חוסר היעילות של הבקר.לדעתי עדיף הבקר המובנה של אינטל, אפילו שהוא SATA II.בנוסף אם אתה רוצה לשפר ביצועים תפעיל את הRAPID בתוכנה של סמסונג.
פורסם 2015 באוקטובר 3110 שנים מחבר הלוח שלי זה Gigabyte GA-P55A-UD4 ,מה זה בידיוק Rapid mode? והאם זה פוגע בכונן?
פורסם 2015 בנובמבר 110 שנים RAPID זו תוכנה/פונקציה שסמסונג כללו בחבילת תוכנת הMAGICIAN שלהם.היא משתמשת בזיכרון כדי לעשות CACHING לפעולות מסויימות בSSD במטרה לשפר ביצועים אפקטיבים.כדאי להפעילה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.