עבור לתוכן

יש לי רעיון לשיפור, צריך מתנדבים (פיתוח WEB)

Featured Replies

פורסם

תתחיל בקובץ אקסל או משהו. בסוף השבוע אני אעלה איזה מערכת שלשם תוכל להזין את הנתונים עם גישה דרך api כלשהו לכל המידע

פורסם
  • מחבר

הכנתי טבלה קטנה בינתיים רק מעבדים, רק של אינטל ורק מ- TMS בהמשך אני אתחיל להוסיף עוד חלקים ועוד חנויות (זה ממש מתיש ככה השיטה של האקסל...)

כשיהיה ממשק להוספת מידע למאגר, הכל יילך יותר חלק.

הטבלה מצורפת לתקייה של הפרוייקט הלנק בהודעה הראשית

פורסם

בלי גישה ל-API זה סיוט לתחזק את זה. נניח אספתם טבלה של כל המוצרים מכל החנויות בארץ, כעבור כמה זמן יש שינוי מחירים או מלאי חדש, מה עכשיו? לעבור על כל הרשימה של המוצרים ולבדוק אחד-אחד אם המחיר השתנה? זה מלא עבודה ולא משנה אם המערכת להוספת נתונים תיהיה נוחה לשימוש, מישהו עדיין יהיה צריך לשבת ולפתוח את הלינק של המוצר בחנות ולהשוות מחיר קיים במאגר מול מחיר חנות.

אומנם אפשר לנסות לכתוב סקריפט שעושה זאת, אבל זה מביא בעיות אחרות -- הרי לכל אתר יש קוד שונה.

אז איך כל העניין הזה יתוחזק אם בכלל? או שאתם מתכננים להפיל את העבודה הזאת לכמה אנשים מסין או הודו, אז מגניב. :)

שווה לחשוב על זה, אחרת חבל על הזמן שלכם.

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרתי, את הקמת המאגר והתחזוקה שלו אני לוקח על עצמי (וכן, אני אנסה לבקש שיתוף פעולה מצד החנויות למרות שאני בספק מאוד גדול שהם יענו בחיוב!) ובניית הממשק והאתר לא תלויה במאגר.

אם הייתי יודע להרים אתר כזה לבד בכוחות עצמי כבר הייתי עושה את זה ולא מציק פה לאף אחד אבל אני לא ואני צריך עזרה בנושא הזה.

את מה שאני כן יכול אני עושה אז אני רק מבקש ממי שכן יש לו את הידע והזמן ומוכן להשקיע בפרוייקט הזה לשקול לתת יד.

אני גם הייתי מעדיף שמי שלא רוצה או לא יכול לעזור לא יתנגד לנושא, כי למה להתנגד? סה"כ מדובר בכלי מאוד שימושי ומאוד יעיל שלא רק יעזור לנו פה בפורום אלא גם באמצעות תחזוקה נכונה ועם חשיבה נכונה ותכנון קדימה יכול להיות כלי שיעזור לקדם תחרותיות בין החנויות פה בארץ ובזה אין שום דבר רע. (אלא אם ההתנגדות לפרוייקט נובעת מהתנגדות לעידוד התחרות כל אחד מאיתנו יודע מה האינטרסים שלו אני רק מקווה שלא קיימים בינינו אלו שהאינטרס שלהם הוא לרעת הצרכנים)

פורסם
  • מחבר

-UP-

*IlanF - אני עדיין ממתין לממשק להוספת מידע למאגר :)

פורסם

אני גם הייתי מעדיף שמי שלא רוצה או לא יכול לעזור לא יתנגד לנושא, כי למה להתנגד? סה"כ מדובר בכלי מאוד שימושי ומאוד יעיל שלא רק יעזור לנו פה בפורום אלא גם באמצעות תחזוקה נכונה ועם חשיבה נכונה ותכנון קדימה יכול להיות כלי שיעזור לקדם תחרותיות בין החנויות פה בארץ ובזה אין שום דבר רע. (אלא אם ההתנגדות לפרוייקט נובעת מהתנגדות לעידוד התחרות כל אחד מאיתנו יודע מה האינטרסים שלו אני רק מקווה שלא קיימים בינינו אלו שהאינטרס שלהם הוא לרעת הצרכנים)

תקשיב , מבחינת חברות הדבר האולטימטיבי והכי חשוב להם זה פרסום. שסלקום נכנסו לכבלים חברות כמו יס והוט שהיו מונפולים לצורך העניין זה היה מועיל, למה? בגלל שכל הזמן דיברו על טלוויזיה וכבלים - מדברים על טלוויזיה וכבלים מדברים על הוט=פרסום חינם.

זאפ = פרסום/חשיפה/אמינות של החברה

האתר שלך על אותו קונספט , חברות צריכות להיות שמחות שאתה מפרסם אותן ונותן לאנשים קישורים אל האתר שלהם שיוכלו לקנות מהם לא ההפך. יש לכם 'אינטרס משותף' בעיקרון.

ברגע שאתה מציג להם את התמונה ככה הם יבינו יותר , אמורים לשתף פעולה ולהביא לך את המידע שאתה צריך.

טענות כלליות שתישאר איתן שאתה פונה אליהן:

1. אינטרס משותף

2. פרסום חינם

3. הצגת מחירים עדכניים ורלוונטים באופן רציף ללקוחות

4. מראה אמינות על החברה , כל החברות כבר נותנות לך מידע אין סיבה שהחברה הנ"ל לא תתן לך.

5. האתר המדובר שלך לעומת אתרים אחרים/זאפ הוא שונה. גם חשוב. מה ההבדלים , מה הופך את האתר שלך לאחר/ייחודי מהשאר.

תנסה לחשוב אולי על עוד טענות אך תזכור שאתה גם איש מכירות. יש לך מוצר ולהם חשוב רק מה שרווחי, תוכיח להם שזה יועיל לשני הצדדים.

אני מאוד אוהב את הרעיון שלך אגב. רק תמיד תישאר עם ראש פתוח. ואם תצטרך עוד עצות או משהו ,בשמחה ושיהיה לך בהצלחה

: )

נערך על-ידי sayroni

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים