עבור לתוכן

יש לי רעיון לשיפור, צריך מתנדבים (פיתוח WEB)

Featured Replies

פורסם

הרעיון הוא כזה, יש מלא חנויות מחשבים בארץ ולרובם יש אתרי אינטרנט עם מחירים עדכניים (בדרך כלל) ופירוט כזה או אחר על המוצר.

לכל אתר יש את הממשק (תסכימו איתי מסורבל ולא נוח) שלו ופורמט BBCODE לפורומים משלו.

אני שואף לעקביות בחוויה ובממשק בניית המפרטים והדרך שעליה חשבתי לא תלויה באף אחד ואפילו לא בהנהלת HWZONE למרות שעזרתם תהיה מבורכת.

אני מבקש מתנדבים שיש להם את הידע (כי לי אין) הדרוש לבניית ממשקי המשתמש (פירוט בהמשך) בניית מסד הנתונים (שיכלול את הרכיבים עם פירוט בפורמט אחיד לכל רכיב, פירוט נוסף בהמשך) ומציאה של שרת חינמי יציב (לא אומר שקל למצוא כזה, אבל אני מאמין שאיפה שיש רצון, יש גם יכולת) שנוכל לארח בו את יישום ה- WEB הנ"ל.

האתר לא אמור להיות מטורף או משהו כזה, מספיק שהשרת שבו יאוחסן מסד הנתונים יוכל להתמודד עם עומס פניות גבוה כדי שנוכל לעבוד איתו במקביל.

אופציה נוספת, אני יכול להרכיב את הממשקים ב- VISUAL BASIC, אך אני אצטרך שמישהו ילמד אותי איך אני מקשר אותו למסד נתונים מרוחק ושולח אליו ומקבל ממנו מידע ומקסימום אנשים יתקינו את הממשק הזה שסה"כ לא ישקול יותר מכמה קילובייטים...

יותר מאוחר (היום או השבוע) אני אכין מצגת שמציגה את החזון שלי לממשק המשתמש.

ועל-מנת להסיר ספק מליבכם, אני לא סתם זורק פצצה והולך! אני מתחייב לקחת על עצמי את החלק הכי סיזיפי וחופר: בניית מאגר המידע והעידכון הקבוע שלו.

אני מבקש את עזררתכם בבניית התשתית והממשקים ולוקח על עצמי את התחזוקה השוטפת.

עריכה:

תקיית פרוייקט בגוגל דרייב

נערך על-ידי Itzik68

פורסם

הרבה יותר קל לבקש מהחנויות API לכריית המידע.

פורסם
  • מחבר

^

בהנחה שהם ישתפו פעולה

משהו כמו זה?

http://www.pcpartpicker.com ?

האתר הזה נחמד, אבל אנחנו צריכים משהו שישקף יותר את המצב בארץ: מחירים יקרים, זמינות רכיבים נמוכה, שירות ואחריות שניתנים על ידי החנויות ולא על-ידי היצרנים ומגוון מצומצם מאוד של רכיבים.

כל המידע הזה מאוד רלוונטי כשאתה מנסה לעזור לבן אדם שלא יודע לקחת את כל הגורמים האלו בחשבון ולכן האתר שאתה מציע לא עונה על כל מה שהפיתרון שאני מציע עונה.

אם לאנשים אין יותר מדי זמן להשקיע אני מוכן גם לבנות בעצמי את הממשקים, אני פשוט צריך שמישהו ילמד אותי כי מעולם לא באמת התעסקתי ב- JQUERY ו- CSS וב- SERVER SIDE אני לא יודע כלום בכלל אבל שוב, עם הסבר אני מוכן לנסות...

פורסם

שוב, הבעיה היא כריית המידע, תחזוק ידני של המאגר הוא סיזיפי ומטומטם.

אם מספר חנויות יספקו API למאגר שלהם כולל מחירים, אז הבנייה תהיה פשוטה למדי.

פורסם
  • מחבר

שוב, אני מסכים אם מה שאתה אומר אבל אני לא מאמין שיהיה שיתוף פעולה מצידם כי זה מהלך שיעודד תחרות והורדת מחירים = לא משתלם כלכלית עבורם.

פורסם

קח את zap למשל. מעודדת תחרות, לא? אבל מה קורה לחנויות שלא משתפות פעולה? לא תהיה להם חשיפה

פורסם
  • מחבר

אני אבקש מהם ונראה לאן זה יתפתח.

אתה בפנים? עם הידע שלך זה יהיה סיפתח מצויין!

פורסם

לצערי (או שלא לצערי) אני עסוק מדי...

פורסם
  • מחבר

זה הכיוון העיצובי שחשבתי עליו, מוזמנים לתת הערות:

1) עמוד הבית

[ATTACH=CONFIG]9933[/ATTACH]

2) עמוד בניית מפרטים

[ATTACH=CONFIG]9934[/ATTACH]

כל דבר שנראה לכם שאפשר לשפר / להוסיף / לשנות, אני רוצה לשמוע!

כל אחד יעזור קצת בסוף נסתדר! בואו נהפוך את זה למציאות, שתפו פעולה! :)

פורסם

תעלה לשרת חיצוני, לא ניתן לראות את הקישורים.

פורסם
  • מחבר

עודכן בהודעה הראשית!!! :)

פורסם
  • מחבר

UP

פורסם

שמע כל עניין הפיתוח של המערכת הוא די פשוט, הבעיה היא כמו שאמרו לך, להשיג את המידע - תתמקד בזה.

בינתיים לדוגמה ניסיתי משהו:

http://s.codepen.io/ilanf/debug/67cb3f3f4cad6e8e255493c8f4f0ebcb

זה עדיין work in progress במיוחד בשל העובדה שאני מנסה ללמוד את AngularJS באותו הזמן :P

פורסם
  • מחבר

גדול! :)

תכין לי ממשק להוספת נתונים למאגר ואני אעשה את זה ידנית, עדיף מלחכות שאולי החנויות יסכימו לשתף פעולה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים