עבור לתוכן

עזרה בפתיחת PORT UDP 475 בראוטר עם הפניה למחשב מסויים ברשת

Featured Replies

פורסם

שלום רב חברים

אני עובד במשרד שהעבודה מתבצעת דרך במערכת מרוחקת בענן, ישנה תוכנה מסוימת שצריכה לגשת לרכיב מקוריות פיזי היושב על אחד המחשבים המחוברים פיזית לרשת הפנימית של המשרד.

הפעולה מתבצעת ע"י הפניה של פורט UDP 475 לIP הקבוע החיצוני שהגדרנו והפניה דרך הראוטר לIP של המחשב הספציפי בו מותקן מפתח החומרה, כרגע המצב הוא שפתחנו את הפורט בשירותי הענן, ובצענו פתיחה והפניה של הפורט עם בזק בראוטר גם דרך DNZ לIP של המחשב הספציפי וגם דרך port forwarding (DLONK DSL-6850-U), ועדיין התוכנה לא מצליחה לגשת לרכיב.

שאלה הראשונה היא איך אני יכול לבדוק דרך TELNET באמת עם הפורט פתוח והבעיה היא בתוכנה?

והאם הפורט סגור מה עוד אפשר לעשות כדי לפתוח את הפורט לגישה מרחוב?

תודה מראש!

נערך על-ידי alonpartuk

פורסם

ממה שלמדתי בהרבה שנים, 99% מהבעיות מהסוג שתיארת מקורן בשגיאות קינפוג. אז בדוק שוב היטב את מה שצריך להגדיר ברשת שלך כדי לבצע את הפונקציה שהגדרת. אל תיקח זאת אישית - אבל אם בדקת את ההגדרות באותה יסודיות כמו שעשית את הגהת הפוסט שלך - אתה נופל באותם 99% שציינתי לעיל

פורסם

אי אפשר לבדוק פורט UDP עם טלנט.

טלנט זה פרוטוקול שמבוסס על TCP.

תבדוק שוב שאכן מדובר ב-UDP. אם האפליקציה היא לא real time כמו וידאו/אודיו אני דיי בספק שזה באמת UDP.

נערך על-ידי Illectronic

פורסם
  • מחבר
אי אפשר לבדוק פורט UDP עם טלנט.

טלנט זה פרוטוקול שמבוסס על TCP.

תבדוק שוב שאכן מדובר ב-UDP. אם האפליקציה היא לא real time כמו וידאו/אודיו אני דיי בספק שזה באמת UDP.

תודה חברים, אני כמובן מבין שהבעיה כנראה היא באחת ההגדות שלא ביצעתי נכון, אני מצרף את ההוראות שנשלחו לי ע"י החברה להקנה כדי להסביר את הדברים אולי בצורה טובה יותר.

"באתר מקומי:

1. להגדיר כתובת IP חיצונית קבועה או להגדיר DDNS בראוטר או באמצעות client (רצוי במחשב בו מותקן מפתח החומרה).
  2. לבחור מחשב בו יותקן מפתח החומרה, להתקין עליו את תוכנת שרת ההרשאות http://conto.co.il/dl/ContoSetupSrv.exeולחבר את מפתח החומרה כשתופיע הודעה על כך. (אם כבר מותקן שרת הרשאות של סייפנט-אלדין לפני המעבר לענן אין צורך להתקין שוב).
  3. למפות בראוטר את PORT 475 UDP למחשב שנבחר בסעיף הקודם, בו מחובר מפתח החומרה."

נערך על-ידי alonpartuk

פורסם

לא נדע אם מדובר בהגדרות אם לא נראה את ההגדרות.

זה בטוח שגיאת קינפוג, רק לא בהכרח שהשגיאה היא בהגדרות הנתב.

אתה יכול לאפשר על אותו מחשב משהו נוסף כמו RDP ולהפנות אליו פורט TCP 3389 באותה דרך שהפנית את הפורט שהם ביקשו. אם זה עובד, כנראה שההגדרות בנתב תקינות.

פורסם

רק שאלה קטנה.

איך הקליינט יודע שהוא צריך לחפש את המפתח בשרת המרוחק ולא במחשב הספציפי שבו הוא מותקן?

יכול להיות שהוא אפילו לא מנסה לגשת החוצה אלא מנסה לחפש את המפתח באופן מקומי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים