עבור לתוכן

כונן A שלי התמלא במלא קבצי tmp של MSI

Featured Replies

פורסם

מה לעשות?

זה מציף לי את הכונן בקבצי tmp

[ATTACH=CONFIG]9886[/ATTACH]

אלה המשתני סביבה שלי:

[ATTACH=CONFIG]9887[/ATTACH]

לא רואה שם משהו חשוד

פורסם

התקנת במקרה את התוכנה ProcessChecker ?

אז תסיר אותה.

פורסם
  • מחבר
התקנת במקרה את התוכנה ProcessChecker ?

אז תסיר אותה.

אין על המחשב שלי דבר כזה

פורסם
  • מחבר

עזרה בבקשה?

פורסם

מה קורה כשאתה מוחק אותם?

פורסם
  • מחבר
מה קורה כשאתה מוחק אותם?

נוצרים עוד ועוד כל כמה זמן

פורסם

שאלה - איזה התקן בדיוק ממופה ככונן A? כברירת מחדל האותיות A ו-B מוקצות להתקנים שהם כונני דיסקטים, אבל אלו כבר יצאו משימוש לפני שנים. לכן אלא אם כן יש לך כונן דיסקטים אמיתי (או אמולטור של אחד) או אם מיפית באופן ידני התקן כלשהו ככזה, לא אמור להיות לך כונן A במחשב. בדוק בניהול המחשב (Computer Management) מה בדיוק מוגדר ככונן A.

פורסם

אפשר לראות בתמונה שזה אמצעי אחסון רגיל שמופה לאות כונן A. לפי השם "אמצעי אחסון חדש" אפשר גם לנחש שהוא אותחל במנהל הדיסקים.

פורסם

ומהו אותו "אמצעי אחסון רגיל"? איזה התקן מקבל את השם "אמצעי אחסון חדש"? האם מדובר בדיסק קשיח? בכונן SSD? בכונן אופטי? בכונן USB? במכשיר טלפון חכם? במצלמה?

זה חשוב כי אם מדובר במכשיר כמו טלפון, יכול להיות שהוא מייצר בעצמו את הקבצים הזמניים האלו בעצמו ואין קשר כלל למחשב המארח.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר
ומהו אותו "אמצעי אחסון רגיל"? איזה התקן מקבל את השם "אמצעי אחסון חדש"? האם מדובר בדיסק קשיח? בכונן SSD? בכונן אופטי? בכונן USB? במכשיר טלפון חכם? במצלמה?

זה חשוב כי אם מדובר במכשיר כמו טלפון, יכול להיות שהוא מייצר בעצמו את הקבצים הזמניים האלו בעצמו ואין קשר כלל למחשב המארח.

כונן ה A שלי הוא כונן קשיח רגיל של 931 GB וכונן C שלי זה כונן SSD שמכיל את ה windows שם.

כונן A שלי מתמלא בקבצי tmp... אני זוכר שהרצתי איזה קובץ רג'יסטרי פעם ומאז זה התחיל לקרות ואני מאמין שזה בגלל זה אבל אני לא זוכר למה מי מה ומו...

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

חברה מה קורה?????????? ה כונן שלי מפוצץ tmp

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים