עבור לתוכן

** מיזם הסיבים (UNLIMITED) מרחיב את הפריסה לאיזור השרון

Featured Replies

פורסם

תחת הכותרת "משחררים גם את נתניה וכפר סבא", מפרסמת חברת Unlimited מפות פריסה מעודכנות לערים אלה.

בנתניה הפריסה תתחיל בשכונות בשכונות קרית נורדאו, נאות גולדה, גבעת האירוסים, נאות שקד ונוף גלים.

בכפר סבא יפרסו הסיבים בעיקר במרכז העיר.

במפות המצורפות ניתן לראות את גבולות הפריסה בשתי הערים.

פורסם

קודם כל שיחזירו את החשמל.

פורסם
  • מחבר

על נושא החשמל כתבתי בנפרד. זו לדעתי שערוריה בקנה מידה עצום במיוחד למי שזוכר את השלג בירושלים לפני שנתיים. החברה זו צריכה ניעור רציני.

https://www.facebook.com/NetCHEIF/posts/1260013620691000

פורסם

אני שוקל בשיא הרצינות לעבור דירה לעיר/איזור בו יש UNLIMITED בשנה הקרובה.

נמאס לי מאינטרנט איטי בלי UPLOAD.

פורסם

הם נורא מייאשים עם הקצב האיטי שלהם.

פורסם

הם מרחיבים בתאוריה

פורסם

כל כמה חודשים הם שולחים EMAIL פרסומי נוסף לכל מי שנרשם באתר, ויוצאים בססמאות וסיפורים כאילו יש מהפיכה שמגיעה אלינו.

ובפועל כל כך מעט אנשים מקבלים גישה לתשתית, שהפרסום משיג את התוצאה ההפוכה בתודעת הציבור ומשאיר טעם רע.

מפרסמים לנו חלומות באספמיה.

"רואה חלומות באספמיה" הנאמר על מי שיש לו חזיונות, דימיונות או מחשבות שהן רחוקות מהמציאות, חסרות שחר ושאין סיכוי שיתקיימו.

נערך על-ידי Art Tatum

פורסם

vהשאלה שלי האם זה ישפיע על פינגים לאירופה.

אם לשרת שאני משחק בו יש סיב אופטי הרי שזה אמור לשפר לא?

מחכה לתגובה ממוחי רשת כי אני טמבל בזה :)

פורסם
כל כמה חודשים הם שולחים EMAIL פרסומי נוסף לכל מי שנרשם באתר, ויוצאים בססמאות וסיפורים כאילו יש מהפיכה שמגיעה אלינו.

ובפועל כל כך מעט אנשים מקבלים גישה לתשתית, שהפרסום משיג את התוצאה ההפוכה בתודעת הציבור ומשאיר טעם רע.

מפרסמים לנו חלומות באספמיה.

אתה מדבר על חומר פירסומי אבל אצלנו הם היו בפועל והחתימו את כולם ע"י נציג וקבעו זמני התקנה.

אבל הכל חלומות באספמיה. כבר כמה חודשים שלא ראינו מישהו מהם.

פורסם
"רואה חלומות באספמיה" הנאמר על מי שיש לו חזיונות, דימיונות או מחשבות שהן רחוקות מהמציאות, חסרות שחר ושאין סיכוי שיתקיימו.

you just described my life entirely

נערך על-ידי Vlad3

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

אתמול הודיעו לנו שהבניין שלנו סוף סוף חובר (ברמת השרון).

שבוע הבא אנסה לקבוע איתם התקנה ונראה מה יהיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים