פורסם 2015 באוקטובר 2710 שנים ערב טוב,היום התחברתי לשירות במהירות 100 מ"ב של אקספון, לאחר שטכנאי של בזק ביקר וביצע התקנה ובדיקת תשתית.כאשר חיברתי את המודם-ראוטר המדובר בחיבור קווי למחשב, קיבלתי מהירות גלישה שנעה בין 65-75 מ"ב,ואילו כשעברתי לגלישה אלחוטית אני מקבל מהירות שנעה בין 5-20 מ"ב... מה הסיבה לכך? האם שינוי הגדרות בראוטר יכול לשנות את המצב? שיטת האבטחה הנוכחית היא WPA2-PSK.תודה מראש !
פורסם 2015 באוקטובר 2710 שנים המהירות החוטית סבירה לחלוטין. המהירות האלחוטית תלויה במרחק שלך מהנתב, בכמות המכשולים ובסוג ההתקן האלחוטי המתחבר.
פורסם 2015 באוקטובר 2810 שנים זה לא קשור לספק, זה קשור לתשתית. וזה יכול להיות קשור לנתב.באלחוטי, הנתב הזה לא טוב. בגלל זה המהירות יורדת כל כך.יש אנשים שאמרו בחוטי הוא לא עומד בעומס בכל מקרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.