עבור לתוכן

המסך שלי שחור לגמרי - הגיע הזמן לשדרג

Featured Replies

פורסם

יש לי סמסונג 19" בן שלוש ופתאום הוא שחור לגמרי בלי לתת שום חיווי למעט נורית ירוקה שאומרת שהוא דולק (אין אפילו את הסימון לחיבור DIGITAL או אנלוג שמראים אם לא מזהים חיבור)

אני רוצה להתחדש במסך, קראתי גם את הטיפים שלכם בSTICKY

התקציב סביב 1000 שח, גודל כ22-24 אינטש

השימושים הם ביתיים בלבד - לא לצפייה ישירה - בשביל זה יש פלזמה גדולה :)

שמתי לב שהDELL פופלורים

מסך מחשב Dell U2414H ‏23.8 ‏אינטש

מסך מחשב Dell U2412M ‏24 ‏אינטש

תודה!!

פורסם

הU2414 הוא מסך 16:9, הU2412M הוא 16:10 , זאת אומרת וידאו שהוא 16:9 לדוג' כמעט כמו כל מה שיש ביוטיוב יהיה עם פסים שחורים למטה ולמטה, מנגד זה נותן לך שטח עבודה גדול יותר , לדוג' במסמך שאתה עורך בוורד או סתם קורא מאמר באינטרנט אתה תראה יותר שורות של טקסט לעומת מסך 16:9 כי יש לך יותר רזולוציה כלפי גובה 1200 פיקסלים לעומת 1080 וכן 120 זה משמעותי ,אני כבר כמה שנים עם מסך 16:10 אחרי מסך 5:4 ישן ואני לא מסוגל לעבוד עם מסך 16:9 .

מה שגם מסתבר שהU2412M עם השנים קיבל עידכונים ככה שאפילו שרשום אותו הדגם הוא מגיע עכשיו עם פאנל AH IPS או PLS גם , ואיכות התמונה סך הכל לא נופלת בהרבה ממסכי הAH IPS האחרונים של DELL , אם כי הציפוי של המסך עדיין לא ברמה של המסכים החדשים . אבל מי שמחפש מסך 16:10 הוא כנראה המשתלם ביותר במחיר לעומת האופציה אחריו שזה הU2415 שהוא ה"מחליף" שלו עם איכות תמונה טובה יותר אבל גם עוד תופסת מחיר של 300 ומשהו שקל .

פורסם
  • מחבר

תודה רבה

אני לא רואה הרבה וידאו במסך אז זה יכול להישמע מעניין

האם 16:10 יפריע לGAMING אם בני ירצה בעתיד?

מה עוד התעדכן בעולם המסכים? USB PORTS? AUDIO? CAMERA?

אין היום תוספים מומלצים שמגיעים עם מסכים אלו?

פורסם

הסדרה הזאת של DELL זה מסכים קצת יותר מקצועיים מבחינת היעוד שלהם , לא הסבא והסבתא שלא אכפת להם מאיכות של מצלמה / רמקולים ולהם כל דבר מובנה יהיה ברכה , בלי קשר מעט מאוד מסכים מגיעים עם מצלמה מובנת ,מצד שני USB HUB יש בשניהם אם כי ב2414 זה USB 3.0 לעומת 2.0 , לU2414 גם יציאת האודיו שמעבירה האודיו מחיבור הוידאו מהמחשב אל רמקולים אם אתה לא רוצה לחבר למחשב ישירות , ולא 16:10 לא יעשה בעיות בגיימינג , זה פשוט רזולוציה קצת יותר גדולה , 1920X1200 לעומת 1920X1080

פורסם
  • מחבר

הפתיע אותי של Monitor U2412M אין כניסת HDMI

אני מניח שזה פוגע באיכות התמונה וחבל שלא נתנו את האופציה הזו

אני קצת מתלבט כי כן מתאים לי יציאת AUDIO ומרכזית USB 3 על השולחן יותר נוח מלמטה

לא ראיתי באתר של DELL שאכן יש לדגם H גם AUDIO PORT

פורסם

ל-U2412 אין HDMI כי הוא קצת ישן (דגם של 2012 הספרות מציינות את השנה), ה-U2415 שהחליף אותו הוא גם

1920X1200 עם USB3 ו-HDMI, אבל הוא יקר יותר

. אין שום הבדל באיכות התמונה בין חיבור ב-HDMI לבין שימוש בחיבורים דיגיטלים אחרים כמו DVI ו-DP

פורסם

"1 Audio Line out (connect your speakers)" מהעמוד של הU2414 .

פורסם
  • מחבר

לקחתי את הU2415

אני מקווה שלא טעיתי - ראיתי פה קצת ביקורות לא ברורות לגבי התאמת אפליקציות בWINDOWS 10 וSCALING

אני אחבר היו םואתן עדכון

פורסם

מסך הוא לא פקטור בכל מה שקשור להתאמת אפליקציות או בscaling.

בכל מקרה, בחירה טובה. לו הייתי קונה מסך היום כנראה גם אני הייתי הולך על הU2415. תתחדש. :)

פורסם
  • מחבר

המסך הותקן אתמול והוא פשוט מדהים חד משמעית הרבה מעל כל מסך אחר שהכרתי

לא ברור לי עדיין עם תחנת הusb אכן מטעינה יבדק בהמשך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים