עבור לתוכן

מפרט לעבודה משרדית ללא מסך וללא ציוד היקפי עד 2500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אהלן ? מה קורה?

אז אבא שלי צריך מחשב חדש ואני מתחיל לבדוק לו מפרט, קבלו תדרישות ותודה רבה מראש!:

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם יש שיפור משוגע בביצועים אז אפשר למתוח, תעדכנו אותי ואחליט

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בלבד, על מסך 27 אינץ' 1080P, מספיק כ"מ מובנה לא?

3. האם יש צורך בציוד הקפי : לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? ממש לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא ולא, אשמח לבנות את המחשב בעצמי (כלומר לקנות רשימה של חלקים)

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. רחובות, יש פה ksp ולא מכיר עוד חנויות מומלצות, כמובן שהאחריות חשובה

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בימים הקרובים

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? יציאת Hdmi שכוללת בתוכה העברת סאונד, אם זה מחייב כ"מ אז ניתן לוותר אבל עדיף

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? לא, המחשב הזה יקנה וימות באותה צורה לכן עדיף לחסוך באזור הספק כוח

ולוח האם לטובת מעבד התחלתי טוב יותר

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: 8gb ראם זה מינימום לדעתי למחשב היום, אני רוצה שהוא יחזיק לפחות כמה שנים טובות, אני רוצה לפחות 4 ליבות פיזיות ומעדיף i5, מארז micro-atx או קטן יותר

אשמח למחשב קטן ושקט (בהתחלה שקלתי Intel nuc), את המחשב אבנה לבד אשמח להוזיל עלויות ככה, ssd 120 גיגה וhdmi שמעביר גם סאונד

תודה רבה ואם משהו לא ברור אשמח להבהיר! שבת שלום.

בינתיים הסתכלתי קצת וראיתי את זה ב1920 :

http://ksp.co.il/?uin=16092

ויש חנות ממש קרובה לבית שלי

אשדרג את הלוח אם ב30 שקלים כדאי לקבל גם Hdmi,

אשדרג את הזכרון ב75 שקלים ל 8GB והגעתי ל 2025 ש"ח לפני כרטיס מסך

לדעתי אחליף גם את המארז הזה שנראה די מחורבן למשהו קצת יותר יפה וslick ואנסה לקבל הנחה על בנייה עצמית

מה שמשאיר לי בערך 400 שקלים לSSD, מספיק ביותר לא ?

הם מציעים ב450 שח SSD של 240 גיגה, למרות שנראה לי שאלך על פחות כדאי לרדת במחיר קצת כי תכלס אתקין לאבא שלי רק תמערכת הפעלה והאופיס על הכונן הזה וכל השאר (זה בעצם כלום..) יהיה על הHD.

מה אתם אומרים?

נערך על-ידי ozadari

פורסם

למחשב שכמו שאתה אומר: "ימות כמו שהוא" לדעתי אין הגיון בלהשקיע כל-כך הרבה ובמיוחד שמדובר במחשב משרדי ככה ש- i5 זה ממש אובר קיל ובזבוז כסף רציני.

ספק ולוח טובים כדאי לקחת בלי קשר בשביל לדעת שהמחשב יאריך ימים זה עדיף.

יש פה בפורום הסבר קטן שנתתי ללמה עדיף לקחת SSD בעל נפח גדול יותר ממה שצריך בפועל, חפש אותו או שמקסימום קריאה קצרה בגוגל תתן לך את המידע שאתה צריך...

בכל אופן לדעתי זה יתאים לדרישות ויחסוך לך כמה שקלים (ועוגמת נפש שב- KSP נותנים בחינם כחלק מהשירות ה"מעולה" שלהם) בכיס:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Dual-Core G3220 3.0Ghz 3MB LGA1150 BOX

כמות: 1 - מחיר: ₪224

לוח אם:

Gigabyte GA-B85M-D3H for 1150

כמות: 1 - מחיר: ₪386

מארז:

בקניית מחשב חדש בלבד - FSP HEXA 450 + Silverstone Precision PS08 USB3.0

כמות: 1 - מחיר: ₪378

זיכרון:

בקניית מחשב חדש בלבד - Hynix DDR3 8GB 1600

כמות: 1 - מחיר: ₪235

קשיח למחשב שולחני:

Crucial SSD 250G BX100 MLC SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪456

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪262

סה"כ: ₪1941

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית.

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 1903 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/j7cb5xmp

פורסם
  • מחבר
למחשב שכמו שאתה אומר: "ימות כמו שהוא" לדעתי אין הגיון בלהשקיע כל-כך הרבה ובמיוחד שמדובר במחשב משרדי ככה ש- i5 זה ממש אובר קיל ובזבוז כסף רציני.

ספק ולוח טובים כדאי לקחת בלי קשר בשביל לדעת שהמחשב יאריך ימים זה עדיף.

יש פה בפורום הסבר קטן שנתתי ללמה עדיף לקחת SSD בעל נפח גדול יותר ממה שצריך בפועל, חפש אותו או שמקסימום קריאה קצרה בגוגל תתן לך את המידע שאתה צריך...

בכל אופן לדעתי זה יתאים לדרישות ויחסוך לך כמה שקלים (ועוגמת נפש שב- KSP נותנים בחינם כחלק מהשירות ה"מעולה" שלהם) בכיס:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Dual-Core G3220 3.0Ghz 3MB LGA1150 BOX

כמות: 1 - מחיר: ₪224

לוח אם:

Gigabyte GA-B85M-D3H for 1150

כמות: 1 - מחיר: ₪386

מארז:

בקניית מחשב חדש בלבד - FSP HEXA 450 + Silverstone Precision PS08 USB3.0

כמות: 1 - מחיר: ₪378

זיכרון:

בקניית מחשב חדש בלבד - Hynix DDR3 8GB 1600

כמות: 1 - מחיר: ₪235

קשיח למחשב שולחני:

Crucial SSD 250G BX100 MLC SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪456

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪262

סה"כ: ₪1941

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית.

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 1903 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/j7cb5xmp

להשקיע 2000 שקל ולקבל מעבד כזה משנת 2013?

שאר המפרט נראה טוב אבל יש לי עוד כמה שאלות, דבר ראשון לגבי הלום אם,לוח אם ב 400 נראה לי קצת overkill, לא צריך את כל ההרחבות שהוא מציע (למרות שבונא, הbang for the buck שלו נראה בן זונה)

וגם זכרונות, אם כבר שמים לוח אם עם 4 יציאות אז עדיף לעבוד על 8gb בdual channel מאשר לעבוד בסטיק אחד לא?

הקייס נראה אחלה לגמרי

נערך על-ידי ozadari

פורסם

המעבד יספיק.

אתה יכול לקחת לוח יותר זול ולהוריד מעט את העלויות למרות שלדעתי זה אחד החלקים ששווה להשקיע בו יותר.

פורסם
  • מחבר
המעבד יספיק.

אתה יכול לקחת לוח יותר זול ולהוריד מעט את העלויות למרות שלדעתי זה אחד החלקים ששווה להשקיע בו יותר.

אולי אוריד בלוח,

אני דווקא שוקל להוריד ב ssd גם ל 120, תכלס אין סיבה שהוא ישתמש ביותר מ 40 ג'יגה ב ssd, זה רק לאופיס וwindows..

אבל שוב, המעבד מאוד ישן, כיום הוא עובד על מחשב עם e7400. ההבדל בטח לא יהיה מורגש..

אעדיף כבר להביא ssd למחשב שלו ולסגור תסיפור.. (צריך לבדוק אם יש לו sata 6gbps, חבל לשים ssd על פורט של 3 לא ?)

תודה !

פורסם

אם תוכל להגיד לי מה המפרט הקיים (כולל מארז וספק) אני אוכל אולי להמליץ לך על שדרוג שייתן BOOST למערכת ויחסוך לכם כסף.

נ.ב

אני מבין מהתגובה שלך שאתה לא מודע לזה ש- SATA 3 = SATA 6Gb/s

נערך על-ידי Itzik68

פורסם
  • מחבר
אם תוכל להגיד לי מה המפרט הקיים (כולל מארז וספק) אני אוכל אולי להמליץ לך על שדרוג שייתן BOOST למערכת ויחסוך לכם כסף.

נ.ב

אני מבין מהתגובה שלך שאתה לא מודע לזה ש- SATA 3 = SATA 6Gb/s

התכוונתי ל sata של 3gbs כרשמתי פורט של 3

המעבד הנוכחי כבר ממש מיושן לא ?

תודה איציק. מחר אפרסם מפרט מלא,

בכללי אני די לא אוהב את כל המעבדים המוזרים האלו, ואם הצלחתי לדחוף i5 (ועוד אחד מצוין) במסגרת המחיר אז חשבתי כבר לזרום עם זה כדאי לתת מולטי טאסקינג חזק יותר וגם ביצועים per core חזקים יותר.

פורסם

אמנם פורט של SATA 2 לא באמת ממצא את מלוא המהירות של כונן SSD אבל גם SATA 3 לא.

ממשק ה- SATA כמו שהוא בנוי היום לא ממצא את מלוא הפוטנציאל של טכנולוגיית ה- SSD ולכן קיימים ממשקים כמו ה- M.2 וה- SATA EXPRESS שהם הרבה יותר מהירים ונותנים תוצאות טובות יותר אבל היום לקנות כוננים בתצורת M.2 או PCI-E זה מאוד יקר ומכיוון שכל יומיים בערך יוצא חידוש אחר בתחום ה- SSD, עדיף לחכות עוד כמה שנים עד שהטכנולוגיה הזו תקבל איזה גוון סטנדרטי עם תקנים ברורים של יציבות, ביצועים ואמינות ולא להשקיע עכשיו סכומים מאוד גדולים על כונני SSD.

נכון לעכשיו כל מעבר מ- HDD ל- SSD ישפר בהרבה את ביצועי המחשב בעיקר בגלל מהירות הקריאה הגבוהה מה שיתורגם למחשב שעולה ומוכן לשימוש תוך כמה שניות מרגע ההדלקה.

נפח, נפח, נפח.. או יותר נכון כסף, כסף, כסף... מאוד יקרים ה- SSD האלה זה נכון. אבל מה יותר יקר? לשלם על מוצר זול ולהתחרט על כך לאחר מכן, ואני אסביר:

הצורה שבה התאים בנויים בטכנולוגיית ה- SSD מגיעה עם מגבלה טכנולוגית לא נעימה בכלל: תאריך תפוגה.

לכל תא (הכוונה לתא המאחסן בתוכו את הביטים הבודדים) בכונן SSD יש מספר מחזורי כתיבה / כתיבה מחדש שהוא יכול לעבור במהלך תקופת החיים שלו, משמע ככל שתרבה לשמור מידע בכונן, למחוק אותו ולכתוב מידע חדש במקומו, כך תקצר את אורך חיי הכונן.

הרעיון הוא לקחת כונן בעל נפח (הרבה) יותר גדול ממה שנדרש בפועל (כמה שיותר, יותר טוב) ובכך לצמצם את כמות הפעמים שאתה משתמש בכל תא ותא בכונן.

בנוסף על כך מבחני ביצועים מראים שכונני SSD בעל נפח גדול יותר מגיעים לתוצאות יותר טובות לעומת אחיהם הקטנים יותר. (לא יודע למה ואם לאמר את האמת לא כל-כך מעניין אותי לדעת...)

לדעתי שתי הסיבות האלו הם מספיקות כדי להשקיע בכונן בעל נפח גבוה ואחריות לטווח ארוך.

ונחזור למעבד:

למעבד אין כל קשר ליכולות המולטי טאסקינג של המחשב. טוב, כמעט מדוייק כי תאכלס המעבד דיי משפיע על הכל, אבל בעבור שימוש משרדי שהכי הרבה שהוא יכלול זה כמה מסמכים ב- WORD, כמה מצגות ב- POWER POINT וכמה טבלאות ב- EXCEL אין צורך במעבד שהוא יותר מפנטיום ואם אתה ממש מתעקש לשלם יותר אז i3, אבל זהו!

בעבור השימושים שאבא שלך יעשה במחשב (שהמרחיקי לכת שביניהם זה אורגיה של עריכה מקבילה של מסמך WORD, מצגת POWER POINT וטבלת EXCEL ביחד עם CHROME שפתוחות בו מספר לשוניות, נניח: YOUTUBE ,FACEBOOK ,YNET ואנערף כזה או אחר) מה שייתן את הטון המרכזי, זה כמות ה- RAM שתהיה זמינה עבור המערכת ו- 8 ג'יגה זה מספיק מעל ומעבר.

בקשר להפרש המחירים, המחשב שמצאת ב- KSP לפני השדרוגים שרצית להוסיף לו ולפני SSD (שב- KSP יעלה לך בערך 500 שקל או יותר) עולה 1,900 ומשהו, מחיר דומה למפרט שאני הרכבתי לך (שכבר כולל את ה- SSD ורכיבים טובים יותר)

הוספה של ה- SSD והשדרוגים עלים דיברת למפרט KSP תקפיץ את המחיר לאיזור ה- 2500 בדיוק כמו שההחלפה (חסרת הטעם) של הפנטיום ל- i5 תתבטא בתוספת של 600 שקלים למחיר המפרט ושוב אתה עומד ל איזור ה- 2500 +/-.

בסופו של דבר ההבדל הגדול הוא ביחס ובשירות שאני יכול להגיד לך מהיכרות ארוכת שנים עם KSP: כל מקום יותר טוב מהם, מצדי תקנה מאיזה תאילנדי בתחנה מרכזית החדשה בתל-אביב ועדיין תקבל יחס יותר טוב.

ממליץ להתרחק מ- KSP גם אם תתעקש על המפרט שמצאת, אני מבטיח לך לא חסרות חנויות יותר מקצועיות, אמינות וטובות שבהם תמצא את אותם חלקים ואולי אפילו יותר זול, לשיקולך.

פורסם
  • מחבר

שכנעת אותי לגבי החנות,

לגבי ה ssd אני חושב ש 120 יתן ביצועים מספקים ומרווח מספיק

לגבי מעבד,

ההפרש במחירים הוא ככ קטן שאני חושב כבר אולי היום בכמ כדאי לקחת i5 וכשאני רואה שהמחיר הזה אפשר להביא 4590 זה מפתה..

אני גם רואה מבחני ביצועים ותכלס הסלרון לא מרשים בכלל,

התוכנות רק ילכו ויהיו דורשות יותר ויותר אז קשה לח להאמין שמעבד של 200 שקל שלא יוחלף לעולם זה השקעה חכמה

אתייעץ עוד קצת

איזה חנויות אתה ממליץ מאזור המרכז ?

יעשו לי הנחה אך אבנה לבד כי אני רואה שתמיד נותנים את זה בחינם

נ"ב

תודה רבה על העזרה אחי!!

פורסם
שכנעת אותי לגבי החנות,

לגבי ה ssd אני חושב ש 120 יתן ביצועים מספקים ומרווח מספיק

לגבי מעבד,

ההפרש במחירים הוא ככ קטן שאני חושב כבר אולי היום בכמ כדאי לקחת i5 וכשאני רואה שהמחיר הזה אפשר להביא 4590 זה מפתה..

אני גם רואה מבחני ביצועים ותכלס הסלרון לא מרשים בכלל,

התוכנות רק ילכו ויהיו דורשות יותר ויותר אז קשה לח להאמין שמעבד של 200 שקל שלא יוחלף לעולם זה השקעה חכמה

אתייעץ עוד קצת

איזה חנויות אתה ממליץ מאזור המרכז ?

יעשו לי הנחה אך אבנה לבד כי אני רואה שתמיד נותנים את זה בחינם

נ"ב

תודה רבה על העזרה אחי!!

למחשב משרדי אתה ממש לא צריך i5 - האמת שגם 8GB זכרון אתה לא צריך, 4GB יספיקו לגמרי, אבל שם ההפרש קטן אז זה לא משנה.

קח i3, בשביל זה מייצרים אותם. הם באים ב-3.7GHZ, במיוחד בשילוב SSD זה מספיק מהיר.

עוד הצעה לחסכון - תבדוק כמה חומר יש לו על הדיסק הנוכחי, בהרבה משרדים אין על המחשב מעל 50GB, ואז - בשביל מה צריך בכלל דיסק מכני? שים SSD של , 256GB, יספיק לך לשנים (וחוץ מזה, דיסק לאחסון אפשר להוסיף גם בעוד 5 שנים או מתי שיתחשק לך). והנה, אתה כבר על 1500 בערך, במקום 2500 - כך שחבל לשדרג, קנה חדש ויהיו לך גם ספק ומארז חדשים.

נ.ב., נראה לי ששכחת DVD, למשרדים זה חשוב (התקנות...). תוסיף, 100 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

אוציא את הDVD מהמחשב שלו או מהמחשב שלי כבר.. זה טכנלוגיה שצריכה להבין שהיא מתה!

נראה לי שאתפשר באמצע ואלך על i3, מהירות לקור יותר גבוהה זה יורת חשוב

לגבי SSD אשקול באמת להעביר אותו לגמרי לssd גם ככה אין לו סרטים ודברים כאלה על המחשב

ארכיב מפרט חדש עם 8gb i3 ואבדוק לגבי הכוננים הקשיחים אולי באמת אחסוך שם (למרות שלחסוך 200 שקל על טרה אחסון זה לא כזה לחסוך)

תכלס כשאמרתי לאבא שלי שהמחשב יצא בערך 2500 הוא היה ממש סבבה עם זה

תודה על העזרה של שניכם

פורסם
אוציא את הDVD מהמחשב שלו או מהמחשב שלי כבר.. זה טכנלוגיה שצריכה להבין שהיא מתה!

נראה לי שאתפשר באמצע ואלך על i3, מהירות לקור יותר גבוהה זה יורת חשוב

לגבי SSD אשקול באמת להעביר אותו לגמרי לssd גם ככה אין לו סרטים ודברים כאלה על המחשב

ארכיב מפרט חדש עם 8gb i3 ואבדוק לגבי הכוננים הקשיחים אולי באמת אחסוך שם (למרות שלחסוך 200 שקל על טרה אחסון זה לא כזה לחסוך)

תכלס כשאמרתי לאבא שלי שהמחשב יצא בערך 2500 הוא היה ממש סבבה עם זה

תודה על העזרה של שניכם

מתה מתה... כל הזמן מתה, עד שאתה מקבל דיסק שאתה צריך להתקין ומחפש מישהו שבשבילו היא לא מתה כדי שיעביר לך את זה לכונן USB... :)

או שמישהו מבקש ממך לשלוח לו דיסק. מה תעשה, תסביר לו שאין ותעביר במייל 2GB?

ו-i3 זה מעבד ממש מהיר, לא מעריכים אותו רק כי יש מעליו אופציות יותר חזקות. לצרכים שלו זה מה שהוא צריך.

נערך על-ידי E71

פורסם
  • מחבר

טוב יש לנו 2 פיינליסטים

יש את המפרט שאני הצגתי בהתחלה ויש את המפרט הזה איציק שהרכבתי על בסיס מפרט שאתה בניתה , בין המפרטים יש בערך 70 שקל הפרש כשהמפרט הבא הוא הזול יותר :

plonter_logo.png

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים

[TABLE]

[TR]

[TD]CM8064601560722.jpg[/TD]

[TD]1[/TD]

[TD]Intel[/TD]

[TD]BX80646I34170[/TD]

[TD]מעבדים - Intel Socket LGA1150

BX80646I34170 - Intel - i3-4170 Dual core CPU - LGA1150 - 3.7 GHz - 3MB cache - 22nm - 54W TDP - Integrated HD Graphics 4400 - Haswell Refresh - Box...

שלוש שנים אחריות[/TD]

[TD]₪584/572[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]GA-B85M-D3H.jpg[/TD]

[TD]1[/TD]

[TD]Gigabyte[/TD]

[TD]GA-B85M-D3H[/TD]

[TD]לוחות אם - Intel LGA1150

GA-B85M-D3H - Gigabyte - Socket LGA1150 CPU (Haswell, Broadwell) support - Intel B85 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Graphics with VGA, DVI-D, HDMI video outputs - 2 PCI Express x16 slots - 8-ch...

שלוש שנים אחריות[/TD]

[TD]₪383/375[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]HX318C10FK2_8.jpg[/TD]

[TD]1[/TD]

[TD]HyperX[/TD]

[TD]HX316C10FK2_8[/TD]

[TD]זכרונות - DDR3 - לנייח

HX316C10FK2_8 - HyperX - 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz CL10 - 1.5v - PC3-12800 - HyperX Fury Series - Blue - HX316C10FK2/8...

אחריות לכל החיים[/TD]

[TD]₪242/237[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]SD7SB6S-128G-1122.jpg[/TD]

[TD]1[/TD]

[TD]Sandisk[/TD]

[TD]SD7SB6S-256G-1122[/TD]

[TD]דיסקים קשיחים ו SSD - SSD - SATA

SD7SB6S-256G-1122 - Sandisk - 256GB 2.5 inch SATA3 7mm - Up to 530/470MB/s - X300 Series...

שלוש שנים אחריות[/TD]

[TD]₪415/407[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]WD5000AAKX.jpg[/TD]

[TD]1[/TD]

[TD]Western Digital[/TD]

[TD]WD10EZEX[/TD]

[TD]דיסקים קשיחים ו SSD - SATA

WD10EZEX - Western Digital - 1TB - 3.5 inch - 7200 RPM - SATA3 6Gb/s interface - 64MB Cache - WD Caviar Blue series...

שנתיים אחריות[/TD]

[TD]₪258/253[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]FD-CA-CORE-2300-BL.jpg[/TD]

[TD]1[/TD]

[TD]Fractal Design[/TD]

[TD]FD-CA-CORE-2300-BL[/TD]

[TD]מארזי מחשב - ATX מארז

FD-CA-CORE-2300-BL - Fractal Design - Core 2300 Black - 2x 120mm fans included - 3x 3.5, 3x 2.5 and 1x 2.5 inch SSD Bay...

שנה אחריות[/TD]

[TD]₪270/265[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]RA-450.jpg[/TD]

[TD]1[/TD]

[TD]FSP[/TD]

[TD]RA-450[/TD]

[TD]ספקי כח - ATX

RA-450 - FSP - RAIDER 450W - RAIDER Series, 80 PLUS Silver certified, it comes with the +12V single rail and SATA array cable design, RAIDER is made for gamers and hardware enthusiasts. ...

חמש שנים אחריות[/TD]

[TD]₪266/261[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]SH-S224DB.jpg[/TD]

[TD]1[/TD]

[TD]Samsung[/TD]

[TD]SH-S224DB[/TD]

[TD]DVD צורבים תקליטורים ו - פנימי SATA DVD צורב

SH-S224DB - Samsung - SAMSUNG DVD-RW Burner - Up to 24X write speed - SATA interface - Black...

שנתיים אחריות[/TD]

[TD]₪93/91[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]SERVICEFORUM.jpg[/TD]

[TD]1[/TD]

[TD]Plonter[/TD]

[TD]SERVICEFORUM[/TD]

[TD]שרות במעבדות פלונטר - הרכבת חלקים

SERVICEFORUM - Plonter - הרכבת מחשב, חיווט ובדיקות מקיפות חינם להזמנה של חבר פורום. זיכרו למלא בעת פתיחת בכרטיס הלקוח מאיזה פורום הגעתם או הודיעו לנו אחרי...[/TD]

[TD]₪1/1[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

2512.00 / 2462

עד 3 תשלומים ללא ריבית אלא אם מצויין אחרת במפרט המוצר

המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה

הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה

המחיר אינו כולל משלוח

קישור להצעת המחיר

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=37564

אתה באמת חושבת שעדיף ללכת על האופציה הזו?

תודה

אה ד"א המפרט הקיים הוא e7400 עם 3gb ראם, המחשב השני לא יזרק אל דאגה כבר יש לו שימוש מצוין.

הגעתי למסקנה שעם כל השיפורים שלי המפרט הראשון מגיע ל 2700 שקל בסוף אז עזבתי אותו

2 הפיינליסטים זה זה שמעל וזה:

http://postimg.org/image/cc7m2fv41/

ב2020 שקל.. אבל אני ל אמתלהב לקנות מksp עקב מה שאמרת

נערך על-ידי ozadari

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים