עבור לתוכן

ניתוק באמצע הגלישה

Featured Replies

פורסם

יש לי ניתוקים בעיקר כשאני מעלה לרשת תמונות ואז יש לי משולש צהוב בשורת המשׂימות.

ואז אני לוחץ לחצן ימני על הסמל בשורת המשימות>פוטר הבעיות שהוא פוטר לי את הבעיה מהר ובסוף הוא רושם לי כמעת תמיד זה בעיה בשער משהוא אני לא זוכר אם זה שער בחירת מחדל או שער רשת או שער אחר.

הוא פותר את הבעיה בסביבות דקה אחת אבל לפעמים זה כל 5 דקות קורה שאני מתעקש להעלות את אותה תמונה לאותו אתר.

זה קרה בעיקר באתר שלכם ועכשיו גם באתר אחר. יש לי מודם D-Link DSL-6740U v.H1 פניתי לספק שהעביר אותי לתשתית בתשתית הוא אמר לי לנתק את הכבל לחבר אם יש לי עוד כבל לחבר, חיברתי 3 כבלים ואני לא יודע מה לעשות?

פורסם
  • מחבר

דרך אגב יש לי עוד בעיה שהיה לי שותף שהשתתף בנתב שלי וניסינו להעביר קבצים מאחד לשני דרך הדיסק און קי בנפח 64GB שמחובר לנתב (כמו שרשום בהוראות שבאו עם הנתב) אבל הנפח נראה רק 20MB לכן פניתי לפורום של D-Link, בפורום של D-Link אמרו שבזק צריכה לשחרר עדכון כי יש להם (D-Link) עדכון. אז צלצלתי לבזק ואמרו להיכנס לאתר "בזק שלי" אבל באתר של בזק היה קובץ BIN שלא הצלחתי לפתוח אותו ונראה לי שצריך בשבילו קובץ נוסף כשיצרתי קבצים מדיסקים דרך IMGBurn היא יצרה לי שני קבצים שאחד מהם הוא BIN (כמו באתר של "בזק שלי") והשני היה CUE. לאומת DVDtoISO שיצרה לי קובץ אחד בסיומת ISO שכולם מכירים.

פורסם
  • מחבר

איך עם הקובץ אני מעדכן את הנתב?

ובאיזה תוכנה אני פותח אותו?

פורסם

אתה לא פותח אותו עם אף תוכנה.

אם אתה לא מבין בזה אז עדיף שתמצא מישהו שמבין ויוכל לעזור לך. כשלון בצריבה או צריבת גירסה לא נכונה יכול להפוך את הראוטר שלך למשקולת נייר.

אבל אם אתה מתעקש יש לך הסבר מפורט בעמוד הבא

http://support.dlink.co.il/#!dsl-6740u-firmware-upgrade/conb

פורסם

לך על זה.

No pain no gain.

במידה ויש קפיצות חשמל בבית, תחכה.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי להיכנס לכתובת בשני דפדפנים למרות שאני יודע שהכתובת של ממשק הנתב היא http://10.0.0.138/ ולא 192.168.1.1

בסוף ניראה לי שהצלחתי

פורסם
  • מחבר

הבעיה הראשונה היא אולי באתר שלכם הבאתי סרטון שידגים לכם את הבעיה

מיועד לעריכה שבה אני יתן קישור לא להגיב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים