עבור לתוכן

דרוש מפרט מחשב למשחקים, עריכת וידאו ופיתוח תוכנות, בתקציב עד 10,000 ₪

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני מבין. Fury X ישרת אותי מצוין ברזולוציית 1080p.

אם יקנו לי מסך 4K, איזה כרטיס מסך כדאי לי לקחת בשביל מקסימום גרפיקה וביצועים?

• תגובות 32
  • צפיות 10.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
לגבי מערכת X99 - זה רעיון, אבל למעט עם 5820 אתה תעבור בקלות את ה-10K, ואני לא בטוח שכדאי ללכת על 5820. לא בדקתי בדיוק כמה זה יעלה, אני אישית בכל מקרה הייתי מעדיף את הסקיילייק בזכות הפיצ'רים החדשים יותר שלו (USB3.1, M2, DDR4 וכד').

אפשרי וגם עדיף לדעתי.

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=36624

amd עדיפים לרנדור, אבל יש פער דיי משמעותי בגיימינג.

ב1080P ה980TI לוקח בפער דיי משמעותי, ב4K הם פחות או יותר שווים וגם אז, 980TI לוקח. גם בMIN וגם בAVG FPS. בנוסף, צריך להתחשב בזה שה980TI הוא אוברקלוקר הרבה יותר טוב מFuryX. ז"א שאפשר לסחוט ממנו הרבה הרבה יותר ואפילו להגיע לרמה של TITAN X...

http://www.anandtech.com/bench/GPU15/1231

פורסם
  • מחבר

בקשר לרנדר, לפי הסרטון הבא:

המעבד מרנדר יותר מהר משני הכרטיסים הגרפיים המוזכרים בסרטון.

פורסם

וגם שם נאמר בתגובות שזה תלוי במה בדיוק אתה מרנדר ובאיזה codec אתה משתמש.

פורסם
  • מחבר

אני משתמש ב-Sony Vegas Pro 13, ומרנדר ל-1080p 60 FPS.

אם יהיה לי מסך 4K, אני ארנדר ל-4K 60 FPS.

פורסם
  • מחבר

עדכנתי את טופס הרכבת המחשב:

1. אני צריך 32GB RAM.
  2. אני אקבל מסך 4K בנוסף לקניית המחשב - כך שאני צריך גם כרטיס מסך שיוכל להתמודד עם הרצת GTA V ברזולוציית 4K, ב-60 FPS.

תודה לעוזרים!

פורסם
  • מחבר

בבקשה, שמישהו יבנה עבורי מפרט טכני, כמפורט בהודעתי הראשונה. תודה!

פורסם

היי אבי, עלית בדרישות בלי להוסיף כסף, כשכבר באפשרויות הקודמות שבנינו לך (וכל מה שעלה כאן היה טוב, לדעתי) נגמר לך הכסף...

עוד 16GB זכרון - עוד 700 ש"ח,

לעלות ל-4K ב-60FPS זאת משימה שהיא כרגע בלתי אפשרית עם כרטיס יחיד, תסתכל בבנצ'מארקים. אתה יכול לתכנן מערכת עם 2 כרטיסים חזקים (970 ומעלה) ב-SLI, תבדוק כמה עולה הכרטיס הבודד ותעשה כפול 2...

כן, זה עוד אלפי שקלים. זאת הסיבה שלא ממליצים היום על 4K למשחקים.

שאלה - למה כ"כ חשוב לך לשחק ב-4K? מה עם 2K (כלומר 1440p)? את זה כן אפשר להשיג בצורה יפה עם 980Ti כמו שהוצע לך - אם המשחקים חשובים, אין לך אופציה למסך 2K?

בקיצור, אם אין ברירה ואתה חייב לשחק על 60FPS ב-4K (מה זה חייב.. מוכרח!) - תכין עוד כמה אלפי שקלים.

פורסם
  • מחבר

אני מבין. אם כך, אני מניח שאתפשר על צילום/משחק ב-FPS 60 - 2K, אם יהיה לי מסך 4K.

תודה על העזרה והמידע!

פורסם
  • מחבר

עדכנתי את טופס הבקשה, שוב: אין לי עדיפות לכרטיס מסך מיצרנית מסוימת.

פורסם
  • מחבר

אפשר בבקשה לבנות עבורי 2 מפרטים טכניים, תוך התייחסות גם להודעתי הראשונה?

1. ה-GPU האחרון של Nvidia עם 32GB RAM + 6GB VRAM
  2. ה-GPU האחרון של Nvidia עם 16GB RAM + 6GB VRAM

תודה לעוזרים!

פורסם

לגבי 32GB - קח את המפרט הקודם, שים 32GB במקום 16GB מאותו סוג. המחיר: עוד פעם עלות הזכרונות (ככה זה, מ-16 ל-32... יש מצב שיהיה 50 ש"ח הבדל לכאן או לכאן).

לגבי הכרטיס: ההצעה הכי טובה כרגע לכרטיס בודד היא 980ti. יצרן? לא מכיר את הרוב, אם אתה משקיע לך על Asus, הם טובים (STRIX).

יש כרטיס קצת יותר חזק, TITAN X עם 12GB, אבל ההפרש במחיר הוא מעל 1500 ש"ח וההפרש בביצועים ממש לא שווה את ההבדל (בגלל זה יצא ה-980ti - אחרי ה-TITAN X).

הערה קטנה: כמובן שהזכרון הנוסף מוסיף למחיר. אם אתה מחפש דרך לחתוך במחירים של שאר הדברים כדי לחסוך את ה-700-800 ש"ח האלה ולהשאר בתקציב אני הייתי מציע לך לוותר כרגע על ה-16GB הנוספים - כי החלקים האחרים חשובים, ובפועל כמות הזמן שתנצל אפילו בייט אחד מעל 16GB היא מאוד קטנה, אני מוכן אפילו להסתכן ולהגיד שואפת לאפס (מה אתה מתכנן שם, שרת שיענה לבקשות של 1000 משתמשים?). אני במקומך הייתי נשאר עם 16GB (להוסיף אח"כ גם אפשר).

פורסם
  • מחבר

יש לי שאלה: מתי Nvidia תשחרר את הכרטיס האחרון שעליו היא עובדת, ה-GM200?

פורסם

תראה מאיזה תאריך הכתבה הזו, ה-GM200 יצא מזמן גם ה-Titan X וגם ה-980Ti משתמשים בו.

פורסם
  • מחבר

אתה צודק, טעות שלי.

מהו הכרטיס האחרוןן ש-Nvidia עובדת עליו, אם כך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים