עבור לתוכן

האם זהו פיקסל שרוף? u2414h

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

בחמישי האחרון התחדשתי במסך מחשב dell u2414h.

והיום גיליתי משהו שלא הבחנתי בהתחלה, בזווית צפיה רגילה מבחינים בזה אך אם אני מסתכל על המסך מלמעלה או למטה בזווית לא שגרתית נקרא לזה,לא מבחינים בזה.

*עריכה: התמונה הפוכה אך הפיקסל נמצא בתחתית הממסך(לסובב את התמונה ימינה ב-90 מעלות)

להלן תמונה

[ATTACH=CONFIG]9785[/ATTACH]

פורסם

אני לא מצליח לראות שום דבר ששווה התייחסות...

פורסם
  • מחבר

למטה על יד המסגרת:

[ATTACH=CONFIG]9786[/ATTACH]

פורסם

זה נראה כמו שלושה פיקסלים מאירים על רקע שחור, לכן לא היתי קורא להם שרופים. אולי המסך קיבל מכה קטנה וזו זליגה.

פורסם
  • מחבר

מכה הוא לא קיבל,המסך בן יומיים וחצי אצלי.האם לנצל אחריות על דבר כזה?

פורסם

אם זה ממש מפריע לך אז תנסה. אבל מנסיון שלי בעבר (הדי רחוק) יש התנייה של כמות מינימלית של פיקסלים "בעיתיים"

GreenGlob זליגת אור לא נראית ככה. היא לא מופיע על בסיס פיקסלים בודדים. זה לדוגמה זליגת אור. כמעט תמיד יהיה לך את זה, אבל תלוי כמה חזק וכמה שמים לב לזה. במקרים יותר חמורים אפשר לממש אחריות.

פורסם
  • מחבר

זליגת אור יש טיפה בצד זה לא מפריע כלל רק שיש תמונה חשוכה ממש אז יש קצת הבדל אבל לא מורגש,

נושא הפיקסלים האלה לאחר ששמתי לב אליהם זה מציק.

אנסה להתכתב עם dell ולראות מה ניתן לעשות.

האם יש תוכנה מסויימתת שמציגה תמונות לבדיקת פיקסלים שרופים?כזאתי שנפרשת על כל המסך.

תודה.

פורסם
פורסם
אם זה ממש מפריע לך אז תנסה. אבל מנסיון שלי בעבר (הדי רחוק) יש התנייה של כמות מינימלית של פיקסלים "בעיתיים"

.

מספיק אחד בשביל לממש

פורסם

אם זה מפריע לך תחליף. לי אמרו פה בפורום שלדל יש שרות לקוחות טוב בארץ. זה הזמן לבחון אותו.

דרך אגב, המכה שמדברים עליה לא היתה חייבת להיות אצלך, לפעמים זה בפס הייצור, באריזה ועוד.

היו כבר מקרים שאנשים גילו תולעים וזחלים בתוך מסכים חדשים של ניידים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים