עבור לתוכן

לוח אם לשימוש מירבי

Featured Replies

פורסם

שלום !

אני מעוניין להרכיב מפרט למחשב בעל אופי ממוצע של אינטרנט, תוכנות ממוצעות, סרטים והורדות. לפי קריאה בדפי הפורום והאתר הבנתי שבחירת הלוח היא מאוד חשובה.

אני מעוניין להשקיע בלוח טוב שישמש אותי לאורך זמן ויהיה ניתן לשדרג איתו את המערכת כמה שניתן עם ההתקדמות האדירה של החומרה.

יש לי ידיעות של טכנאי PC מתחיל אך הן לא ממש עוזרות לי כי אני לא ממש מתמצא בשמות ומותגים. אל תתייחסו למחיר.

התקציב לא מוגבל. אני פתוח להצעות.

אני מעוניין בלוח המתאים לפנטיום.

תוכלו בבקשה לעזור?

פורסם

נוכל לעזור אם תגיד לנו מה התקציב שלך ולאיזה פלטפורמה אתה צריך את הלוח (פנטיום, אטלון, אטלון64?)

פורסם

בשביל שימוש כזה מומלץ אני מאמין מחשב מבוסס AMD, וכל עוד אתה לא עושה אוברקלוק וגם ביצועי מחשבים הם לא קריטיים אתה יכול להסתפק בלוח זול מאוד.

פורסם
  • מחבר

התקציב לא מוגבל. אני פתוח להצעות.

אני מעוניין בלוח המתאים לפנטיום.

פורסם

אם זה לאינטרנט קנה איזה לוח פשוט עם GFMX 4 עליו ותהנה.

פורסם

אתה קצת סותר את עצמך:

הדרישות שלך מלוח האם לא רציניות, אבל אתה רוצה לוח בתקציב לא מוגבל?

אים נוותר על הדרישות שלך מלוח האם, ונתמקד בלוח טוב עים הרבה פיצ'רים שיתן לך הרבה אז יש לך את ה-ABIT AI7 בכ-640 ש"ח.

וכן, אני כן משוחד כי יש לי את הלוח הזה ואני מרוצה ממנו ;D ;D ;D

.

פורסם
  • מחבר

אני לא סותר את עצמי. נכון שהתקציב שלי לא מוגבל. זה גורם לאנשים להציע את האופציה הטובה ביותר בלי קשר למחיר. לא?! :-\

כרגע אני רוצה לוח שיתאים לצרכים שהזכרתי אבל אם ארצה שהמחשב יהיה מתאים גם למשחקים אז לא אקנה לוח חדש. נכון? ::)

אתה אומר ABIT AI7. תודה. 8) אני יבדוק. ;D

פורסם

אתה מוזמן גם לבדוק את ה ASUS P4P800

יש לי אותו מס' חודשים ואני מאוד מרוצה ממנו.

פורסם

אתה יכול לבדוק גם את אסוס P4P800 DELUXE (יש בו כמה שיפורים ופיצירים שיכולים לחסוך הוצאות בעתיד על תוספות למחשב, כמו FIREWIRE ו RAID), אופציה נוספת היא לקנות את ה8IPE1000PRO של גיגהבייט (יש לי אותו ואני מאוד מרוצה ממנו, לדעתי הלוח הזה שמקביל לדלוקס של אסוס עולה עליו ביתרונות שלו.

ואם אתה ממש משועמם ורוצה לקנות את הטופ של הטופ תחפש לוחות של יצרנים מובילים עם ציפסט 875 של אינטל (לדוגמה ASUS P4C800 Deluxe), המחירים כמעט כפולים מלוחות כמו שהצענו לך אבל אם יש לך כסף אז אתה יכול לבזבז אותו על שטויות לא ככה ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים