עבור לתוכן

בקשר לשינוי שולחן עבודה

Featured Replies

פורסם

אני ניסיתי לשנות את הסוג של השולחן עבודה לשולחן עבודה של קינמון, ואני התקנתי את החבילה של קינמון

cdyz4yyywtzw.png

והפעלתי מחדש את המחשב, אבל הלינוקס לא מחליף את הסוג של השולחן עבודה לסוג של קינמון, איך מתקנים את זה?

פורסם

תעשה log out ותראה אם במסך המשתמש/סיסמה יש תפריט שבו אתה יכול לבחור את שולחן העבודה

פורסם
  • מחבר

אני עשיתי שם התנתקות והיה לי שם תפריט שבו אני יכול לבחור את סוג השולחן עבודה ואני בחרתי באפשרות של קינמון ואני רשמתי שם משתמש וסיסמה של מנהל המערכת, אבל אני הגעתי למסך שנשאר ברקע שחור שרק הסמן של העכבר עובד, ומשם אני לא הצלחתי לחזור אל שולחן העבודה של הלינוקס, אז אני הפעלתי את המחשב מחדש ובאופן זמני אני משתמש במערכת הפעלה אחרת, אז איך אני חוזר לשולחן עבודה של הלינוקס? אני יותר מעדיף לחזור אל הלינוקס עם היותר אפשרויות מאשר מערכת ההפעלה שאני משתמש בה עכשיו.

פורסם

אממ מה היה לך שם ? אם המסך ריק אתה יכול למשל להקיש עכבר ימני ולראות תפריט כלשהוא ?

פורסם
  • מחבר

המקשים של העכבר לא מגיבים שם.

פורסם

ולוח מקשים ? נסה למשל להקיש alt ctrl backsace או alt ctrl del

פורסם
  • מחבר

אני הקשתי בלינוקס הזה את במקלדת את האפשרויות האלה וזה לא עזר לי.

פורסם

אין לך סיסמה על המשתמש - הוא עולה ישר לתוך ה cinnamon בלי שתוכל לבחור בחזרה את ה mate ?

פורסם
  • מחבר

אני נמצא שם רק במסך שחור ומצביע של עכבר.

פורסם

אבל אם אתה מפעיל מחדש את המחשב, הוא פשוט עולה לתוך זה ? אין את מסך הכניסה אם התפריט שבו אתה יכול להחליף בחזרה ?

פורסם
  • מחבר

אם אני מפעיל מחדש את המחשב אז הלינוקס שואל אותי באיזו מערכת הפעלה להמשיך ושאני בוחר בלינוקס אז אני חוזר אל המסך השחור.

פורסם

יש לנו כמה אפשרויות לנסות להמשיך :

1. להתקין את יתר מה שצריך בשביל שהדסקטופ cinnamon יעלה כראוי ולא ייעצר במסך השחור

2. לסגור את המערכת הגראפית ולחייב את מערכת ההפעלה להחזיר אותך למסך המשתמש/סיסמה

לבחירתך

פורסם
  • מחבר

מה נראה יותר קל לעשיה?

פורסם

אין לי שמץ

פורסם
  • מחבר

אני מעדיף לנסות את אפשרות מספר אחת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים