פורסם 2015 באוקטובר 1010 שנים אני מנסה לבטל את המצב שינה שלי, אך ללא הצלחה1.באפשריות צריכת חשמל, שמתי על ביצועים גבוהים, ובהגדרות מתקדמות ביטלתי שמה את כל מצב השינה(אך מופיע לי "הגדרות מסוימות מנוהלות על ידי מנהל המערכת)- הודעה זו הופיע גם לפני כן, והמצב לא הלך למצב שינה...2.בדקתי בהגדרות של הביוס, ו ההגדרות שנוגעות למצב שינה מכובות....אשמח לעזרה
פורסם 2015 באוקטובר 1110 שנים מחבר למעשה אני רוצה לבטל את כולם..אבל איפה התכוונת?בביוס או בלוח הבקרה?
פורסם 2015 באוקטובר 1110 שנים בדקתי והתרגום העברי הרשמי אכן קורה לשני הדברים "שינה" ו"מצב שינה" בהתאם. איזה תרגום גרוע. נערך 2015 באוקטובר 1110 שנים על-ידי QttP
פורסם 2015 באוקטובר 1110 שנים בדקתי והתרגום העברי הרשמי אכן קורה לשני הדברים "שינה" ו"מצב שינה" בהתאם. איזה תרגום גרוע. מה ? אתה לא סומך עלי ??
פורסם 2015 באוקטובר 1110 שנים מחבר ביטול "מצב שינה" רק עי vפקודה מה CMD שרץ כאדמיניסטרטורpowercfg /h offעשיתי כבר את תהליך זה....עדיין אחרי כמה דקות של חוסר שימוש, המחשב הולך למצב שינה(לא מתכבה)
פורסם 2015 באוקטובר 1210 שנים אם תהיה מעוניין אוכל להדריך אותך דרך SKYPE תוסיף אותי אם אתה רוצה: F14L68
פורסם 2015 באוקטובר 1210 שנים מחבר לצערי אני ואיציק^ עדיין לא הצלחנו לפתור את הבעיה...אשמח לעוד פיתרונותתודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.