פורסם 2015 באוקטובר 1110 שנים הסתכלות על ניצול של כ.מסך שונה מהסתכלות על ניצול מעבד.מעבד אמור לעשות הרבה דברים במקביל אז אתה רוצה אותו לא ב-100% כמעט תמיד, לעומת זאת כ.מסך אמור להתמקד בד"כ ביישום אחד (משחק\תוכנה ספציפי\ת) אז אתה רוצה שהוא ייתן את כל מה שיש לו.זה בגדול.. (כי יש הרבה מה שלדבר על העניין הזה).
פורסם 2015 באוקטובר 1110 שנים כאמור זה נורמלי לגמרי. אם זה היה פחות ניצול אז הייתי דואג נכון לעכשיו זה המצב שאמור להיות.
פורסם 2015 באוקטובר 1110 שנים אצלי הניצול של הכרטיס מסך על 100% קבוע (שזה מעולה).הניצול של המעבד 40%, בקיצור מבחינת ניצול מערכת, אני נותן ציון 10 :-)
פורסם 2015 באוקטובר 1110 שנים איך הורגים את הנודניק הנפוח שבא עם חליפת בר מצווה שחורה וחרב?אני מת להיכנס למחשב ולחנוק אותו, הוא מעלה ת'סעיף.
פורסם 2015 באוקטובר 1110 שנים חחח קצת קשה אם הוא בא בכיוון שלך. בעיקר רימונים.סנייפר גם טוב אם יש לך איך לפגוע מאחורה.כשהחרב פתוחה והוא מסתכל עליך שלא תעז לירות עליו - כל הלייזרים שלך יחזרו אליך
פורסם 2015 באוקטובר 1110 שנים בכל אופן, יש שניים. איזה אחד ראית, את דארת' ויידר מצד האימפריה (בגדים שחורים, קסדה שחורה) או את לוק סקייווקר מצד המורדים?
פורסם 2015 באוקטובר 1110 שנים הבנתי.. זה מה שלא ידעתי איזה חלק שלו פגיע עכשיו אני מבין, אני הולך לחפש רק כאלה ראיתי את שני הסוגים.. הורגים אותם בצורה שונה?
פורסם 2015 באוקטובר 1110 שנים לא, אותו דבר רק שהם מאוד חזקים . אגב, אתה הופך לאחד מהם אם אתה מוצא את הpowerup הזה. Darth Vader Luke Skywalker נערך 2015 באוקטובר 1110 שנים על-ידי Xvertigo
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.