עבור לתוכן

בעיה בהגדרת WR1043ND עם מודם HOTBOX2'ןכן

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

רכשתי TP-LINK WR1043ND כנתב למודם HOTBOX2 עם תשתית 200 מגה,

הגדרתי אותו עם הדיסק התקנה (את הנתב), ומשום מה אני בקושי מקבל דרך ה WIFI כמה מגה בבדיקת מהירות,

צרפתי כמה צילומי מסך, אחד של אנלייזר WIFI שהורדתי לנייד שמזהה שאני משום מה על תקן B ואילו בהגדרות הראוטר אני על

[TABLE=width: 972]

[TR]

[TD=colspan: 2]11bgn mixed והשאר צילומי מסך של הגדרת הראוטר.

למישהו יש רעיון ?

תודה מראש

[/TD]

[/TR]

[TR]

[/TR]

[/TABLE]

פורסם

תבחר ב-MODE רק תקן N ותראה מה קורה. באיזה כרטיס אלחוטי אתה משתמש?

פורסם
  • מחבר

1) אין אפשרות רק ל N (צילום מסך מצורף).

2) התקשורת האלחוטית בנייד:

AzureWave* AW-NB177NF via Realtek* RTL8723BS Wireless/Bluetooth SoC

IEEE 802.11b/g/n

SDIO v 3.0 interface

2.4 GHz band

20 and 40 MHz channels

Throughput up to 150 Mbps

Security: WEP, WPA/WPA2, AES, TKIP, CKIP, WPS, WMM/WMM-SA

Bluetooth 2.1+Enhanced Data Rate (EDR) / BT4.0

Single WLAN/BT built-in antenna

פורסם

אכן ב1043 אין אופציה ל N בלבד.

שים לב שהגדרת שהאיזור שלך הוא ארה"ב ולא ישראל.

פורסם
  • מחבר

הגדרתי את זה לישראל וזה לא שינה.

מה שכן עשיתי ריסטארט לראוטר ועכשיו הוא רשום ככה בנייד, אך עדיין הגלישה וקצב העברת הנתונים כמה מגה בלבד בבדיקת מהירות

פורסם

ב1043ND יש אפשרות להגדיר רק תקן N, אבל לפני שתוכל לבחור בה אתה צריך לבחור בגל (רק 20 או רק 40) - באחד מהם (לא זוכר איזה) תיפתח לך האפשרות לבחור שידור בתקן N בלבד.

פורסם
  • מחבר

נסתי לשנות לגל 20 ולגל 40 וישנן רק שתי האפשרויות שהראתי בצילום, לא שזה משנה כי בצילום מסך האחרון רואים שהנייד מקבל את כל האפשרויות של BGN, ועדיין משהו לא תקין לחלוטין כי קצב ההורדה לא מגיע אפילו למגה אחד. מוזר...

פורסם

תעדכן את ה-DRIVER של כרטיס הרשת האלחוטי + תגדיר את רוחב הערוץ ל-20M בלבד + תגדיר הצפנה רק ב-WPA2.

פורסם
  • מחבר

עדכנתי את הדרייבר, אני על ערוץ 20, מצורף צילום שלבדיקת מהירות של המחשב הנייד (במרחק של כ 7 מטרים מהראוטר שבחדר נפרד) ושל האייפון שלידו.

עדיין לא ברור איך מתשתית של 200 מגה (שמקבל בנייח) ואחרי שההוטבוקס2 מוגדר כברידג וחברתי לו את הראוטר הזה, אני מקבל בקושי 10%

אם יש רעיונות נוספים אשמח לשמוע

תודה.

פורסם
  • מחבר

עוד מסך נתונים מהנייד, אם זה יעזור למישהו ואם למישהו יש רעיון, תודה

פורסם

אתה בודק מהירות רק מהאייפון? יש לך מחשב נייד אולי?

כמה אתה מקבל בחיבור קווי?

פורסם
  • מחבר
אתה בודק מהירות רק מהאייפון? יש לך מחשב נייד אולי?

כמה אתה מקבל בחיבור קווי?

בתמונה שהראתי זה מהמחשב הנייד ולידו מהאייפון. בקווי אני מקבל כמעט הכל 190/5

פורסם

תמונת המסך מראה שהחיבור האלחוטי שלך מספק 144MBPS שזה הנתון הנכון לחיבור בתקן N עם רוחב של 20MHZ. אתה צריך לזכור שה-144M הוא נתון תיאורתי והמהירות האפקטיבית המקסימאלית - כאשר אתה קרוב לנתב - תהיה לכל היותר חצי מזה ויותר קרוב לשליש ממנו. כל משול ומטר של מרחק מקטין את המהירות באופן משמעותי. בכל מקרה, אתה עדיין מתעקש לא לשדרג את ה-FIRMWARE של כרטיס הרשת האלחוטי, כנראה שמה שאתה מקבל הוא המקסימום האפשרי. תוודא גם שהקושחה של הנתב היא העדכנית ביותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים