עבור לתוכן

כמה שאלות לגבי פירמוט מווינדוס 10 ל7

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם אני מעוניין לעשות פירמוט למחשב שלי מהעדכון של ווינדוס 10 ל7 עכשיו אני לא ממש מבין בזה אז כמה שאלות.

1: האם יש פה בפורום מדריך שמסביר איך להתקין ולעשות פורמט של ווינדוס 7.

2: האם יש אפשרות לעשות את זה דרך דיסק און קיי ולא לצרוב דיסק?

3: איפה אפשר למצוא הורדה חוקית ומלאה של ווינדוס 7 X64 (אני עם מחשב נייד ואין לי דיסק מקורי הוא פשוט הגיע עם מערכת הפעלה וקוד מאחורה)

מקווה שזה המקום לשאלות האלה פשוט לא מצאתי מקום שנראה שאפשר לשאול את זה.

פורסם

1. לא לגמרי ברור המצב שבו אתה עכשיו. האם היה לך 7 ועשית עדכון ל10? אם כן, כל עוד לא עבר חודש, אתה אמור להיות מסוגל לעשות "גלגול לאחור" ולחזור למצב הקודם של 7, בלי הצורך בהתקנה נקייה (מה שאתה קורא לו "פרמוט").

פורסם
  • מחבר
1. לא לגמרי ברור המצב שבו אתה עכשיו. האם היה לך 7 ועשית עדכון ל10? אם כן, כל עוד לא עבר חודש, אתה אמור להיות מסוגל לעשות "גלגול לאחור" ולחזור למצב הקודם של 7, בלי הצורך בהתקנה נקייה (מה שאתה קורא לו "פרמוט").

לא איפה אחי שדרגתי ל10 אחרי יומיים נדפק לי כל המחשב אין לי אפשרות לפתוח את החיפוש רשתות ולהתחבר לרשת חדשה רק מה שהמחשב זוכר וההתחל לא עובד בקיצור כל הווינדוס דפוק לגמרי והוא גם לא נותן לחזור אחורה טכנאי של מיקרוסופט התחבר למחשב דרך שליטה מרחוק אחרי 3 שעות אמר שרק פורמט יעזור =\

פורסם
  • מחבר
לגבי 2 זה אפשרי בתוכנה Rufus לגבי 3 זה קישור חוקי לווינדוס7 https://www.microsoft.com/he-il/software-download/home

אחי ניסיתי להוריד את הווינדוס שמתי את המפתח מוצר והוא נתן לי שגיאה צלצלתי למיקרוסופט והנציג אמר לי שאני לא יכול להוריד אני צריך לפנות לאסוס שיסבירו לי איך להחזיר את המחשב למצב מפעל.

השאלה שלי עכשיו האם יש פה מישהו שיודע איך עושים את זה כי אני רוצה לשבת על זה בשישי שבת אני צריך לגבות את כל המחשב ולא יהיה איך לדבר עם נציג שלהם.

פורסם

ראה אם יש system recovery של אזוס.

F10 מיד כהמחשב מופעל לפני שהוינדוס מתחיל להיטען.

או F9 ו-Windows setup

פורסם
אחי ניסיתי להוריד את הווינדוס שמתי את המפתח מוצר והוא נתן לי שגיאה צלצלתי למיקרוסופט והנציג אמר לי שאני לא יכול להוריד אני צריך לפנות לאסוס שיסבירו לי איך להחזיר את המחשב למצב מפעל.

השאלה שלי עכשיו האם יש פה מישהו שיודע איך עושים את זה כי אני רוצה לשבת על זה בשישי שבת אני צריך לגבות את כל המחשב ולא יהיה איך לדבר עם נציג שלהם.

תארגן לך את הגירסה המדויקת שהיתה לך בטורנטים ואחרי שתתקין ותעלה את המחשב תכניס את הקוד שלך אם זה לא יתן לך תיצור קשר עם מייקרוסופט וכו'

כמובן תגבה לך את כל מה שאתה רוצה לפני

נערך על-ידי tomegozi12

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים