עבור לתוכן

gta v vs 980 ti

Featured Replies

פורסם

ערב טוב

ברשותי מחשב :

I7 4790 ו 8GB DDR3, ספק SEASONIC W650,לוח ASROCK טמפרטורות מעבד מקסימום 63 וכרטיס מקסימום 70 צלזיוס....

עד לא מזמן היה ברשותי GTX 970 G1 GIGBYTE

התחלתי לשחק את GTA ונתקלתי בנפילות ב FPS מ 60+ ל 30+

החלפתי כרטיס ל 980TI GIGABYTE G1 חדש ועדיין התופעה קיימת ...

אומנם הביצועים הרבה ותר טובים (18440 ב 3D MARK FIRE ), אבל עדיין יש נפילות כאלה ורק במשחק הזה !?

יש למשהו רעיון, בשאר המשחקים אני מעל 100 FPS באולטרא עם דרייברים הכי חדשים.

תודה וחג שמח

פורסם

גם לי זה קורה לפעמים ( 970 SLI) יש באג במשחק הזה עם VSYNC נסה לבטל אותו ולהחזיר אותו זה אמור לפתור את הבעיה. לפחות לי זה עובד . יש לי נפילות ל 30 ואיך שאני מבטל אותו ומחזיר אותו אני על 60 קבוע.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה

בערב אהיה בבית ואנסה :hi:

פורסם

מגניב. תעדכן אם הצלחת אולי נעזור לעוד כמה על הדרך :)

פורסם

תבטל vsync ותעקוב אחרי ה- FPS שלך. אם אתה רואה שזה יורד מתחת ל- 60 אפילו בנקודה אחת משמעו שעם vsync אתה תיפול ל- 30.

תנסה לבטל כמה אפקטים מתקדמים כדי לשמור על FPS יציב מעל 60. בעיקר MSAA שברוב המקרים אנשים שקונים כרטיס מסך מתקדם נוטים להפעיל על המקסימום, אך זה פילטר מאוד כבד שדורש המון כוח עיבוד שגם כרטיסים ממש חזקים לא תמיד יכולים להחזיק על ההגדרות הגבוהות (כמובן בהתאם למשחק). אני לא הייתי ממליץ לעלות מעל ה- X4 ואם יש בעיות ביצועים להוריד ל- X2 או לבטל בכלל.

שים לב גם שבהגדרות של המשחק יש חלון הגדרות מתקדמות עם הגדרות שיכולות להשפיע הרבה על הביצועים. אני ממליץ לעקוב אחר המדריך הזה ולבטל/להנמיך מה שמשפיע מאוד על הביצועים

בכל הנוגע ל- vsync אני תמיד ממליץ לעבוד עם adaptive vsync שאותו אפשר להפעיל דרך הדרייבר ולבטל את ה- vsync של המשחק. מה שזה עושה זה להפעיל vsync כשה- FPS שלך מספיק גבוה אבל אוטומטית מכבה את ה- vsync כשה- FPS יורד מ- 60.

תמיד טוב גם להתקין מחדש דרייבר נקי גם אחרי החלפה לכרטיס מסך של אותה החברה. תנסה להסיר את הדרייברים ולנקות עם DDU ואז להתקין מחדש דרייבר עדכני

פורסם
תבטל vsync ותעקוב אחרי ה- FPS שלך. אם אתה רואה שזה יורד מתחת ל- 60 אפילו בנקודה אחת משמעו שעם vsync אתה תיפול ל- 30.

תנסה לבטל כמה אפקטים מתקדמים כדי לשמור על FPS יציב מעל 60. בעיקר MSAA שברוב המקרים אנשים שקונים כרטיס מסך מתקדם נוטים להפעיל על המקסימום, אך זה פילטר מאוד כבד שדורש המון כוח עיבוד שגם כרטיסים ממש חזקים לא תמיד יכולים להחזיק על ההגדרות הגבוהות (כמובן בהתאם למשחק). אני לא הייתי ממליץ לעלות מעל ה- X4 ואם יש בעיות ביצועים להוריד ל- X2 או לבטל בכלל.

שים לב גם שבהגדרות של המשחק יש חלון הגדרות מתקדמות עם הגדרות שיכולות להשפיע הרבה על הביצועים. אני ממליץ לעקוב אחר המדריך הזה ולבטל/להנמיך מה שמשפיע מאוד על הביצועים

בכל הנוגע ל- vsync אני תמיד ממליץ לעבוד עם adaptive vsync שאותו אפשר להפעיל דרך הדרייבר ולבטל את ה- vsync של המשחק. מה שזה עושה זה להפעיל vsync כשה- FPS שלך מספיק גבוה אבל אוטומטית מכבה את ה- vsync כשה- FPS יורד מ- 60.

תמיד טוב גם להתקין מחדש דרייבר נקי גם אחרי החלפה לכרטיס מסך של אותה החברה. תנסה להסיר את הדרייברים ולנקות עם DDU ואז להתקין מחדש דרייבר עדכני

איך בדיוק מפעילים את הADAPTIVE VSYNC בדרייברים של NVIDIA?

פורסם

נמצא בעמוד manage 3d settings ב- nvidia control panel.

אתה יכול להפעיל גלובלית אבל אני פחות ממליץ על זה, או להפעיל פרטנית למשחק כלשהו בלשונית program settings.

אתה בוחר את המשחק ברשימה וברשימת הגדרות תחפש הגדרה vertical sync ושם תבחר adaptive. המשחק צריך לעבוד במסך מלא כדי שזה יעבוד (לא borderless window)

פורסם
נמצא בעמוד manage 3d settings ב- nvidia control panel.

אתה יכול להפעיל גלובלית אבל אני פחות ממליץ על זה, או להפעיל פרטנית למשחק כלשהו בלשונית program settings.

אתה בוחר את המשחק ברשימה וברשימת הגדרות תחפש הגדרה vertical sync ושם תבחר adaptive. המשחק צריך לעבוד במסך מלא כדי שזה יעבוד (לא borderless window)

תודה, אנסה

פורסם
  • מחבר

בוקר טוב,

תודה על התגובות, כן הבעיה זה ב VSYNC הורדתי לבדיקה ואני מקבל ב 1080P מינימום 78 FPS, יש לצערי "קרעים" בתצוגה אבל עדיף ממה שהיה קודם.

מעבר הורדתי מעט את הפילטרים והעלתי את הרזולוציה ל 2717X1580 זה עולם אחר וכך העולם יישאר למרות שיש לי מסך TV של 1080P ה UPSCALLING מדהים, אני מקבל מינימום 56 FPS כך אבל התמונה מדהימה.

תודה והמשך חג שמח

פורסם

אני גם שידרגתי מ 970 ל 980ti ומשחק את gta על 1080p. התוצאות על המפרט שלי נמוכות משמעותית משלך, גם ב3dmark וגם בgta, ואני עם gsync

פורסם

ברגע שביטלת את VS?YNC תחזיר אותו.( כל פעם שאתה נכנס למשחק) זה אמור לייצב את הנפילות.

ז"א שהנפילות לא יהי ל-30 אלא ל FPS הנכון כמו 56 וכדומה.

שמח שהצלחנו לפתור לך את הבעיה:)

פורסם
  • מחבר

NAKI.......

ראשית תלוי איזה 980 TI רכשת ?

ומה שאר המפרט .............?

התוצאה 18976 היא לגרפיקה של FIRE STRAKE

פורסם

שמואל אמרתי לך שאתם מסתכלים על דברים שונים :)

אתה מסתכל על הציון הסופי והוא מסתכל רק על הגרפיקה:).

פורסם

MATRIX יאללה אוברקלוק!!!!

אתה יכול להוציא מ-980TI בכיף 21000. עם מהירות ליבה של 1550 :)

פורסם

הציון של ברגיל עם 1418MH זה 22XXX בכיף אתה רואה שעם 1550MHZ יש תוספת מכובדת מאוד לציון :)

[ATTACH=CONFIG]9671[/ATTACH]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים