עבור לתוכן

מפרט גיימינג קל - 4250 - פלונטר בלבד.

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 למחשב ,750 מסך.

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל.

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא ,אם ממש יש הבדל אז אפשרי עד 200.

2. מה שימושי המחשב ? בעיקר משחקי רשת / אינטרנט וNFS + SIMS 4.

-מהי הרזולוציה הטבעית של המסך שיחובר למחשב? צריך מסך - גודל 21.5 יספיק בהחלט.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אעדיף שבמשחקים שציינתי אוכל לשחק על מקסימום.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה וסידור חיווט.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? כן רק פלונטר בגלל האפשרות לשלם עד 36 תש'.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? חודש.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? מארז שקט עם מאווררים קדימה + אחורה + למעלה וחלון צד וסידור חיווט ברשת שחורה [תתפלאו יש עדיין חאפרים בתחום].

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? מאמין שלא ,אולי הוספת זכרונות.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: זכרון המחשב הרצוי הוא 250GB בSSD ועוד 500G זכרון רגיל לסרטים וכו'.

*אחרי שקראתי קצת בכמה מקומות הרכבתי מפרט שנראה לי דיי טוב כרגע המפרט ללא זכרון מעבר לSSD כי יש לי פה בבית 500G שבנתים יספיקו

אשמח לקבל ייעוץ במפרט הזה לגבי הכרטיס מסך אולי להוסיף 100 שקל וללכת על הגרסא עם ה 4GB

ולגבי הספק כוח שמגיע עם המארז - יש למישהו חוות דעת האם מרעיש מעבר לרגיל ?

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=34528

נערך על-ידי אור בנאי

פורסם

בחירת רכיבים לא ממש נכונה. מצד אחד לקחת מעבד לא הכי משתלם אם כי טוב ומצד שני לוח אם תקציבי מידי, כמו גם כ. מסך עם קירור סטוק שלא מומלץ.

SSD עדיף Crucial BX100 והספק כוח שממש לא מומלץ. יש באנדלים יקרים במעט אבל לבטח אמינים בהרבה.

פורסם
  • מחבר

תוכל להרכיב הכל כמו שאמרת שאני יבין באמת מה משתלם לי יותר ?

פורסם

בנוסף למה שנאמר בחרת במעבד לא משתלם ובגרסת Tray שמגיע בלי קירור לכן צריך גם לקחת קירור, פשוט תרד במעבד ל4460(קישור) ותוסיף קירור Arctic i11(קישור).

תיקח זיכרון בודד של 8GB(קישור) שגם עולה מעט פחות מאחר ו2x4GB לא באמת ייתן לך שיפור וככה גם תוכל לנצל את כל החריצים במקרה שתרצה לשדרג עד המקסימום שהלוח מקבל בעתיד.

בעניין כרטיס המסך הGTX 960 2GB לא ממש כרטיס משתלם ויש בערך באותו המחיר את R9 280X 3GB(קישור) שחזק ממנו וגם עם יותר זיכרון.

הBX100 250GB(קישור) גם במחיר דומה וגם יש לו 9.31GB יותר ככה שחוץ מהביצועים גם הוא עדיף מהבחינה של הנפח.

מבחינת מארז וספק אני מניח שהבאנדל הבא יהיה עדיף(קישור) ויקר יותר ב42ש"ח.

פורסם
  • מחבר

תודה אחי מאוד עזר אני ישב שוב וירכיב מחדש ולגבי המארז הוא פשוט זוועה וזה משהו שכן משחק אצלי תפקיד חשוב.

לגבי המעבד - אם אני ישאר עם ה 4690 ויוסיף קירור זה בעצם הבדל של 120 שקל מהמעבד הנמוך יותר...לא עדיף ?

פורסם

מיותר להשאר עם 4690 לא באמת תראה הבדל בביצועים ביחס ל4460 ומעבר ל4460 כשהתקציב פחות צפוף אפשר לקחת את 4590 אבל גם אז לא ממש תראה שיפור לכן חבל על הכסף.

בעניין המארז וספק אם אתה מוכן לעלות עוד קצת מאחר וזה לא באנדל אז לקחת את Antec GX500(קישור) שאולי יהיה יותר לטעמך יחד עם Antec VP500P(קישור) ב458ש"ח.

הGX500 כולל חלון, מסנן לאבק שניתן לשטוף אותו במים, 3 מאווררים עם אפשרות לשליטה על המהירות של 2 מהם ואפשרות לקבל כרטיס מסך באורך של עד 380מ"מ ככה שאין לך מה לדאוג אם אי פעם בעתיד תחליף לכרטיס מסך ארוך לא תוגבל ע"י המארז.

לגבי המסך הכי זול שאני רואה עם פאנל IPS שנכנס בתקציב הוא Viewsonic VX2363S בגודל 23' ב724ש"ח(קישור).

נערך על-ידי rony2

פורסם
  • מחבר

טוב נראה כאילו וכמעט הגעתי למפרט סופי אשמח לקבל חוות דעת ומה כדאי לשנות או לשפר במידה והעלות הוספה לא גבוהה מ200.

החלטתי בגלל התקציב והשימוש במחשב לוותר על SSD כי בדרך כלל השימוש הוא משחקי רשת ואינטרנט ובמקומו לשפר מעט את הכרטיס מסך

עם קירור מצויין ובנוסף קירור טוב למעבד.

מארז זול אבל טוב כולל ספק שקט ואיכותי ושיניתי לזכרון 1 של 8g ובעתיד אוסיף עוד אחד.

מה אומרים ?

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=34657

פורסם

לדעתי עדיף להשאר עם הלוח הקודם של ASRock שדיי מציע את אותן התכונות במחיר זול יותר ובכך תעלה בקירור למעבד לi11 שיהיה עדיף.

בעניין ספק הכוח יש במחיר דומה את FSP RAIDER 550W 80+ Silver שמגיע עם 5 שנות אחריות.

את הדיסק הקשיח יש לך דגמים מומלצים של Seagate ST1000DM003 וWestern Digital WD10EZEX רק שהSeagate מגיע עם 3 שנות אחריות במקום 2.

שים לב שהR9 280X(דגם מדויק SR928X3GD5DXO) ששמתי בקישור עולה 1086 ואתה שמת דגם אחר של R9 280X שעולה 1265ש"ח, ואני שם לב שאי אפשר לבחור אותו משום מה דרך הבניית מפרט אז עדיף פשוט לשאול את פלונטר לפני כן מאחר וזה כן קיים באתר לכן יכול להיות שאולי יש להם תקלה.

בכל מקרה לבינתיים אני שם לב שיש לפלונטר גם את HD7950 3GB(ממותג היום מחדש כR9 280 לא הX) אבל עדיין תשאל אותם פשוט לגבי הR9 280X(דגם מדויק SR928X3GD5DXO) ב1086ש"ח(קישור) ויחד איתו המפרט ייצא בסביבות ה3.5K במקום 3.4K .

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים

מעבדים - Intel Socket LGA1150

CM8064601560722 - Intel - i5-4460 Quad core CPU - LGA1150 - 3.2 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1100Mhz - Haswell Refresh - Tray...

שלוש שנים אחריות

כמות: - 1 - 863/846

לוחות אם - Intel LGA1150

B85M-Pro3 - ASRock - Socket LGA1150 CPU (Haswell, Broadwell) support - Intel B85 chipset - 4x Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Graphics with VGA, DVI-D, HDMI video outputs - 1x PCI Express x16 slots - ...

שלוש שנים אחריות

כמות: - 1 - 279/273

זכרונות - DDR3 - לנייח

HX316C10FW_8 - HyperX - 8GB DDR3 1600MHz CL10 - 1.5v - PC3-12800 - HyperX Fury Series - White - HX316C10FW/8...

אחריות לכל החיים

כמות: - 1 - 239/234

כרטיסי מסך - AMD PCIe

S7953GD5HB - Sapphire - AMD Radeon HD7950 GPU - 3GB 384bit GDDR5 memory - PCIe x16 3.0 interface - Eyefinity technology support - DVI, HDMI, Dual Mini DisplayPort - GPU/Memory clock 850/5000 MHz - GPU clock with BOOST up to ...

שלוש שנים אחריות

כמות: - 1 - 968/949

דיסקים קשיחים ו SSD - SATA

ST1000DM003 - Seagate - 1TB - 3.5 inch - SATA3 6Gb/s - 7200rpm - 64MB Cache - Barracuda 7200.14 series...

שלוש שנים אחריות לפי תקנון יצרן

כמות: - 1 - 257/252

מארזי מחשב - ATX מארז

GX300 - Antec - GX300 mid tower - Window - USB3.0 and USB 2.0 front ports - 6x 3.5 inch bays also compatible with 2.5 inch drives - 2 120mm fans included (Front with Blue LED) - Blue LED on top (Front) - ATX - Dimens...

שנה אחריות

כמות: - 1 - 207/203

ספקי כח - ATX

RA-550 - FSP - RAIDER 550W - RAIDER Series, 80 PLUS Silver certified, it comes with the +12V single rail and SATA array cable design, RAIDER is made for gamers and hardware enthusiasts. ...

חמש שנים אחריות

כמות: - 1 - 334/327

פתרונות קרור - מאווררים למעבדים

UCACO-FI11001-CSA01 - Arctic - Arctic Freezer i11...

שנה אחריות

כמות: - 1 - 154/151

DVD צורבים תקליטורים ו - פנימי SATA DVD צורב

GH24NSB0 - LG - x24 DVD-RW Drive with M-DISC™ Support - Burns DVD+R/-R discs at 24x speed - SATA interface - Black (GH24NSC0)...

שנתיים אחריות

כמות: - 1 - 84/82

שרות במעבדות פלונטר - הרכבת חלקים

SERVICEFORUM - Plonter - הרכבת מחשב, חיווט ובדיקות מקיפות חינם להזמנה של חבר פורום. זיכרו למלא בעת פתיחת בכרטיס הלקוח מאיזה פורום הגעתם או הודיעו לנו אחרי...

כמות: - 1 - 1/1

3386.00 / 3318

המחיר אינו כולל משלוח

עד 3 תשלומים ללא ריבית אלא אם מצויין אחרת במפרט המוצר

המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה

הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה

קישור להצעת המחיר

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=34668

פורסם

^ לא הבנתי איך הגעת בסוף ל 7950 :) אין ספק שה 280X חזק יותר ועדיף, חיסכון של 80 שקלים לא ישתלם פה. או ביכלל לראות כמה מדגמי ה 380 החדשים שבערך באותה רמת ביצועים כמו ה 280X ומחיר דומה אבל בעלי תמיכה רחבה יותר ב DirectX 12 מה שיכול להיות משמעותי בעתיד.

פורסם
  • מחבר

עכשיו ראיתי שהם הורידו אותו בהאתר אני מחר אתקשר אליהם ואשאל לגבי זה חוץ מזה מפרט מעולה תודה רבה !

פורסם
^ לא הבנתי איך הגעת בסוף ל 7950 :) אין ספק שה 280X חזק יותר ועדיף, חיסכון של 80 שקלים לא ישתלם פה. או ביכלל לראות כמה מדגמי ה 380 החדשים שבערך באותה רמת ביצועים כמו ה 280X ומחיר דומה אבל בעלי תמיכה רחבה יותר ב DirectX 12 מה שיכול להיות משמעותי בעתיד.
אתה קורא רק מה שאתה רוצה לקרוא? כי ציינתי

שים לב שהR9 280X(דגם מדויק SR928X3GD5DXO) ששמתי בקישור עולה 1086 ואתה שמת דגם אחר של R9 280X שעולה 1265ש"ח, ואני שם לב שאי אפשר לבחור אותו משום מה דרך הבניית מפרט אז עדיף פשוט לשאול את פלונטר לפני כן מאחר וזה כן קיים באתר לכן יכול להיות שאולי יש להם תקלה.

בכל מקרה לבינתיים אני שם לב שיש לפלונטר גם את HD7950 3GB(ממותג היום מחדש כR9 280 לא הX) אבל עדיין תשאל אותם פשוט לגבי הR9 280X(דגם מדויק SR928X3GD5DXO) ב1086ש"ח(קישור) ויחד איתו המפרט ייצא בסביבות ה3.5K במקום 3.4K .

אז שמתי זמנית את ה7950 ואמרתי לו יותר מפעם אחת לשאול לגבי הR9 280X וכן אני מודע לתמיכה עם הDX12 וכמו שאפשר לראות בסופו של דבר הורידו אותו אז כנראה שלא סתם לא היה ניתן לבחור ועכשיו הוא בכלל בחר בGTX960 4GB ואני דיי בטוח שיש לו העדפה גם לNvidia(גם אם הוא לא מציין במפורש).

בכל מקרה באותה המידה אני יכול להעיר על ההודעה הראשונה שלך כי מה הטעם להגיב ולהגיד לו רק שהמפרט לא טוב מבחינת בחירת החלקים ואחרי כל זה להציע רק חלק אחד עדיף כשיכלת תוך דקות להרכיב לו מפרט עדיף על אותה ההודעה :) .

בעניין המפרט האחרון למה אתה ממשיך לבחור 2x4GB מאשר 1x8GB סתם מיותר ועולה קצת יותר, הבנתי גם שמשום מה חשוב לך שצבע הזכרון יהיה לבן.

קירור עדיף את הi11 שהומלץ לא מעט פה בפורום והוא גם שקט יותר.

בנוסף בחרת בWD10EZEX עם שנתיים אחריות מאשר בSeagate עם 3 שנות אחריות אז אולי גם פה יש לך העדפה שאתה לא מציין.

הינה המפרט עם שינוי בקירור ובזכרונות

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=34710

נערך על-ידי rony2

פורסם
  • מחבר

חחח אתה צודק בקטע שבכל מפרט בחרתי בבטוקים הלבנים אבל לא חייב רק אותם פשוט אני יודע שהם טובים ואם יש בחירת צבע אז יותר טוב ,אני יקח סטיק אחד של 8 הרבה העירו לי על זה.

לגבי הזכרון קראתי מקודם שבאמת הברקודה עדיף אז נראה לי שהצלחנו למצוא סוף סוף את המחשב המיועד ,תודה על העזרה עכשיו רק נשאר להחליט סופית על מארז רק מטעמי יופי :)

פורסם

אין צבע שהוא טוב יותר, הזכרון עם הגוף קירור בצבע כחול זול יותר בשקל שזה זניח ובלי גוף קירור אפילו יותר זול.

מה רע בGX500?

נראה טוב לדעתי ואם זה לא יהיה באנדל זה יעלה קצת יותר בנפרד.

נערך על-ידי rony2

פורסם
  • מחבר

דרך אגב אם אני לוקח את הבאנדל שמגיע עם ה400 וואט זה יספיק לי ?

בגדול בדקתי ורשום שהכרטיס מסך מומלץ 400 וואט אבל זה לא גבולי ? עדיף לקחת את ה VP 500 Antec או להוסיף עוד 100 שקל ולקחת את ה Antec 520 Plus 80 ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים