עבור לתוכן

מחפש מסך 23-27" לגיימינג 2000-2500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני מחפש להחליף את המסך שלי כרגע לצורך גיימינג בעיקר.

דבר ראשון - אני מתלבט בין אם ללכת על 2 מסכים 1080p של 23/24 אינצ' או ללכת על אחד של 27 1440p, לא לגמרי בטוח לגבי הכל במיוחד בגלל שכרגע עדיין יש לי את הGTX 770 2GB (מתכנן לשדרג ל980Ti מתישהו בקרוב... כשיהיה תקציב גם לזה, לא בטוח רק מה לשדרג קודם).

חשבתי לקנות אולי רק מסך אחד (24 אינצ') אבל הקטע העיקרי הוא שאני שונא לשחק על כמה מסכים עם הפלסטיק המעצבן הזה מסביב אז חשבתי בכיוון 2 מסכים וU2414H של DELL.

דיברתי קצת עם חבר היום והוא הזכיר לי לגבי כל המסכים הקוריאנים של ה1440p 120hz וחשבתי שאולי שווה להסתכל על כמה.

לגבי רזולוציה/פאנל/refresh rate והכל אין לי בכלל ניסיון בגיימינג עם מסכים גדולים מ1080p אז המעבר הזה לא הכי חשוב לי, פאנל מעדיף IPS וגם לגבי הrefresh rate אני לא חושב שיש משחק חוץ מBF3 שאני יכול להריץ על הsettings שאני רוצה ומשיג בו מעל 60-80FPS אז כעיקרון זה לא הדבר הכי חשוב לי (גם אני לא ממש משחק competitive ככה שזה סתם עוד פיצ'ר מגניב שישפר את האיכות) אז שוב, 60hz או 120hz לא ממש משנה לי ולא נראה לי שאני אלך על GSync כי אין לי ממש תקציב לזה (מחפש במקביל גם אוזניות)

אפשר כמה המלצות?

תודה

פורסם

באופן כללי - למשחקים לא הייתי הולך על זוג מסכים. או בודד או שלישייה.

בתקציב תוכל למצוא QHD "27 טוב, או שלושה FHD "23 (קצת מעבר לתקציב).

שלישייה של FHD תכביד יותר על המחשב מאשר QHD בודד.

אישית הייתי הולך על ה"27 QHD

(QHD=1440P, FHD=1080P)

פורסם
  • מחבר
באופן כללי - למשחקים לא הייתי הולך על זוג מסכים. או בודד או שלישייה.

בתקציב תוכל למצוא QHD "27 טוב, או שלושה FHD "23 (קצת מעבר לתקציב).

שלישייה של FHD תכביד יותר על המחשב מאשר QHD בודד.

אישית הייתי הולך על ה"27 QHD

(QHD=1440P, FHD=1080P)

לגבי המסך QHD, יש איזה דגם מסויים שאתה ממליץ?

ראיתי בארץ את הDell U2715H וחיפשתי עוד כל מני מסכים קוריאנים ומצאתי את הQNIX QX2710 ואת הX-Star DP2710, רק שמוזר לי קצת שיש להם רק חיבור DVI (לא שזה ממש מפריע לי...)

בכל מקרה אתה ממליץ על משהו מהם ואם כן על איזה?

תודה!

נערך על-ידי FireCharge

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים