עבור לתוכן

המלצה למודם שמתאים לתשתית בזק (יש לי נתב asus rt-ac68u).

Featured Replies

פורסם

היי,

למישהו יש המלצה למודם שמתאים לתשתית בזק? ( עדיפות לתמיכה ב- g.vector , g.inp + פורטים של 1g)

כמו כן, מבדיקה קצרה שעשיתי, נראה שאני רחוק מהמרכזייה, לכן מודם עם שבב של broadcom כנראה עדיף.

פורסם
  • מחבר
בגלל שללכת לרשימה זה לא עוזר ל-99 אחוז מהאנשים, פשוט קח לינק למוצר הכי מומלץ -

http://www.pccenter.co.il/product/%D7%A0%D7%AA%D7%91--%D7%9E%D7%95%D7%93%D7%9D-tp-link-vdsl2adsl2-modem-router-td-w9970

כן, זה גם מה שאני חושב.

הבעיה שלא כתוב כלום באתר הרשמי על g.inp.

שאלתי בפורום שלהם, נראה מה יענו.

נערך על-ידי sLinkAge

פורסם
בגלל שללכת לרשימה זה לא עוזר ל-99 אחוז מהאנשים, פשוט קח לינק למוצר הכי מומלץ -

http://www.pccenter.co.il/product/%D7%A0%D7%AA%D7%91--%D7%9E%D7%95%D7%93%D7%9D-tp-link-vdsl2adsl2-modem-router-td-w9970

ואיך הגעת להחלטה שהוא הכי מומלץ? המלצה אפשר לתת רק על פי רשימת דרישות ומכיוון שהשואל לא פירט כאלה, נתתי לו רשימה כך שיוכל להתחיל לחקור ולראות מה מתאים לו יותר - אולי הוא מעדיף יציאות של 1G ולא של 100M, אולי הוא רוצה תמיכה אלחוטית בתקן AC ולא מספתק רק ב-N, אולי הוא ירכוש נתב זול ב-EBAY - יסב אותו למודם וירכוש נתב עצמאי. יש כל כך הרבה אפשרויות שלתת המלצה לדגם ספציפי אחד זה לא רציני ולא מקצועי.

פורסם
  • מחבר
ואיך הגעת להחלטה שהוא הכי מומלץ? המלצה אפשר לתת רק על פי רשימת דרישות ומכיוון שהשואל לא פירט כאלה, נתתי לו רשימה כך שיוכל להתחיל לחקור ולראות מה מתאים לו יותר - אולי הוא מעדיף יציאות של 1G ולא של 100M, אולי הוא רוצה תמיכה אלחוטית בתקן AC ולא מספתק רק ב-N, אולי הוא ירכוש נתב זול ב-EBAY - יסב אותו למודם וירכוש נתב עצמאי. יש כל כך הרבה אפשרויות שלתת המלצה לדגם ספציפי אחד זה לא רציני ולא מקצועי.

1) בהתחשב בזה שאני לא צריך נתב( כמו שכתבתי בכותרת, יש לי כבר ac68u), אלא רק מודם, n/ac לא רלוונטי.

2) אחריי שקראתי קצת, הבנתי שאם אני רוצה רק מודם, חיבור של 100M זה מספיק.

כל המודממים כיום תומכים רק ב- 17a או 30a מה שזה אומר שבמקסימום הם תומכים ב- 100/100 download/upload (גם מודמים עם יציאות של 1gbe)

לכן אם מחפשים רק מודם, 100M זה מספיק.

לכן הדברים היותר חשובים בשבילי הם g.inp, g.vector ושבב של broadcom .

לכן מה שבסוף קניתי הוא ZTE ZXHN H168N

שזה בדיוק אותו שבב כמו ב- ZyXEL VMG1312-B10A.

גם אם בסוף הוא יהיה פחות טוב, רק בשביל החוויה שווה לבדוק אותו.

פורסם

גם אני הפעלתי קצת common sense והבנתי שהוא לא צריך נתב ולכן כל חצי מהראוטרים שם מיותרים.

למי שיש נתב חזק מספיק מודם, ועד כמה שכניסות ג'יגה ביט הן דבר נחמד,

הן מיותרות עבור חיבור בין מודם לראוטר כי המהירות האפקטיבית של בזק מוגבלת גם ככה.

הסיבה שלדעתי ה-9970 עדיף על שאר הראוטרים שם זה בגלל המחיר הנמוך שלו באופן יחסי לשאר והתמיכה בוקטורינג.

אם יש שם נתב שמאפשר מהירות חיבור גבוה כמוהו לאינטרנט בפחות כסף, אני אשמח להכיר אותו.

פורסם

אני לא יודע על סמך מה החלטת שהוא הפתרון הכי טוב.

לא מופיע שם שהוא תומך ב-vdsl או וקטורינג שהם דרישות בסיסיות למהירות גבוה בחיבור לבזק.

שנית, למי שרוצה לקנות מודם לפעמים חשוב עניין של אחריות ובטחון שהוא יתאים לתשתית בארץ - שגם במקרה הזה אין לך מושג אם זה יעבוד.

מתוך רשימה של מוצרים חדשים שנמכרים בארץ וניתן לקבל עליו את כל הפרטים - אפשר למצוא אחד בולט.

אבל להביא מוצר משומש מאיביי, שאין לך שום הוכחה שהוא יפעל בארץ ואת הביצועים שלו זה ממש לא נקרא אצלי פתרון.

פורסם

מי אמר הכי טוב? אמרתי זול. תיקנתי את הלינק. C1000Z היה צריך, נתתי ל-C1000W.

נערך על-ידי Sharks

פורסם

מחיר פתיחה - 10 דולר, ולא בטוח שזה המחיר הסופי.

משלוח - עוד 39 דולר

סה"ך זה כבר קרוב ל-200 שקל למוצר משומש שבכלל לא בטוח שיעבוד בארץ.

צריך להיות טיפש גמור כדי לשלם 200 שקל על מוצר משומש שלא ברור איך יעבוד, במקום 330 על מוצר חדש עם 3 שנים אחריות שיעבוד בוודאות.

פורסם

אמרתי זול. רוצה הסבר מה זה זול?

פורסם

פתרון זול אומר מוצר שפותר את הבעיה והוא זול.

במקרה הזה זה לא נכנס תחת ההגדרה של פתרון.

אפשר גם לקנות לפי ההיגיון שלך ביצת הפתעה של קינדר ולחבר אותה לראוטר.

זה אפילו יותר זול

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים