עבור לתוכן

לקראת הפרק החדש: משחקי סדרת Heroes of Might and Magic בהנחה בסטים

Featured Replies

פורסם

גם המחשק הזה מחייב UPLAY...

כנראה שגם בו אני לא אשחק

פורסם

או פשוט להוריד את זה בחינם כמו 99% ממשחקי המחשב..

פורסם

:nono:

עם המבצעים שיש היום... למה להוריד??

במשך שנים אנשי תירצו את ההורדות הפיראטיות במחירים הגבוהים של המשחקים.

הנה היום יש מבצעים כמעט כל השנה...

קצת סבלנות

פורסם
גם המחשק הזה מחייב UPLAY...

כנראה שגם בו אני לא אשחק

מה הבעיה שלך עם uplay?

פורסם

חוץ מהבעיות הטכניות והבאגים הדבלים...

העובדה שלכל משחק יש פלטפורמה משלו כי המפיצה רוצה לדחוף לך פרסומות בפנים.

למה אני צריך UPLAY ואוריג'ין וסטים ועוד מי יודע כמה פלטפורמות.... לא תודה.

כל המשחקים שלי מרוכזים בסטים ונוח לי.

פורסם

הלוואי שכל המשחקים שלי היו בסטים.. יש לי גם אוריג'ין ויופלאי, ועכשיו גם gog בגלל ויט'שר. מה אפשר לעשות.. אני לא אפסול משחקים טובים בגלל פלטפורמה לא טובה, אגב, הם שינו את הממשק לא מזמן

פורסם
הלוואי שכל המשחקים שלי היו בסטים.. יש לי גם אוריג'ין ויופלאי, ועכשיו גם gog בגלל ויט'שר. מה אפשר לעשות.. אני לא אפסול משחקים טובים בגלל פלטפורמה לא טובה, אגב, הם שינו את הממשק לא מזמן

אתה לא, אני כן. יש לי מספיק משחקים טובים ברשימה ומעט מידי זמן בשביל כולם.

למרות שאני מעריץ גדול של הסדרה, אני מעדיף להישאר עם הזכרון הטוב והנוסטלגי שיש לי ממנה.

אם בהמשך הדרך הם יבטלו את חובת הUPLAY (אני בספק אם זה יקרה), אני אשקול לקנות את המשחק. אבל עד אז אלוהים גדול....

פורסם
או פשוט להוריד את זה בחינם כמו 99% ממשחקי המחשב..

עם מחירים כאלה אין שום סיבה לא להחזיר קצת למי שישב שנים ותיכנת את המשחק

ובהורדה אי אפשר לשחק ברשת ועוד כך מיני דברים קטנים שאין שם

פורסם
מה שבא היום בחינם עולה מחר ביוקר. כל התרבות הפיראטית הזו הרסה את האמנות של משחקי המחשב.

חלאס כבר עם הקשקוש הזה.

עם מחירים כאלה אין שום סיבה לא להחזיר קצת למי שישב שנים ותיכנת את המשחק
אתה יכול להיות סמוך ובטוח שכשאתה קונה בסטים משחק בן 15 שנה בגרוש וחצי, אף אחד ממי ש"ישב שנים ותיכנת את המשחק" לא רואה מכך אגורה.

אם אתה רוצה לתגמל יוצרי משחקים - תקנה את המשחקים שלהם במחיר מלא כשהם חדשים בשוק. זה כסף שהולך חזרה אליהם כהחזר השקעה ומזין את תעשיית המשחקים לפיתוחים עתידיים.

הגרוש וחצי הזה שאתה משלם עכשיו הולך רובו ככולו למימון הפעילות של המפיץ, וגם אם איזו אגורה שחוקה ממנו הולכת לטובת מישהו שהוא "בעל הזכויות" במשחק, הקשר בינו לבין המפתחים המקוריים הוא מקרי ביותר, ואין לזה שום השפעה חוץ מלתת לך הרגשה טובה של "לא גנבתי, איזה אדם הגון וישר אני".

פורסם
אחלה צורת התבטאות מצוות הפורומים

אני מקווה שאתה לא מדבר ככה לחברים שלך

אם יש לך

הוא עוד יחסית עדין... כשאני רוצה באמת לתגמל יוצרי משחקים, אני קונה גרסת זהב בקניה מוקדמת.

לצערי בפעם הקודמת שעשיתי את זה הצטערתי על זה מאוד.. (arkham knight)

פורסם

הכל עניין של תקציב שמשקיעים בכל חלק מתהליך הפיתוח. WB השקיעו בפיתוח לקונסולות אבל לא השקיעו בפורט למחשב, זרקו אותו על מפתחת שאין לה כמעט נסיון בפיתוח למחשב ועוד ככל הנראה קבעו דד ליין קצר במיוחד שלא מאפשר לפתח פורט סביר בזמן הזה.

פורסם

הרמת לו להנחתה... :)

פורסם
הכל עניין של תקציב שמשקיעים בכל חלק מתהליך הפיתוח. WB השקיעו בפיתוח לקונסולות אבל לא השקיעו בפורט למחשב, זרקו אותו על מפתחת שאין לה כמעט נסיון בפיתוח למחשב ועוד ככל הנראה קבעו דד ליין קצר במיוחד שלא מאפשר לפתח פורט סביר בזמן הזה.

אילן על תעלב אבל זה ממש לא מעניין לי את הלחי השמאלית...

שאתה קונה מוצר אתה קונה מוצר מוגמר. התפקיד של המוכר הוא לדאוג שהמוצר הזה יהיה באיכות מסויימת שמצפים ממנו להיות.

זה שהם זרקו *** והוציאו את זה לאיזה חברה באיזה חור ללא נסיון, זה ממש לא מעניין אותי. זה תירוץ די זול.

בגלל זה אני כבר לא קונה משחקים בהדמנה מוקדמת או אפילו לא מייד אחרי שהם יוצאים.

נפלתי פעמיים. לא עוד.

לא יקרה שום דבר אם אני אחכה למשחק כמה חודשים.

פורסם

לא המוכר אחראי לזה, זה גם לא מעניין את המוכר ואפילו מעניין אותו פחות ממך. מי שאחראי זה מי שאחראי למשחק.

אני מסכים שזה לא צריך לעניין אותך כלקוח סופי איזה מפתחת פיתחה את המשחק אבל אין מה לעשות זה המצב היום שפשוט זורקים על שחקני ה pc.

מה שאנחנו יכולים לעשות כקהילה זה לא לקנות משחקים בהזמנה מוקדמת או משחקים שבורים ואך ורק זה יכול לעזור במשהו.

אם מה שקרה עם arkham knight יקרה גם עם משחקים שבורים נוספים שיעזו לשחרר בעתיד אז אנחנו נוכל לראות שיפור - כי כמו בכל דבר אחר בעולם העסקים המקום הכי כואב זה הכיס ואם מפיצות יתחילו לראות שכשהן משחררות משחק פגום ההכנסה שלהן נפגעת (משמעותית, קהילת שחקני ה PC היא לא קהילה קטנה בכלל) הן יתחילו לחשוב פעמיים לפני שיחזרו על אותה טעות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים