פורסם 2015 בספטמבר 2210 שנים שלוםאני הבנתי ש deepfreeze לא שומרת נתונים במחשב וברגיסטריאז התקנתי תוכנה זמנית ל3 ימי ניסיון ואחרי כיבוי והדלקה כל קבצי ההתקנה של התוכנה נמחקואבל כנראה שנשמרו ערכים ברגיסטריכי כשהתקנתי שוב את התוכנה רשום נותרו עוד יומיים ניסיוןאיך זה יכול להיות אם deepfreeze לא שומרת כלל נתונים אחרי כיבוי?תודה.
פורסם 2015 בספטמבר 2210 שנים לא מכיר את התוכנה הנל אבל מן הסתם היא שומרת מידע בappdata או מבצעת אימות מול שרת.
פורסם 2015 בספטמבר 2210 שנים מחבר הקטע deepfreeze שומרת על המחשב גם אם יש וירוסים והכל, יענו הגנה הרמטית אחרי כיבוינמחקו הקבצים מהמחשב של התוכנה הניסיונית אחרי כיבוי ואחרי התקנה מחדש, תקופת הניסיון פגהזה היה אמור להתחיל את תקופת הניסיון מההתחלה...מישהו יודע משהו?
פורסם 2015 בספטמבר 2210 שנים נראה לך שחלק מיכולות התוכנה תשמש כדי לעקוף את מנגנון הרישוי של עצמה?תקנה את התוכנה. נערך 2015 בספטמבר 2210 שנים על-ידי multicore
פורסם 2015 בספטמבר 2310 שנים מחבר נראה לך שחלק מיכולות התוכנה תשמש כדי לעקוף את מנגנון הרישוי של עצמה?תקנה את התוכנה.זה לא שנראה לי שחלק מיכולות התוכנה תשמש עקיפת מנגנון רישויאלא התוכנה אם היכולות של התוכנה כל כך חזקות כדי להימנע מוירוסים והאקרים וכל זה ולא שומרת אף מידע אחרי כיבוי אז גם את זה זה לא אמור לשמור... זה מה שאני אומר... לא?
פורסם 2015 בספטמבר 2410 שנים האקרים? מה נסגר עם האנשים בזמן האחרון? מה ההגיון שמנגנון רישוי של תוכנה יהיה תלוי במשהו שהיא בעצמה משנה? לפעמים אני פשוט בהלם מדרך החשיבה של האנשים פה... לסיכום: תקנה את התוכנה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.