פורסם 2015 בספטמבר 2110 שנים אני הורדתי את הקובץ התקנה. בתיקית הביית.בהוראות ההתקנה רשוםQuick install============= In terminal,1) Goto source directory 2) Execute make command as root make make installהשאלה שלי היא בטרמינל איך אני מגיע לתיקיית המקור?זה שם הקובץXFiDrv_Linux_Public_US_1.00.tar.gzאמרו לי שאם הקובץ בתיקיית הבית אז לא צריך לרשום כלום או לרשום /~ אז אני רשמתי רק את שם הקובץ בטרמינל אבל הטרמינל רשם לי שלא נמצאה הפקודה, ואני הבנתי שלא צריך בינתים לבצע פקודהאז אני רשמתי בטרמינל sudo make, והטרמינל לא מכין כלום.מה הסיבה? נערך 2015 בספטמבר 2110 שנים על-ידי רמי אשכנזי
פורסם 2015 בספטמבר 2210 שנים תחלץ את הקבצים מהקובץ הדחוס שהורדת לתיקייה מסויימת.נווט בטרמינל אל התיקייה הזו.ואז תתן פקודת make
פורסם 2015 בספטמבר 2210 שנים רמילא מצאת את הדרייבר הזה במנהל החבילות? אתה בטוח שהדריבר הזה כבר לא מותקן? איך בדקת את זה?
פורסם 2015 בספטמבר 2210 שנים משהוא שאתה חייב להיות מודע אליו : להרבה יצרני חומרה אין שמץ איך דברים עובדים בלינוקס. הם פשוט זורקים איזה שהוא installer בשביל לאמר שיש התקנה..... בהרבה מקרים אחרים ה installer בסדר, אבל הוא מיועד בשביל מי שיוצר את מערכת הלינוקס ולא בשביל המשתמשואני אומר את זה בקשר לכך שהתקנה דרך make install עוקפת את מנהל ההתקנות, אם כל ההשלכות של זה : - אין הגנה מהתנגשויות - אין ודאות שההתקנה לא תהרוס משהוא אחר במערכת (אוליי בצורה שהיא לא תעלה) - אין uninstall - אוליי הכול יעבוד בצורה תקינה, אבל משהוא ייהרס אחרי זה כשתעדכן משהוא אחר (קרנל, udev, מערכת init...)בענין udev ו init, בכמה שנים האחרונות היה הרבה הלאגן בעניין ומציאותית היום רוב מערכות לינוקס משתמשות בבלוק יחיד שמאחד את הפעולות האלה, שנחות משמעותית מהבלוקים הסטנדרטיים שהיו, וגם לא תואם אליהם - יש מקום לתקלות אם קובץ התקנה כלשהוא שנבנה לעבוד אם הבלוקים הסטנדרטיים בעבר מותקן על המערכת החדשה....
פורסם 2015 בספטמבר 2210 שנים מחבר רמילא מצאת את הדרייבר הזה במנהל החבילות? אתה בטוח שהדריבר הזה כבר לא מותקן? אני רשמתי בחיפוש במנהל החבילות את זהXFiDrv_Linux_Public_US_1.00.tar.gzוהוא לא מצא את החבילה הזאת. נערך 2015 בספטמבר 2210 שנים על-ידי רמי אשכנזי
פורסם 2015 בספטמבר 2210 שנים למה נראה לך שהיא מופיעה באותו שם בדיוק במערכת ההתקנות ? ועוד אם tar.gz בסוף ?
פורסם 2015 בספטמבר 2210 שנים אני רשמתי בחיפוש במנהל החבילות את זהXFiDrv_Linux_Public_US_1.00.tar.gzוהוא לא מצא את החבילה הזאת.עדיין לא הסברת למה אתה חושב שאתה צריך את הדרייבר הזה ואיך אתה יודע שהוא לא מותקן.
פורסם 2015 בספטמבר 2210 שנים מחבר עדיין לא הסברת למה אתה חושב שאתה צריך את הדרייבר הזה ואיך אתה יודע שהוא לא מותקן.איך אני יכול לדעת שהוא מתקין? נראה לי שהדרייבר הזה יתן לי יותר אפשרויות בנושא של הקול בלינוקס. נערך 2015 בספטמבר 2210 שנים על-ידי רמי אשכנזי
פורסם 2015 בספטמבר 2210 שנים יש לי הצעה מדהימה בשבילך -במקום כל הזמן לחשוב איך לשפר, אולי, פשוט, תתחיל להשתמש ?
פורסם 2015 בספטמבר 2210 שנים מחבר יש לי הצעה מדהימה בשבילך -במקום כל הזמן לחשוב איך לשפר, אולי, פשוט, תתחיל להשתמש ?דבר אחד אני יודע, אין בינינו התאמה בכלום.
פורסם 2015 בספטמבר 2210 שנים מחבר למה נראה לך שהיא מופיעה באותו שם בדיוק במערכת ההתקנות ? ועוד אם tar.gz בסוף ? אז באיזה עוד שמות זה יכול להיותכדי להיות בטוח שזה באמת הדרייבר הנכון?
פורסם 2015 בספטמבר 2210 שנים מחבר תחלץ את הקבצים מהקובץ הדחוס שהורדת לתיקייה מסויימת.נווט בטרמינל אל התיקייה הזו.ואז תתן פקודת makeאני מבין עד עכשיו שבטרמינלcp זה פקודת העתקהrm זה פקודת מחיקה mv זה פקודת העברה ואו שינוי שםcat זה פקודה להראות את עיקר המידע של הקובץהשאלה שלי היא מה הפקודה בלינוקס כדי לנווט אל תיקייה כלשהי? נערך 2015 בספטמבר 2210 שנים על-ידי רמי אשכנזי
פורסם 2015 בספטמבר 2310 שנים השאלות הראשונות שעליך לשאול את עצמך הן מה שהמשתשים שאלו אותך בעמוד הקודם. אחרי זה ורק במידה ויש לך מה לחפש בתוכנה שאתה מנסה להתקין, כל היתר
פורסם 2015 בספטמבר 2310 שנים דבר אחד אני יודע, אין בינינו התאמה בכלום.כנראה.וזה כנראה ההסבר מדוע אני משתמש בלינוקס כבר 7 (לפחות) שנים, והוא מותקן אצלי על 3 מחשבים בעוד אתה ....תעצור לחשוב על זה קצת.
פורסם 2015 בספטמבר 2310 שנים מחבר השאלות הראשונות שעליך לשאול את עצמך הן מה שהמשתשים שאלו אותך בעמוד הקודם. אחרי זה ורק במידה ויש לך מה לחפש בתוכנה שאתה מנסה להתקין, כל היתרשאל אותי רק משתמש אחד ואני עניתי לו שאני מאמין שבתוכנה הזאת יש יותר אפשרויות למוסיקה.אז מעניין אותי לדעת איך מתקינים אותה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.