עבור לתוכן

AMD Radeon 7870 xt לא עולה

Featured Replies

פורסם

היי חברים, יש לי בעיה עם כרטיס המסך שלי. לפעמים כשאני מחדש את המחשב הוא פשוט לא עובד. אני נכנס למנהל ההתקנים ורואה שהמחשב מזהה רק את כרטיס המסך המובנה על לוח האם. איך אפשר לתקן את הבעיה הזאת?

פתחתי את המארז, בדקתי אם המאווררים פועלים, הכל תקין. בגלל שזאת בעיה שחוזרת על עצמה כל כמה חודשים, הוצאתי והחזרתי שוב למקומו את כרטיס המסך, אבל זה לא לא פתר את הבעיה. ניסיתי גם לעדכן את הדרייבר - הסרתי את catalyst והתקנתי אותו שוב, אבל הוא לא מופיעה כאשר אני לוחץ לחיצה ימנית על שולחן העבודה (כמו שבד"כ זה אמור להופיע). אשמח אם מישהו יוכל לייעץ מה עוד ניתן לעשות...

תודה.

פורסם

סלח לי אבל לא הבנתי מזאת אומרת ״לחדש״?

בכל אופן נשמע כמו בעיית דרייברים

תשתמש בתוכנה DDU כדי להסיר ולהתקין

מומלץ להסיר את הדרייבר כשהכרטיס החיצוני מנותק ולהשתמש במובנה

פורסם
  • מחבר
סלח לי אבל לא הבנתי מזאת אומרת ״לחדש״?

בכל אופן נשמע כמו בעיית דרייברים

תשתמש בתוכנה DDU כדי להסיר ולהתקין

מומלץ להסיר את הדרייבר כשהכרטיס החיצוני מנותק ולהשתמש במובנה

guylederer0 - תודה על תשובתך, אבל לצערי זה לא עזר. השתמשתי ב-DDU במצב בטוח ואחרי שהתוכנה אתחלה מחדש את המחשב ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים אבל הם לא הותקנו.

לגבי "מחדש", התכוונתי מאתחל.

אני אבוד עצות :/

פורסם

תלחץ לחיצנ ימנית על המחשב שלי,

מאפיינים

מנהל התקנים

תצלם את המסך ושים פה

פורסם
  • מחבר
תלחץ לחיצנ ימנית על המחשב שלי,

מאפיינים

מנהל התקנים

תצלם את המסך ושים פה

[ATTACH=CONFIG]9561[/ATTACH]

פורסם

לא פותח.

תעלה את התמונה לפה

http://imgur.com/

ואז שים קישור

פורסם

משהו פה לא מסתדר לי.

איך המסך שלך מחובר כרגע למחשב?

כתוב שהמסך מחובר בVGA למרות ש7870 לא אמורה להיות יציאת VGA.

אתה בטוח שהמסך מחובר לכרטיס מסך עצמו, ולא לכרטיס המובנה של הלוח אם?

פורסם
  • מחבר
משהו פה לא מסתדר לי.

איך המסך שלך מחובר כרגע למחשב?

כתוב שהמסך מחובר בVGA למרות ש7870 לא אמורה להיות יציאת VGA.

אתה בטוח שהמסך מחובר לכרטיס מסך עצמו, ולא לכרטיס המובנה של הלוח אם?

IDOnoach - המחשב כרגע מחובר ליציאת VGA של לוח האם. בד"כ מתחת ל-display adapter אמור להופיע כרטיס המסך ואז אפשר לעבור לחבר את כבל ה-DVI לכרטיס מסך (ניסיתי וזה לא עובד כרגע, המסך לא מקבל אות מכרטיס המסך).

פורסם

של איזה חברה הכרטיס שלך?

האם ניסיתי להוריד את הדרייבר העדכני משם ? (לצורך העניין את הדרייבר אתה לא אמור להוריד מAMD אלא מיצרנית הכרטיס הספיציפית- MSI, SAPPHIRE וכו...)

פורסם

חיברת 6+6 מהספק כח לכרטיס ? אם כן ועדיין לא עובד , תנסה סלוט אחר של PCI-E , אם עדיין לא עובד תנסה יציאה אחרת בכרטיס (HDMI)

פורסם
  • מחבר
של איזה חברה הכרטיס שלך?

האם ניסיתי להוריד את הדרייבר העדכני משם ? (לצורך העניין את הדרייבר אתה לא אמור להוריד מAMD אלא מיצרנית הכרטיס הספיציפית- MSI, SAPPHIRE וכו...)

כרטיס המסך שלי הוא Sapphire 7870 XT ואין אותו ברשימת הדרייברים באתר של Sapphire... יש הפנייה להוריד את תוכנת catalyst של AMD עצמה.

זה התוצאה של ה-autodetect

[ATTACH=CONFIG]9563[/ATTACH]

פורסם

הכרטיס לא מחובר כמו שצריך , או שהוא לא תקין.

כדי שיזהה אותו אתה צריך להתחבר דרכו ולא דרך הכרטיס המובנה

פורסם

או שהספק הזדקן ולא מסוגל להפעיל את הכרטיס, או שהכרטיס מת, או שה-PCIE מת, או שהספק הרג את הכרטיס.

אז... איזה ספק יש במחשב?

פורסם

מוזר במקרה היום הלך לי ה- HD7950 עם אותה בעיה. כשהמסך היה מחובר לכרטיס לא קרה כלום ואז חיברתי לכרטיס המובנה והכל עבד תקין, בדקתי אצל שכן והכרטיס שלי מת. הוצאתי היום 1800 ש"ח על כרטיס חדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים