עבור לתוכן

Red Alert 2 + Yuri's Revenge בחינם

Featured Replies

פורסם

מאזן כוחות הומצא ע"י STARCRAFT.

• תגובות 110
  • צפיות 111.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה לא משנה תהרגשה שיש חוסר במאזן כוחות

פורסם

8 עמודים ושום מילה על הרשת? מישהו פה שיחק אונליין?

באגע שנכנסים ללשונית אינטרנט לא רואים שרתים מדוע?

פורסם
  • מחבר
8 עמודים ושום מילה על הרשת? מישהו פה שיחק אונליין?

באגע שנכנסים ללשונית אינטרנט לא רואים שרתים מדוע?

כי ווסטווד לא קיימת?

פורסם

מאזן כוחות ?.

אין דבר כזה.

אולי בגלל זה המשחק כ"כ טוב..

מדהים שיותר כיף לשחק בו מאשר משחקים עדכניים, כמו באטלפילד..

שיחקתי שעתיים היום ואפילו לא שמתי לב..

פורסם
כי ווסטווד לא קיימת?

אין קשר לווסטווד,

יש לי את המשחק המקורי ואפשר לשחק ברשת, כנראה שהגרסה החינמית היא ללא אפשרות אונליין..

פורסם

זה לא גירסה חינמית, זה גירסה רגילה לחלוטין שמחולקת בחינם לתקופה מסויימת. זאת אותה גירסה שלפני שבוע היית צריך לשלם עליה כסף.

פורסם
זה לא גירסה חינמית, זה גירסה רגילה לחלוטין שמחולקת בחינם לתקופה מסויימת. זאת אותה גירסה שלפני שבוע היית צריך לשלם עליה כסף.

אז איך תסביר שהאונליין לא עובד? ז"א מי שקנה בכסף לפני שבוע אכל אותה לכאורה... ניראה תמוהה..

פורסם
האונליין אמור לעבוד - ראה https://help.ea.com/en/article/how-can-i-play-the-older-command-conquer-games-online-with-my-friends/

וכן מי שקנה לפני שבוע בכסף אכל אותה. וגם מי שלא יקח את המשחק בחינם בחודש +- הקרוב יאכל אותה ויצטרך לקנות אותו בכסף.

שיחקת אותה עם הקישור, הרשת עובד

פורסם
  • מחבר

סחה על הקישור.

עכשיו ממי שניסה לשחק כבר במשחק על מחשב חדיש,

על איזה מהירות הייתם אומרים שהמשחק מגיב כמו שהוא הגיב במחשבים של פעם?

אני חושב שמהירות אחת מעל מדיום נותן את התגובה הטובה ביותר.

דבר שני על 1080P ברזולוציה יש שני בעיות, הראשונה שהסרטים ממש קטנים על המסך (אבל ראיתי שקיימת אפשרות למתוח את הסרטונים אז אין בעיה שם), דבר שני התפריטים ממש קטנים על 1080P האם מישהו מצא אזולוצית מסך רחב שהיא מה שנקרא sweet spot מבחינת גודל התפריטים?

פורסם

איך אני מסדר שהמסך במשחק לא יהיה קטן?<

וגם לא הבנתי המשחק אמור להיעלם לי מתישהו ??

והאם אפשר לשחק ברשת בלי תוכנה צד שלישי כמו שנתנו פה לפני כמה עמודים ?

פורסם
סחה על הקישור.

עכשיו ממי שניסה לשחק כבר במשחק על מחשב חדיש,

על איזה מהירות הייתם אומרים שהמשחק מגיב כמו שהוא הגיב במחשבים של פעם?

אני חושב שמהירות אחת מעל מדיום נותן את התגובה הטובה ביותר.

דבר שני על 1080P ברזולוציה יש שני בעיות, הראשונה שהסרטים ממש קטנים על המסך (אבל ראיתי שקיימת אפשרות למתוח את הסרטונים אז אין בעיה שם), דבר שני התפריטים ממש קטנים על 1080P האם מישהו מצא אזולוצית מסך רחב שהיא מה שנקרא sweet spot מבחינת גודל התפריטים?

לגבי גודל התפריטים, בגלל שאין אפשרות למתוח אותם תצטרך לבחור באמת מה עדיף לך יותר שטח מפה שנכנס לתוך המסך (רזולוציה גבוהה) או תפריטים גדולים יותר ופחות שטח מהמפה שנכנס למסך.

אני מגדיר את המשחק ל 2560X1440 על מסך 42" 4K ובגלל שהרזו' הזו קטנה מהרזולוציה הטבעית של המסך אז אני מקבל תפריטים בגודל יחסית טוב (יותר גדולים ממה שאקבל על מסך 1080P כשהרזולוציה במשחק מוגדרת ל-1920X1080).

אתה יכול לנסות לרדת ברזולוציה במחיר של פחות מפה בשביל תפריטים יותר גדולים, תנסה:

1600X900

1366X768

1280X720

אלה יגדילו לך יחסית את התפריטים, אבל אני במקומך הייתי מעדיף יותר שטח מפה כי את התפריטים זוכרים מהר מאוד בע"פ.

אגב אנחנו מדברים על התפריטים בתוך המשחק, אלה שבוחרים בהם מבנים\חיילים\טנקים לבנייה\ייצור ולא התפריטים שלפני המשחק MAIN MENU וכאלה נכון?

@Rayon

קרא את ההודעה של אילן פה:

http://hwzone.co.il/community/threads/568628-Red-Alert-2-Yuri-s-Revenge-%D7%91%D7%97%D7%99%D7%A0%D7%9D?p=5094788&viewfull=1#post5094788

ואת ההודעה שלי באותו הדף קצת אחריו.

כשאני אומר שם להוסיף את שורת הקוד שאילן הביא, היא נמצאת עמוד אחד אחורה בדיון.

פורסם

הקליינט הספציפי של CNCNET ליורי מלא באגים. הוציאו עכשיו עדכון שמסדר הרבה דברים, בין השאר סידר לי בעיית לאג קשה בוינדוז 10: http://cncnet.org/yuris-revenge

פשוט להוריד מחדש ולהתקין.

פורסם

למה ברשת אין טנקים ומטוסים,? ניסיתי לשחק עם חבר וחרשנו את כל ההגדרות ושום דבר מדוע?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים