פורסם 2015 בספטמבר 1610 שנים מחבר הם העלו הודעה בעמוד המשחק עכשיו שעקב ביקוש גבוה למשחק קרסו השרתים והם מטפלים בזה והמשחק יחזור בקרוב.For Mother Russia.Bombadir to your stations!בינתיים ... https://youtu.be/fnd0qg4I_MM
פורסם 2015 בספטמבר 1610 שנים לא ייאמן ...תגידו, במשחק מול המחשב. אם אני משחק מול 3 צבאות ממוחשבים, אני יכול לכרות ברית עם חלק מהצבאות ?.כל שלושת הצבאות התקיפו אותי.ספגתי שני טילים גרעיניים, מזג אויר וטנקים ממוגנים.. נערך 2015 בספטמבר 1610 שנים על-ידי Second Edition
פורסם 2015 בספטמבר 1610 שנים יכול להיות, אי אפשר לנצח שלושה צבאות ביחד..כולם שולחים אלייך טנקים וחיילים ואחרי שאלה מתים משגרים עלייך טיל..מה נסגר ?.
פורסם 2015 בספטמבר 1610 שנים כן. לא. לא.אתה לא יודע בהתחלה איפה הבסיסים שלהם ועד שאתה רואה אותו הם כבר בדרך לגרעין.אל תשכח שאיכשהו שלושתם יודעים ישר איפה אני ..איך זה ייתכן בכלל..
פורסם 2015 בספטמבר 1610 שנים לא..יש לי אסטרטגיה אחרת.הרי זה לא ממש משנה איפה הם. (וגם ככה אני אגלה את זה כמעט באותה עלות כספית).אני צריך לבנות את עצמי כמה שיותר מהר..אבל נתת לי רעיון ..
פורסם 2015 בספטמבר 1610 שנים On the house התעדכן ועכשיו יש רק את theme hospital. את זה קיבלתי אבל עדיין לא את red alert
פורסם 2015 בספטמבר 1610 שנים אחד המשחקים היותר מוצלחים של C&C.לפני ש-EA קנו את WESTWOOD והוציאו את הנשמה מהמשחק.כך שהמשחק הכי חם של EA הוא בכלל לא שלהם...
פורסם 2015 בספטמבר 1710 שנים המשחק ירד כרגע מהדף החינמי בחנות אבל הוא מופיע לי בספריה ואפשר להוריד אותו.
פורסם 2015 בספטמבר 1710 שנים אם הצלחת לתפוס את המשחק בזמן והוא כבר קושר לחשבון שלך אז כן המשחק יישאר אצלך בספרייהאבל יש גם הרבה שקיבלו הודעות שגיאה בנסיון ״קנייה״ והמשחק בכלל לא קושר לחשבון שלהם (ואני כלול בהם)
פורסם 2015 בספטמבר 1710 שנים קיבלתי איזה שמונה אימיילים עם "קבלה" מאוריג'ין אבל רק הבוקר המשחק הופיע לי בחשבון, אני מקווה שזה יופיע אצל כל מי שהספיק ללחוץ על הכפתור בזמן בכל אופן, למרות שהם החזירו את המשחק המפגר של ה Theme Hospital הם כותבים שם שC&C יחזור בקרוב.
פורסם 2015 בספטמבר 1710 שנים מחבר ממש מפדח שהם הורידו אותו, קיבלתי 8 מיילים ועדיין לא ראיתי את המשחק נכון לאתמול בערב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.