פורסם 2015 בספטמבר 1510 שנים שלום , יש לי בעיה עם win 10 אני מוריד קבצי word מהמייל שלי ואני לא מצליח לפתוח אותם , אין בעיה עם ה office הכל תקין .! אני מצליח לפתוח את הקבצים רק לאחר שאני משנה הגדרה בקובץ , הגדרת אבטחה כמו שהעלתי בתמונהמאפיינים - למטה - אבטחה - ״קובץ זה הגיע ממחשב אחר וייתכן שנחסם כדי לסייע בהגנה על המחשב זה . ״ -- לאחר שאני מסמן כי אני מבטל חסימה הקובץ נפתח ללא בעיה ! האם אפשר לבטל את הפונקציה הזו ! נערך 2015 בספטמבר 1510 שנים על-ידי ofek1
פורסם 2018 במרץ 137 שנים ציטוט של ofek1 שלום , יש לי בעיה עם win 10 אני מוריד קבצי word מהמייל שלי ואני לא מצליח לפתוח אותם , אין בעיה עם ה office הכל תקין .! אני מצליח לפתוח את הקבצים רק לאחר שאני משנה הגדרה בקובץ , הגדרת אבטחה כמו שהעלתי בתמונה מאפיינים - למטה - אבטחה - ״קובץ זה הגיע ממחשב אחר וייתכן שנחסם כדי לסייע בהגנה על המחשב זה . ״ -- לאחר שאני מסמן כי אני מבטל חסימה הקובץ נפתח ללא בעיה ! האם אפשר לבטל את הפונקציה הזו !
פורסם 2018 במרץ 137 שנים https://appuals.com/fix-this-file-came-from-another-computer-and-might-be-blocked/ אם יש לך גרסת PRO תוכל להשתמש ב-GROUP POLICY, אחרת תאלץ לשנות דרך הרג'סטרי, שזה כרוך בסיכון אם עושים טעות אז תצמד להוראות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.