עבור לתוכן

מעוניין לקנות מקלדת מכנית

Featured Replies

פורסם

אני מקליד המון, ובגלל זה קניתי מקלדת עם סוויצ'ים כחולים.

הפידבק הוא תענוג, והרעש הוא באמת כמו מכונת כתיבה :s0432:

אני מאוד אוהב את הרעש הזה. אם אתה עובד בחדר משלך אז אין ממש בעיה של רעש כלפי אחרים, אם לעומת זאת אתה עובד בOPEN SPACE עם המון אנשים אז תשקול זאת שוב.

אם אתה רוצה לשפר את חוויית הכתיבה כדאי לך ללכת על עיצוב שהוא יותר ארגונומי- אני לדוגמא לעולם לא אוותר על משענת לכריות כפות הידייים- זה מאוד עוזר להקלדות ארוכות.

פורסם
  • מחבר
אם אני זוכר נכון יש להם באייבורי ערכות הדגמה כאלה: http://www.wasdkeyboards.com/index.php/wasd-6-key-cherry-mx-switch-tester.html

אם לא, היה דיבור על זה שבמקלדות המכניות של רייזר יש פתח בקופסא למעלה שמאפשר ללחוץ על חלק מהכפתורים.

אם מישהו מכם גר באיזור תל אביב / רמת גן / גבעתיים הוא מוזמן לקפוץ לכמה לחיצות.

באתי אתמול לקנות ב IVORY את ה DUCKY SHINE 4 אבל הם לא רוצים לפתוח אותה להתנסות אז התעצבנתי ואמרתי שאני קונה ב KSP

בכ"מ התקשרתי אליהם והם אמרו שגם הם לא פותחים להתנסות

אז חזרתי הביתה בלי כלום כי אני פשוט לא סגור 100% ולא רוצה שאתחרט על זה

בכ"מ בקרוב יהיה מקלדת חדשה בארץ " corsair strafe brown "

מה דעתך עלייה? אני רוצה לבחון את כל האפשרויות לפני הקנייה

פורסם
באתי אתמול לקנות ב IVORY את ה DUCKY SHINE 4 אבל הם לא רוצים לפתוח אותה להתנסות אז התעצבנתי ואמרתי שאני קונה ב KSP

בכ"מ התקשרתי אליהם והם אמרו שגם הם לא פותחים להתנסות

אז חזרתי הביתה בלי כלום כי אני פשוט לא סגור 100% ולא רוצה שאתחרט על זה

בכ"מ בקרוב יהיה מקלדת חדשה בארץ " corsair strafe brown "

מה דעתך עלייה? אני רוצה לבחון את כל האפשרויות לפני הקנייה

היי, trovlet שלחתי לך הודעה פרטית.

יוסי

פורסם

רק מציין שבאופן חריג יצא לי להתנסות לפני רכישה בKSP גם בK70 גם בMK של ROCCAT וגם בLOGITECH G710

אין ספק שאני מבסוט לגמרי על הK70 שלי לאחר שרכשתי את הלוג'יטק והתבאסתי עליה. מכרתי והוספתי כסף.

פורסם
  • מחבר
רק מציין שבאופן חריג יצא לי להתנסות לפני רכישה בKSP גם בK70 גם בMK של ROCCAT וגם בLOGITECH G710

אין ספק שאני מבסוט לגמרי על הK70 שלי לאחר שרכשתי את הלוג'יטק והתבאסתי עליה. מכרתי והוספתי כסף.

איך יצא שניסית ?

פורסם

מוכרים בארץ מקלדת עם מתגים ירוקים?? של cherry?

קודם כל.. זה משהו נדיר. כל הכבוד על הגיוון.

דבר שני- אזהרה: מי שקונה את המקלדת הזאת בלי להתנסות עם המתג הולך להתעצבן נורא על הקנייה.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
מוכרים בארץ מקלדת עם מתגים ירוקים?? של cherry?

קודם כל.. זה משהו נדיר. כל הכבוד על הגיוון.

דבר שני- אזהרה: מי שקונה את המקלדת הזאת בלי להתנסות עם המתג הולך להתעצבן נורא על הקנייה.

אומנם קצת באיחור אבל ראוי לציין כי המתג הירוק הוא סוג של מתג כחול רק כבד יותר( 80g לעומת 50g ). מבחינת טקטליות והרעש שהמתגים מפיקים הם אמורים להיות זהים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים